Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak udekorować okno w tym wnętrzu?

bluezee

Recommended Posts

Zgadzam się w zupełności z sd ***gn. Panele zasłonowe białe z nowoczesnym szarym wzorem. To wiem od początku, a czy miałabyś zdjęcia przykładowych materiałów, które można by było kupić np. ze strony internetowej albo adresy sklepów (Poznań,Kalisz)?

Postaram sie wrzucić wieczorem kilka zdjęć tkanin.

• Odpowiedzi 51
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Tkaniny JAB ANSTOEZ rewelacja , mialam kiedyś trochę ich próbników tkanin, ale cena powałała na kolana i klientów niewiele na ich tkaniny w moim rejonie.

Nie wiem czy dotarło zdjęcie tkaniny jeśli chodzi o wzory geometryczne mam coś takiego . Tylko , że robiłam wieczorem na oknie i to co przeźroczyste wyszło czarne, postaram się wrzucić za dnia jak wygląda tkanina.

allegro 017.jpg

Już kupiłam materiał na panele zasłonowe. Wybrałam w kolorach jasnej szarości z dodatkiem białego. Są to pionowe pasy na całym materiale. Mam nadzieję, że będą pasować i sharmonizują się ładnie ze wnętrzem.Mam tylko problem z podaniem szerokości gryzy na górze i na dole paneli zasłonowych. Wybrałam już materiał (gładki szary) na te obszycia na dole. Ile cm zrobić tą gryzę aby ładnie wyglądało to na oknach w tym wnętrzu co zamieściłam zdjęcie???? Zastanawiam się czy wogóle robić te obszycia, ale w salonie powiedzieli,że stosuje się je w celu maskowania na dole obciążnika i na górze też coś tam ma zasłaniać. Będą te obszycia pasować do mojego salonu?