tom79 29.11.2010 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 Witam, znalazłem fajny kocioł w promocji - D'alessandro Termomeccanica CSI. Czy ktoś korzysta z niego i może powiedzieć jak on sie sprawdza ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajkowski 01.12.2010 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Możesz śmiało się o niego pokusić - kociołek nie stwarzający problemów i łatwy w obsłudze. Najlepiej pracuje mu się na pellecie chociaż pociągnie i ekogroszek. Producent daje gwarancje 12 lat na blachy także myśle że swoje odpęka. Sąsiad wymieniał ślimak już po 2 latach a u mnie czwarty rok już śmiga i (odpukać) wszystko ok. Ja jak narazie nie moge złego słowa o nim powiedzieć i oby tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzychu1975 02.12.2010 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 U mnie też się dobrze sprawdza. Pomimo że jest mocno zautomatyzowany to nic się w nim nie sypie. Automatyczna zapalarka i kontrolery temperatury robią wszystko za mnie. Do tego nadmuchy powietrza i wszystko się ładnie dopala. Ja nie zamieniłbym go na żaden inny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts