andrzejstefani 01.12.2010 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 CześćJestem na etapie więźby dachowej w domu z projektu apis3 i mam problem. W projekcie jest 262m2 a cieśla wyliczył mi 290m2. Czy ktoś z was już robił dach i też mu wychodziła taka różnica bo nie wiem czy w projekcie jest błąd czy to cieśla próbuje kantować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
docent56 01.12.2010 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 By odpowiedzieć na to pytanie wystarczy pomierzyć dach i policzyć powierzchnię.Potrzebny zakres wiadomości matematycznych jest na poziomie szkoły podstawowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 04.12.2010 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2010 Poproś kierownika budowy o sprawdzenie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejstefani 06.12.2010 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 z policzeniem dachu mam teraz problem gdyż zasypało mnie śniegiem. Dla tego pytanie kieruje do osób które już mają zrobiony dach w tym projekcie - ile wyszło wam metrów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DACxxxAZ 06.12.2010 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Snieg nie przeszkadza w liczeniu, wystarczy zerknąć w projekt i na podstawie projektu obliczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts