Sdgn 08.12.2010 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Zgadzam się w zupełności z sd ***gn. Panele zasłonowe białe z nowoczesnym szarym wzorem. To wiem od początku, a czy miałabyś zdjęcia przykładowych materiałów, które można by było kupić np. ze strony internetowej albo adresy sklepów (Poznań,Kalisz)? Postaram sie wrzucić wieczorem kilka zdjęć tkanin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluezee 09.12.2010 07:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 I co udało się coś znależć sd***gn??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sdgn 09.12.2010 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 Sorki wieczorem się postaram, wczoraj wróciłam bardzo późno . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluezee 10.12.2010 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 Podbijam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rataj75 10.12.2010 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 a mnie interesuje co to za farba i kolor na ścianie bardzo ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluezee 11.12.2010 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2010 Tikurilla kolor szary.Niestety nie pamieam numeru. W rzeczywistości kolor jest troche ciemniejszy.A na temat paneli dekoracji okna ktoś się wypowie:)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluezee 14.12.2010 06:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 Do świąt już tak intensywnie się przygotowujecie, że nikt nie zajrzy na wątek:)? W sobotę jadę do Poznania kupić panele zasłonowe. Kto wie, gdzie mają fajne materiały? Podrzućcie jakieś inspiracje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izaa 14.12.2010 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 Witam Proszę was o pomoc w wyborze: co powiesić w takich dwóch oknach kuchennych? Raczej skłaniam się ku roletom...http://img340.imageshack.us/img340/6581/kitchen1n.jpgBy izuniak at 2010-12-09 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 14.12.2010 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 izzo! Do tak nowoczesnej kuchni-zdrecydowanie rolety.Najlepiej rzymskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izaa 14.12.2010 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 lady in red - ja myślałam o drewnianych z szerokimi lamelkami w kolorze blatu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 14.12.2010 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 Uwielbiam żaluzje drewniane i chyba tutaj też bym je dała. Chociaż rolety rzymskie też wyglądałyby fajnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 14.12.2010 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 Izoo! Żaluzje drewniane też fajnie będą wyglądały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sdgn 14.12.2010 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 (edytowane) Podbijam:) Mam nadzieję, że w końcu dotrą . Tkanina super, ale kolory przekłamane. Edytowane 14 Grudnia 2010 przez Sd***gn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluezee 15.12.2010 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 Ładna ta tkanina Sd***gn, ale wolałabym cos typowo białego z dodatkiem szarego. Strasznie te mi się podobają: http://jab.de/en/suncare/panels/Można je dostać w Poznaniu w Dekoratorni, ale pewnie cena jest powalająca. Miałabyś coś podobnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluezee 15.12.2010 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 A te jeszcze bardziej http://jab.de/en/suncare/panels/patterned-panels/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluezee 15.12.2010 10:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 Nie wyświetla się właściwa po kliknięciu, chodzi mi o tą CHARMY . Byłaby idealna do mojego salonu. Ciekawe jaka jest cena? Pewnie kosmiczna. Muszę zadzwonić do tej Dekoratorni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sdgn 15.12.2010 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 A te jeszcze bardziej http://jab.de/en/suncare/panels/patterned-panels/ Tkaniny JAB ANSTOEZ rewelacja , mialam kiedyś trochę ich próbników tkanin, ale cena powałała na kolana i klientów niewiele na ich tkaniny w moim rejonie. Nie wiem czy dotarło zdjęcie tkaniny jeśli chodzi o wzory geometryczne mam coś takiego . Tylko , że robiłam wieczorem na oknie i to co przeźroczyste wyszło czarne, postaram się wrzucić za dnia jak wygląda tkanina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluezee 21.12.2010 06:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 Już kupiłam materiał na panele zasłonowe. Wybrałam w kolorach jasnej szarości z dodatkiem białego. Są to pionowe pasy na całym materiale. Mam nadzieję, że będą pasować i sharmonizują się ładnie ze wnętrzem.Mam tylko problem z podaniem szerokości gryzy na górze i na dole paneli zasłonowych. Wybrałam już materiał (gładki szary) na te obszycia na dole. Ile cm zrobić tą gryzę aby ładnie wyglądało to na oknach w tym wnętrzu co zamieściłam zdjęcie???? Zastanawiam się czy wogóle robić te obszycia, ale w salonie powiedzieli,że stosuje się je w celu maskowania na dole obciążnika i na górze też coś tam ma zasłaniać. Będą te obszycia pasować do mojego salonu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluezee 21.12.2010 06:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 Aha w salonie z firanami powiedzieli mi,że robi się dolną kryzę na 10cm, a górną zależnie od sytuacji ok. 20cm. Nie wiem na ile cm zrobić tą górną i czy wogóle ją zrobić. Jak to rozwiązać???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluezee 21.12.2010 07:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 Nie napisałam,że panele będą na szynach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts