aiz 18.06.2015 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 Dodam jeden wart zainteresowania sklep z fajną skandynawską porcelaną i nie tylko http://dukapolska.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ela64 10.07.2015 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2015 (edytowane) Cieszę się, że znalazłam miłośniczki porcelany i szkła. Osobiście zwariowałam na ich pukncie. Załączam kilka moich wspaniałości...:lol2 Co sądzicie o tych połączeniach? Porcelanę w większości mam od Villeroy&Boch. Lubię nowoczesne kształty a oni mają szeroki wzbór. [moderowano - reklama debiutanta] Edytowane 10 Lipca 2015 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paka99 16.10.2015 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2015 (edytowane) Ja z żoną też jesteśmy miłośnikami porcelany. Jdzenie od razu lepiej smakuje my kupowaliśmy akurat polską porcelanę MODEORWANO, mają też serie porcelana dla dzieci wiec jest dla każdego coś dobrego Edytowane 19 Grudnia 2015 przez finlandia Reklamy są niezgodne z regulaminem forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam102 26.10.2016 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2016 Ale cudna porcelana Piękna !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts