luki237 28.11.2010 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 Witam wszystkich, to mój pierwszy temat więc wybaczcie niedociągnięcia.Powoli zastanawiam się nad wyborem kotła. Wymyśliłem sobie, że kupię na groszek z podajnikiem ale taki aby w razie czego można było spalić trochę drewna lub grubszego węgla. Wypatrzyłem sobie kocioł Kamen eko-plus http://www.kamen.com.pl/ ale nigdzie w sieci nie ma żadnych opini na temat tych kotłów. Proszę o opinie kogoś kto ma jakikolwiek kocioł firmy kamen z podajnikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luki237 05.12.2010 13:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 Co to? nikt nie korzysta z kotła KAmen??? Czy po prostu nie sprawiają one żadnych problemów i nikt nie czyta forum?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KaliMi 11.10.2015 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2015 Witam wszystkich, to mój pierwszy temat więc wybaczcie niedociągnięcia. Powoli zastanawiam się nad wyborem kotła. Wymyśliłem sobie, że kupię na groszek z podajnikiem ale taki aby w razie czego można było spalić trochę drewna lub grubszego węgla. Wypatrzyłem sobie kocioł Kamen eko-plus http://www.kamen.com.pl/ ale nigdzie w sieci nie ma żadnych opini na temat tych kotłów. Proszę o opinie kogoś kto ma jakikolwiek kocioł firmy kamen z podajnikiem. Nie kupuj kotła z rusztem wodnym bo będą problemy z sądzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karoka65 11.10.2015 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2015 Kotły bardzo starannie i estetycznie wykonane, możliwość wyposażenia w standardzie w internetowy sterownik Bruli.Za dopłatą 10% ceny standardowego kotła można zamówić kociołek wykonany w całości z blachy 8mm, kotły o mocy powyżej 40kW produkowane są z blachy o grubości 8mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobasxx 11.10.2015 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2015 Panowie, zerknijcie na datę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts