kasia27 29.11.2010 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 Czy ktoś z Was konserwował kozaki jakimś nawilżającym kremem ? Dwie serdeczne osoby podpowiedziały mi, żeby nasmarować kozaki krem nivea albo bambino. W domu miałam akurat bambino więc wysmarowałam kozaki na noc, rano myślałam, ze zemdleję, kozaki krem wchłonęły ale została jakaś biała warstwa!!! Próbowałam to usunąć chusteczkami dla niemowląt, ale na nic, nie mając nic do stracenia posmarowałam trochę tym kremem nivea i widać poprawę ale to już nie to samo Macie jakieś sprawdzone pomysły jak mogę te buty nabłyszczyć i pozbyć się tych białych smug??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 29.11.2010 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 Są specjalne preparaty do usuwania resztek "specyfików", np.: http://sklep.mateo.pl/sklep/113-pulitore-25-ml.html Znajdziesz tam również środki konserwujące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia27 30.11.2010 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts