alfa36 02.12.2010 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 Planujemy zakup samochodu w przyszlym roku. Od lata mieszkamy za miastem i roznie moze byc z dotarciem do pracy zimowa porą. Jakos dzis nasze male autko poradzilo sobie, ale czy tak zawsze będzie? Jakie auto radzicie na zimę, na snieg? Tyle, ze ja będę nim jezdzila do pracy codzinnie, więc nie moze to byc pożeracz paliwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertsz 02.12.2010 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 Na zimę, na śnieg to jedynie ratrak, ale on ma ograniczenia prędkości.... Szukaj samochodu z wysokim podwoziem, moja druga połowa cały czas wzdycha do Forda Fussion, Fiata Qubo, Skody Yeti.....Inną bajką są samochody z napędem 4x4, ale wtedy paliwo szerokim strumieniem płynie więc coś za coś.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daszaA 02.12.2010 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 Na zimę, na śnieg to jedynie ratrak, ale on ma ograniczenia prędkości.... Szukaj samochodu z wysokim podwoziem, moja druga połowa cały czas wzdycha do Forda Fussion, Fiata Qubo, Skody Yeti..... Inną bajką są samochody z napędem 4x4, ale wtedy paliwo szerokim strumieniem płynie więc coś za coś.... toyota rav4 , napęd 4x4 - spala ok 7l/100 ropy. Czy to dużo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nysza 02.12.2010 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 użytkowałam takie autko i zimą jest niezastąpione - bardzo mi było smuto gdy z przyczyn losowych musiała je sprzedać ... teraz śmiałabym się z zimy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts