Łukasz80 28.11.2010 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 Witajcie,w nowo zakupionych drzwiach zewnętrznych, wyszły skazy. Poszło pismo. Producent zgodził się naprawić drzwi, przyjedzie zabrać skrzydło w celu naprawy. Moje pytanie czy orientuje się ktoś co dalej z "dziurą" w domu, czy to oni mają obowiązek założyć jakieś zastępcze skrzydło? Czy muszę to zrobić we własnym zakresie. Dom pusty w środku, stan surowy zamknięty...Ile czeka się na realizację reklamacji? Ile może trwać reklamacja?ABC konsumenta - potrzebuje wsparcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bwojtek 28.11.2010 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 Dla mnie wydaje się oczywiste, że na czas naprawy założą skrzydło zastępcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 01.12.2010 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Wojtku, ale oczywiste dla Ciebie, nie dla przeciętnego Producenta... bo jeśli ja sam się nie zdeklaruję, że coś zawieszę u Klienta, to od fabryki też nic nie dostanę.. Trudna sprawa, ale zgadzam się - powinny być drzwi zastępcze. W ogóle reklamacje drzwi to porażka, bo na ogół firmy mówią : przyślijcie drzwi, ocenimy zasadność.. a co zrobić z dziurą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bwojtek 01.12.2010 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 W ogóle reklamacje drzwi to porażka, bo na ogół firmy mówią : przyślijcie drzwi, ocenimy zasadność.. a co zrobić z dziurą? Z kim ty pracujesz:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 01.12.2010 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Wbrew pozorom firma, o której pewnie pomyślałeś dawała drzwi zastępcze (widziałem to kilka ładnych lat temu, bo sam nie miałem potrzeby skorzystać. Mówię o zwykłej stalówce: Gerda, KMT itp. I tak samo dotyczy drzwi wewnętrznych - firmy drzwiowe nie mają jeżdżących serwisówi sprawy reklamacyjne wyglądają dokładnie tak jak napisałem. Aż żal wymieniać nazwy firm. Zawsze pożyczam swoje skrzydła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bwojtek 01.12.2010 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Wbrew pozorom firma, o której pewnie pomyślałeś Cholera... Jasnowidz jakiś czy co??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts