moniaska 29.11.2010 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 Mam nadzieję, że pomożecie mi doradzając jak najlepiej przedłużyć poddasze nad garaż. Ze względu na to, że w domu mieszkają dwie rodziny schody, które widać na zdjęciu są do wejścia na poddasze. Obecnie wejście, które jest prowadzi bezpośrednio do mieszkania, w rodzinnych pomysłach zrodziła się myśl przedłużenia dachu (lekko obniżony w stosunku do pozostałej części) i jednocześnie "zadaszenie" schodów. W powstałym pomieszczeniu zrealizowano by przedpokój i salon. Zastanawia mnie tylko część nad schodami, gdyż ze względu na położenie, schody są często mokre i zasypane śniegiem. Chciałabym, żeby były zabudowane, ale nie wiem czy tylko podtryzmać ten dach na filarach czy ciągnąć po prostu od dołu ścianę Jeżeli ktoś ma jakiś pomysł, proszę o pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniaska 29.11.2010 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 Myślałam o czymś takim: zdjęcie zapożyczone z forum, przepraszam ale niestety nie wiem od którego użytkownika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 29.11.2010 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 Takie porady może dać tylko projektant, który opracuje projekt przebudowy domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prawdziwy.anika 29.11.2010 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 osloniecie schodow nie jest problemem,bo mozna zrobic konstrukcje nie zwiazana na stale z gruntem,ale rozbudowa,to juz tylko architekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts