szukająca pomocy 01.12.2010 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Witam, czy mógł by mi ktoś polecić jakiegoś dobrego fachowca do ułożenia mozaiki, odrazu z cyklinowaniem i lakierowaniem jestem zdesperowana po wizycie ostatniego Pana który poprostu już swoim widokiem odstraszał było widać odrazu ze jest bardzo nie dokladny prosze pomóżcie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gipsi68 02.12.2010 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 Witam, czy mógł by mi ktoś polecić jakiegoś dobrego fachowca do ułożenia mozaiki, odrazu z cyklinowaniem i lakierowaniem jestem zdesperowana po wizycie ostatniego Pana który poprostu już swoim widokiem odstraszał było widać odrazu ze jest bardzo nie dokladny prosze pomóżcie!!! Tel. 605748856. Nie wiem czy ma wolny termin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szukająca pomocy 02.12.2010 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 Dziekuję zaraz bedę dzwonić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agniesiaa 02.12.2010 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 hej zadzwon do Pana Pawła 783-693-600 super facet, rewelacyjnie układa. My jesteśmy bardzo zadowoleni, mąż był ze Mnie bardzo dumny że znalazłam tak dobrego fachowca:)))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarekkur 02.12.2010 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 Witam, czy mógł by mi ktoś polecić jakiegoś dobrego fachowca do ułożenia mozaiki, odrazu z cyklinowaniem i lakierowaniem jestem zdesperowana po wizycie ostatniego Pana który poprostu już swoim widokiem odstraszał było widać odrazu ze jest bardzo nie dokladny prosze pomóżcie!!! telefony masz na poczcie prywatnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaco181 06.12.2010 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Polecam P. Mirka. Super dokladny - znam go juz kilka lat. Powiedz, ze numer masz od Jacka od poddaszy 600500092 Mysle,ze sie dogadacie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kornacki 08.12.2010 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Zastanów się nad panelami podłogowymi. Mozaikę trzeba położyć, a to jest casochłonne i kosztowne. Potem trzeba to wycyklinować i kurzy się przy tym niesamowicie.I najgorsze lakierowanie. Jedna warstwa nie wystarczy i jak wyschnie malujesz jeszcze raz. Lakier nie jest tani a w dodatku przez kilka dni mieszkanie w takim mieszkaniu czy domu to masakra.Wietrzenie nie za bardzo pomaga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikolasus 31.01.2011 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Niezłe porównanie połóż panele zamiast mozaiki..Owszem mozaika jest pracochłonna ale z tym wietrzeniem to bez przesady,24-48godzin po ostatniej warstwie lakieru można spokojnie mieszkać, chyba że chcesz użyć jakiegośhartzlacka czy innego smroda.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pinky 29.07.2011 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 Każdy kto szuka fachowca może sobie to misję uprościć. Jest wiele portali które szukają ich za darmo np.fachman24. Dostając kilka ofert fachowców którzy chcą wykonać zlecenie wybiera się tego , który ma dobrą opinie wśród wcześniejszych inwestorów no i który zaproponował za robotę najlepszą cenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fredi07 31.07.2011 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2011 I bez smroda. Wodne poliuretany są obecnie najlepsze a z nich chyba ten naj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nellie 02.08.2011 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Witam wszystkich forumowiczów. Właśnie kończę remont mieszkania i moi parkieciarze od 7 boleści położyli parkiet, wycyklinowali i polakierowali (lakier 2KPU). Okazało się że pod lakierem było mnóstwo śmieci - było to bardzo widoczne i wyczuwalne. Przyjechali, poprawili i jest tak samo albo i gorzej dużo śmieci, zadziorów, jakieś nacieki lakieru ... błagam,polećcie solidnego parkieciarza z Warszawy lub okolic który to poprawi tak żeby ta podłoga cieszyła oko a nie przyprawiała o ból głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Parkiet 03.08.2011 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 Witam wszystkich forumowiczów. Właśnie kończę remont mieszkania i moi parkieciarze od 7 boleści położyli parkiet, wycyklinowali i polakierowali (lakier 2KPU). Okazało się że pod lakierem było mnóstwo śmieci - było to bardzo widoczne i wyczuwalne. Przyjechali, poprawili i jest tak samo albo i gorzej dużo śmieci, zadziorów, jakieś nacieki lakieru ... błagam,polećcie solidnego parkieciarza z Warszawy lub okolic który to poprawi tak żeby ta podłoga cieszyła oko a nie przyprawiała o ból głowy. Forumowicz Fredi07 zajmuje się wykonawstwem podłóg i jest z okolicy Warszawy, polecam. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nellie 03.08.2011 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 tak, już się skontaktowałam ale niestety raczej nie da rady więc szukam dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts