kasiaiwojtek 29.11.2010 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 Cześć.W jaki sposób zdjąć folie z okna łazienkowego, dachowego, plastikowego . Nie zdjąłem jej od razu no i teraz problem. Czy mozna opalarka podgrzewać a moze jakis inny sprawdzony sposób? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiesław1978 29.11.2010 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 spróbuj opalarką. można też użyć rozci. nitro ale trzeba być ostrożnym, nie za długi kontakt z tworzywem. dla wprawionej ręki nitro będzie skuteczniejsze,wiem bo usuwałem taśme pakową ,której poprzednia ekipa użyła do zabezpieczenia wyposażenia remontowanego lokalu. ciężko było ale obyło się bez strat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaiwojtek 30.11.2010 22:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 najpierw spróbuję opalarką, martwię się o plastiki żeby ich nie zniszczyć. Jak na razie zima nas zaskoczyła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmor 01.12.2010 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Jeśli już folia nie odchodzi płynnie to sugeruję tak zostawić. Po długim czasie sama odpadnie. Inne działania doprowadzają do ryzyka uszkodzeń, które są istotne z pubktu widzenia technicznego, a nie tylko estetycznego. Oczywiście każdy działa na własne ryzyko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tfor 01.12.2010 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 zamiast opalarką to spróbuj na wstępie suszarką do włosów. czasami też pomaaga a jej moc nie powinna uszkodzić plastiku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Saxxxnt 01.12.2010 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 W Castosramie jest preparat do naklejek który działa dość dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts