pg80 01.12.2010 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 witam remontuję mieszkanie. wkrótce bede musiał kupić sedes podwieszanany ze stelażem. Ogladałem produkty Cersanitu i Koła. Moje pytanie do fachowców i użytkowników forum czy jest różnica w jakości stelażów produkowanych przez obie firmy. Czy można stwierdzić że produkty jednego z powyższych producentów są lepsze od drugiego. Czy stelaze ww. firm bardzo ustępują Geberitowi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamillaDeMon 01.12.2010 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 mowa o stelaż czy miskę ustępową? Mój tato-fachowiec hydraulik mówi, że stelaż Geberit jest najlepszy z tańszych firm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pg80 01.12.2010 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 mowa o stelaż czy miskę ustępową? Mój tato-fachowiec hydraulik mówi, że stelaż Geberit jest najlepszy z tańszych firm. chodzi mi o stelaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 01.12.2010 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Geberit chyba najlepszy. Koło mam u siebie i jestem zadowolona, więc do nowego mieszkania też zakupiłam KOŁO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 01.12.2010 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Ja mam stelaż Grohe i jestem zadowolona - cena trochę wyższa niż Koło, ale jakość o niebo lepsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zouza 01.12.2010 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Ja mam Cersanit i jakoś niczego mu nie brakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamillaDeMon 01.12.2010 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Ja mam stelaż Grohe i jestem zadowolona - cena trochę wyższa niż Koło, ale jakość o niebo lepsza Grohe to wyższa półka cenowa, ale tato mówił, że dobre produkty. Stelaże nazywa się potocznie "geberitami" bo ta firma jako pierwsza wprowadziła je na rynek. Kup geberit. Będzie dobra cena i jakość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 01.12.2010 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 A my z Grohe - stelaż nie jesteśmy zadowolenia, z miski - KOŁO EGO też nie, wrrrrrrrrrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 01.12.2010 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 A my z Grohe - stelaż nie jesteśmy zadowolenia, z miski - KOŁO EGO też nie, wrrrrrrrrrrrrr Jej, co jest nie tak z EGO ? Niedawno zakupiłam, nie załamuj mnie proszę .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 01.12.2010 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Zacznę od tego, że obie miski jak i bidet wracały do hurtowni, bo każda miała coś. A te co mamy też nie są dla mnie idealne. Wkurzające jest to wiszenie kropli wody na wewnętrznym brzegu miski. No i bardzo szybko uszkodziły nam się obie oryginalne deski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pg80 08.12.2010 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 do powyższego zestawienia dorzucę jeszcze firmę SANIT .... jak jest z jakością tych stelaży; czy to dobra alternatywa dla Geberita? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamillaDeMon 08.12.2010 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 pg80 tak w zasadzie to wszystkie są dobre. Jeśli coś się spierdzieli, to już wina raczej pojedynczego produktu - usłyszałam z ust fachowca, heeh:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 09.12.2010 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 pg80 tak w zasadzie to wszystkie są dobre. Jeśli coś się spierdzieli, to już wina raczej pojedynczego produktu - usłyszałam z ust fachowca, heeh:) He he - moi mówili to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALUTKA W 09.12.2010 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 Grohe albo Geberit obie bardzo dobre do tego geberit zapewnia kilkadziesiat lat chyba 25 na dostepnosc czesci zamiennych z innymi moze byc gorzej jak firma przestwai produkcje... a potem co? skuc plytki i wymieniac caly stelaz? a potem szukac nowych plytek i remont calej lazienki... nie dziekuje bedzie geberit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monjan 09.12.2010 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 a kto zna produkty Inker?chodzi o miskę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pg80 09.12.2010 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 a kto zna produkty Inker?chodzi o miskę Ostatnio przyglądałem się misce tego producenta - często jest sprzedawany w zestawie z SANITEM albo GEBERITEM. Jedno co mi się rzuciło w oczy to wewnętrzne obrzeża muszli, które nie były tak gładkie jak cala muszla (byl najtanszy model tej firmy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts