photos 30.11.2010 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Witam. Śnieg mnie zastał i mam pytanie. Mam ocieplone poddasze ale budynek z zewnątrz jeszcze nie jest ocieplony i wełna miedzy krokwiami, deskowaniem i murłatą wystaje pod okapem od zewnątrz jak na rysunku. Tak pomyślałem ze może mógłbym na wkręty przymocować odpowiedniej długości deski do murłaty. Po prostu miedzy krokwie i górą aż do deskowania a dołem wiadomo za murłatęhttp://img257.imageshack.us/img257/2647/ocieplenie.png Uploaded with ImageShack.us Bo trochę się obawiam ze śnieg zawiewając może tam narobić szkody...jak uważacie?? daremna moja praca i czekać do wiosny czy zabijać deskami?? Śnieg i ptactwo...chociaż ptaki może mniej bo jeśli wełna drażni skórę człowieka to zwierzaka/ptaka również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmor 01.12.2010 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Miałem tak rok czasu bez przykrycia i obyło się bez problemów. Przy takim okapie śnieg raczej tam nie zawieje, a nawet jeśli to szkód nie narobi. maja rada - czekać do wiosny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
photos 01.12.2010 11:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 No okap wystaje około 95 cm. Wiesz na wełnie sie nie znam a raczej jej parametrach...mowisz ze to nie zaszkodzi nawet jak troche wilgoci złapie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamykkamyk2 01.12.2010 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Zbigmor dobrze radzi, może i trochę wełna z wierzchu zawilgotnieje, ale jak tylko na wiosnę przygrzeje trochę słoneczko , to szybko wyschnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
photos 01.12.2010 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 ok to mnie trochę uspokoiliście bo już chciałem brać za łopatę, drabinę i przybijać dechy dzięki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts