Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak udekorować okno w tym wnętrzu?

bluezee

Recommended Posts

Niedawno wprowadziliśmy się i wielu dodatków nie ma jeszcze w salonie, chociażby na meble, które stoją jeszcze puste...ale teraz priorytetem dla nas jest zakup czegoś na okna. Mam pewien pomysł, ale chciałabym dowiedzieć się co wy byście powiesili w tym oto mieszkaniu i w jakich kolorach. Zdjęcie poniżej w załączniku

• Odpowiedzi 51
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

alfa 36 jeśli spodobały Ci się moje meble i szukasz inspiracji to zajrzyj na te strony:

http://www.boconcept.com.pl/Volani.aspx?ID=83741

http://www.huelsta.com/int_en/segment_int_en/living/index.html

Powiem Ci, że też zastanawiałam się nad tą serią z Ikei (chyba Besta się to nazxywało), ale jak widzisz się nie zdecydowałam

Odnośnie okna, mam prośbę czy moglibyście wkleić przykładowe zasłony, firany. Zdradzę Wam o czym ja myślałam. Otóż zastanawiam się nad panelami zasłonowymi w kolorze białym z Ikei. Oto zdjęcie: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/00152343 Co myślicie?

Chciałam zaaranżować okna w tym salonie bardziej z charakterem niż powiesić białe, długie firany, które na upartego można powiesić w każdym wnętrzu bo i kolor i forma jest mało inwazyjna. Myślałam o panelach zasłonowych z jakimś szarym wzorem. Bardzo ciekawa jestem też opinii joliski, zołzy, aricia, aneta s, rere79. Odezwijcie się dziewczyny, oglądając Wasze mieszkanka widzę, że macie dobry gust i chciałabym abyście podpowiedziały mi co nieco odnośnie tego wnetrza. Ono jest jeszcze puste i do końca nie urządzone, ale szukam wciąż inspiracji...

Meble były robione na wymiar. A czemu nie Ikea? Też są ładne bo widziałam je na żywo, ale te bardziej mi się podobają, po za tym mogłam sama wybrać kolorystykę a w Ikei miałam niestety sztywno narzuconą. Nie mogę liczyc chyba na nikogo w prawie mojego salonu dla którego szukam i szukam wciąż pomysłów:(

Całe mieszkanie jest w bieli i szarości a jedynym wyraźnym akcentem kolorystycznym jest czerwona kanapa. W salonie stoi jeszcze stół szklany z krzesłami też białymi, nawet podłoga jest biała z szarymi smużkami. Ten beż to będzie kolejny kolor, który wg mnie nie bardzo będzie pasował. Postaram się zrobić więcej lepszych zdjęć, a wy piszcie. Dziękuje za wszystkie rady