bluezee 02.12.2010 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 Niedawno wprowadziliśmy się i wielu dodatków nie ma jeszcze w salonie, chociażby na meble, które stoją jeszcze puste...ale teraz priorytetem dla nas jest zakup czegoś na okna. Mam pewien pomysł, ale chciałabym dowiedzieć się co wy byście powiesili w tym oto mieszkaniu i w jakich kolorach. Zdjęcie poniżej w załączniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AJa1719508036 02.12.2010 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 Jak spojrzałam na to wnętrze od razu pomyślałam o zasłonkach do samej ziemi: proste w kolorach szarości/beżu:np.:http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/40120982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 02.12.2010 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 a ha bym coś lekko polyskujacej tafty, np w przydtmionym fiolecie czy granacie widziała, żeby wprowadzić jakiś kolor ale nieburzyc prostoty wnetrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia4444 02.12.2010 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 Fiolet? duś chyba nie zauważyłaś tej czerwieni , to znaczy kanapy ? chyba tylko szarość bez ryzyka , może troszkę z czerwienią właśnie , chociaż sama nie lubię tego koloru we wnętrzach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluezee 02.12.2010 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 No właśnie fiolet? Napewno bym tego koloru nie wybrała. A miłośnicy szarości może się wypowiedzą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 02.12.2010 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 o faktycznie, nie zauważyłam fiolet i czerwień zdecydowanie nie. ale polyskujace szarości lub smietankowe biele... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfa36 03.12.2010 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 Blueze, a co to za mebelki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluezee 03.12.2010 14:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 alfa 36 jeśli spodobały Ci się moje meble i szukasz inspiracji to zajrzyj na te strony: http://www.boconcept.com.pl/Volani.aspx?ID=83741http://www.huelsta.com/int_en/segment_int_en/living/index.html Powiem Ci, że też zastanawiałam się nad tą serią z Ikei (chyba Besta się to nazxywało), ale jak widzisz się nie zdecydowałam Odnośnie okna, mam prośbę czy moglibyście wkleić przykładowe zasłony, firany. Zdradzę Wam o czym ja myślałam. Otóż zastanawiam się nad panelami zasłonowymi w kolorze białym z Ikei. Oto zdjęcie: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/00152343 Co myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluezee 04.12.2010 16:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2010 Nikt się nie wypowie? A miłośniczki szarości co tak cicho siedzą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluezee 07.12.2010 07:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Chciałam zaaranżować okna w tym salonie bardziej z charakterem niż powiesić białe, długie firany, które na upartego można powiesić w każdym wnętrzu bo i kolor i forma jest mało inwazyjna. Myślałam o panelach zasłonowych z jakimś szarym wzorem. Bardzo ciekawa jestem też opinii joliski, zołzy, aricia, aneta s, rere79. Odezwijcie się dziewczyny, oglądając Wasze mieszkanka widzę, że macie dobry gust i chciałabym abyście podpowiedziały mi co nieco odnośnie tego wnetrza. Ono jest jeszcze puste i do końca nie urządzone, ale szukam wciąż inspiracji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluezee 07.12.2010 07:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 A no i zdjęcia są kiepskie i wykonane na szybko, przepraszam za nie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfa36 07.12.2010 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Blueze, dlaczego nie zdecydowalas sie na Bestę? Ogladalas ją "na żywo"? Ja widzialam tylko w necie. A swoje meble gdzie kupilas? Nie ukrywam, ze szukam czegos taniego... a z drugiej strony moge poczekac, bo te meble nie są niezbędne poki co w naszym domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluezee 07.12.2010 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Meble były robione na wymiar. A czemu nie Ikea? Też są ładne bo widziałam je na żywo, ale te bardziej mi się podobają, po za tym mogłam sama wybrać kolorystykę a w Ikei miałam niestety sztywno narzuconą. Nie mogę liczyc chyba na nikogo w prawie mojego salonu dla którego szukam i szukam wciąż pomysłów:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Etiuda 07.12.2010 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 To daj sobie ścianę japońską http://www.karnisz.pl/produkty_scianajaponska.php , tylko musisz jakies fajne materiały znaleźć na panele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bind 07.12.2010 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Jestem zdecydowanie za beżowymi zasłonkami do ziemi. Spójrz na te zasłony i szczególną uwagę zwróć na sposób ich upięcia. Co prawda to poliester, ale będą doskonale pasowały do wnętrza, które przedstawiłaś na zdjęciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sdgn 08.12.2010 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Ja do tego wnętrza też bym widziała panele- ekrany. Szarości , białe , beże z jakimś nowoczesnym wzorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluezee 08.12.2010 06:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Całe mieszkanie jest w bieli i szarości a jedynym wyraźnym akcentem kolorystycznym jest czerwona kanapa. W salonie stoi jeszcze stół szklany z krzesłami też białymi, nawet podłoga jest biała z szarymi smużkami. Ten beż to będzie kolejny kolor, który wg mnie nie bardzo będzie pasował. Postaram się zrobić więcej lepszych zdjęć, a wy piszcie. Dziękuje za wszystkie rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluezee 08.12.2010 06:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Zgadzam się w zupełności z sd ***gn. Panele zasłonowe białe z nowoczesnym szarym wzorem. To wiem od początku, a czy miałabyś zdjęcia przykładowych materiałów, które można by było kupić np. ze strony internetowej albo adresy sklepów (Poznań,Kalisz)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfa36 08.12.2010 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Te panele z Ikei, podane w linku są calkiem fajne. Sama sie zastanawiam, tyle, ze ja mam na oknach najprostsze rolety i jak się je rozwinie, to nie widac okna, tylko jest szara sciana z rolet. Dletego nie wiem, czy te panele u mnie mialyby sens. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 08.12.2010 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 śliczne te mebelki na zamówienie. czy można się dowiedzieć jaka była ich cena?choćby na priv?jeśli chodzi o zasłonki to ja bym poszła w delikatne biało-szarości delikatnych zasłonek. żadnych ciemnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts