Gosiek33 20.12.2010 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 koło 50 -tki zamierzasz usiąść i nic nie robić?, zapewniam, że dopiero wtedy dla zdrowia będzie Ci potrzebna taka gimnastyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konfident 22.01.2013 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 (edytowane) No pewnie, że żartujesz... Przy tym: http://www.joemonster.org/phorum/read.php?f=18&t=508732 to Twoja butla 11kg to drobny żarcik Dobre - zaproponuję takie rozwiązanie firmie odśnieżającej, którą mam po sąsiedzku - dlatego przynajmniej chodniki mamy porządnie odśnieżone:) Edytowane 22 Stycznia 2013 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
padlinożerca 25.01.2013 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 hehe, o palniku wpis ciekawy, ale coś w tym jest bo granit nie lada temp wytrzyma, wg moich doświadczeń na chodniki, drogę i podjazd spoko działa to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hanka55 30.01.2013 00:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Jak jest duży śnieg, to tylko szeroką łopatą Arctic ( genialna i nawet mokry śnieg bierze bez stękania już 3 rok!). Elektryczna odśnieżarka nie daje rady, gdy śnieg ciężki lub zlodowaciały, a chlorek wapnia nie jest efektywny ekonomicznie przy takiej ilości opadów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ludwik_13 05.02.2013 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Ja, mąż i dwie szufle. Do odśnieżenia dojazd do domu (gruntowy póki co) ok. 70 metrów, plus kawałek przed domem, dojazd dla taczki do drewutni i tp. W tym sezonie już kilka upojnych godzin spędziliśmy przy tej robocie. Mnie to nawet dobrze robi na kondycję. Śnieg był w tym roku lekki, padał systematycznie, ale nie nawalnie, jakoś dało radę. Na przyszłość myślimy o jakiejś mechanizacji, ale na razie i kasy brak i jeszcze dajemy radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grecko87 05.02.2013 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 (edytowane) A ja bardzo skutecznie radzę sobie ze śniegiem i nawet nie muszę się napracować... po prostu czekam aż sam się rozpuści Edytowane 5 Lutego 2013 przez grecko87 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
G.N. 08.02.2013 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 W sumie czemu nie... ostatnio widziałem rakiety śnieżne w całkiem niezłych cenach, a i ski-tury potaniały względem tego co było kilka lat temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablomoc 08.02.2013 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 łopata fiskarsa do śniegu sprawdza się znakomicie, a mam 50 metrów dojazdu do odgarnięcia troche ruchu sie przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin455 30.12.2013 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2013 Jak macie duży i płaski teren, to zdecydowanie kupcie sobie jakieś miniurządzenie do odśnieżania, bo ręcznie się nie da Ja szukałem w necie i mogą polecić Wam np. takie maszynki od Multione, w których możecie podpinać różne końcówki i uzywać je jeszcze do innych rzeczy. http://www.multione-csf.pl/nasze-produkty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 30.12.2013 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2013 cóż za dyskretna reklamka musi być niezłe badziewie - skoro nigdzie nie ma ceny a to chyba ważne Panie reklamodawco?? a po drugi to jakoś jakby Pan nie zauważył nigdzie w Polsce nie pada śnieg .... radzę wyjść z biura trochę na powietrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forgetit 30.12.2013 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2013 Jest, jest cena (wyskoczyła na banerze reklamowym): już od 14000Euro, Jak za darmo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts