fiszer78 27.11.2010 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2010 Witam!Mam zamiar zrobic sobie imitacje sufitu wiszącego z oświetleniem u góry, podświetlające sufit.Oświetlenie taśma LED.Czy ma ktoś zdjecia z montażu takiego sufitu bo nie wiem jak się do tego zabrać może być w różnych kształtach? Czy można taśme LED położyć bezpośrednio na płycie g-k chodzi mi o temperature? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Josesaramago 05.12.2010 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 Poszukaj tutaj: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?169678-Pasek-ledowy-paski-ledowe-doradźcie!&highlight=diody jeśli nie znajdziesz tego, co Cię interesuje - to wpisz w "szukana fraza" - diody - powinno pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts