Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Poszukuje dobrego parkieciarza

Recommended Posts

Witam, czy mógł by mi ktoś polecić jakiegoś dobrego fachowca do ułożenia mozaiki, odrazu z cyklinowaniem i lakierowaniem jestem zdesperowana po wizycie ostatniego Pana który poprostu już swoim widokiem odstraszał było widać odrazu ze jest bardzo nie dokladny prosze pomóżcie!!!

Witam, czy mógł by mi ktoś polecić jakiegoś dobrego fachowca do ułożenia mozaiki, odrazu z cyklinowaniem i lakierowaniem jestem zdesperowana po wizycie ostatniego Pana który poprostu już swoim widokiem odstraszał było widać odrazu ze jest bardzo nie dokladny prosze pomóżcie!!!

Tel. 605748856. Nie wiem czy ma wolny termin.

telefony masz na poczcie prywatnej.

Zastanów się nad panelami podłogowymi.

Mozaikę trzeba położyć, a to jest casochłonne i kosztowne. Potem trzeba to wycyklinować i kurzy się przy tym niesamowicie.

I najgorsze lakierowanie. Jedna warstwa nie wystarczy i jak wyschnie malujesz jeszcze raz. Lakier nie jest tani a w dodatku przez kilka dni mieszkanie w takim mieszkaniu czy domu to masakra.

Wietrzenie nie za bardzo pomaga.

• 1 month później...
  • 5 months później...
Każdy kto szuka fachowca może sobie to misję uprościć. Jest wiele portali które szukają ich za darmo np.fachman24. Dostając kilka ofert fachowców którzy chcą wykonać zlecenie wybiera się tego , który ma dobrą opinie wśród wcześniejszych inwestorów no i który zaproponował za robotę najlepszą cenę

Witam wszystkich forumowiczów. Właśnie kończę remont mieszkania i moi parkieciarze od 7 boleści położyli parkiet, wycyklinowali i polakierowali (lakier 2KPU). Okazało się że pod lakierem było mnóstwo śmieci - było to bardzo widoczne i wyczuwalne. Przyjechali, poprawili i jest tak samo :( albo i gorzej :( dużo śmieci, zadziorów, jakieś nacieki lakieru :( ... błagam,polećcie solidnego parkieciarza z Warszawy lub okolic który to poprawi tak żeby ta podłoga cieszyła oko a nie przyprawiała o ból głowy.

Witam wszystkich forumowiczów. Właśnie kończę remont mieszkania i moi parkieciarze od 7 boleści położyli parkiet, wycyklinowali i polakierowali (lakier 2KPU). Okazało się że pod lakierem było mnóstwo śmieci - było to bardzo widoczne i wyczuwalne. Przyjechali, poprawili i jest tak samo :( albo i gorzej :( dużo śmieci, zadziorów, jakieś nacieki lakieru :( ... błagam,polećcie solidnego parkieciarza z Warszawy lub okolic który to poprawi tak żeby ta podłoga cieszyła oko a nie przyprawiała o ból głowy.

Forumowicz Fredi07 zajmuje się wykonawstwem podłóg i jest z okolicy Warszawy, polecam. Pozdrawiam.