er0n 01.12.2010 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Podczas ostatnich dość intensywnych opadów , kolega zauważył u siebie śnieg na folii pod dachówką. czy w dachówkach to norma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam2007 01.12.2010 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Niestety ale tak. U mnie była przez cały dzień ostra zadyma i nawiewało od wschodu strasznie ,a że mam kosz w tym miejscu to nawet troche nawiało przy kominie na strych mimo tegorocznych poprawek dekarzy. Teraz już wiem gdzie znowu jest słaby punkt i chłopaki zobowiazali się poprawić. W czasie ulewnych deszczy nie ma u mnie żadnego problemu, tylko jak ostra zadyma śnieżna. Taki śnieżny pyła to wleci wszedzie jak tylko miejsce znajdzie więc trzeba regularnie wchodzic i obserwować co by wyeliminować to wiosną. Dachówka jak wiemy nie jest idelanie szczelna i po to jest wstępne krycie aby zapobiec przeciekom. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Świerzak 06.12.2010 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 .. i w tych momentach zaczynamy doceniać pełne dskowanie i pape na dachu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jan P. 07.12.2010 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 I tu jest Azor pogrzebany . Jan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts