Christo24 29.11.2010 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 Witam! Chciałbym zrobić ogrodzenie w swoim bliźniaku. Od frontu będą normalne przęsła, z boku i z tyłu domu ogrodzenie z siatki i krawężniki a do tego drzewka. Zastanawiam się jednak jak ogrodzić się od sąsiada, szczególnie w miejscu gdzie mamy wspólny taras oraz od frontu domu. Macie jakieś pomysły? Pozostaje siatka? Długość płotu z tyłu to ok 15 metrów + 3 metry tarasu. Od frontu domu to około 5-6 metrów. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prawdziwy.anika 29.11.2010 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 a moze lepiej zamiast na forum zapytac sie sasiada jak on widzi to ogrodzenie i z nim cos ustalic.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Christo24 29.11.2010 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 Niestety nie jest to takie proste, ponieważ sąsiad fizycznie nie istnieje, gdyż jeszcze jego połówka nie została wykupiona, a ogrodzić się muszę z wielu powodów. Oczywiscie siatki na taras nie dam. Myślałem o lementach drewnianych. Często w sąsiednich domkach zauważyłem jakieś dziwne, niskie ogrodzenia, ale wygląda to fatalnie, poza tym ciągnie się tylko do tarasu, nie sa to ogrodzenia skończone Poza tym zależy mi na czymś co ogrodzi, ale też odizoluje od przyszłych sąsiadów, których będę szczerze szanował, ale też mimo mieszkania w bliźniaku niekoniecznie mam ochotę na codzienne współżycie (sąsiad zapewne też). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts