Nelli Sza 25.12.2013 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2013 Na te Święta i nadchodzący Nowy Rok życzę Wam błogosławieństwa Bożego, zdrowia, pokoju w sercu, radości, cudowności.... Bądźcie szczęśliwi! http://www.cosgan.de/images/smilie/xmas/a074.gif Nelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 25.12.2013 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2013 http://www.tapeciarnia.pl/tapety/normalne/95326_ozdoby_bombki_choinka.jpg Najlepsze życzenia z okazji Świąt Bożego Narodzenia i Nowego Roku aby przyjście na świat Chrystusa przyniosło ze sobą radość,pokój,nadzieję i miłość przesyła Bogusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 26.12.2013 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2013 Krysiu, bardzo dziękuję za życzenia, Tobie i Twojej rodzinie życzę również wszystkiego najlepszego oraz wspaniałego roku 2014 Małgośka i Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 30.12.2013 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2013 Niech w Nowym Roku świat będzie dla Ciebie pełen ciepła, radości i przyjaciół, a w Twoim domu niech nigdy nie zabraknie miłości i zrozumienia. Iwona i Mariusz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 31.12.2013 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2013 http://www.tapeciarnia.pl/tapety/normalne/192238_szampan_kieliszki_prezenty_sylwester.jpg Niech się spełnią sylwestrowe życzenia, te łatwe i te trudne do spełnienia. Te duże i te całkiem małe, te mówione głośno lub wcale. Niech się spełnią wszystkie krok po kroku. Tego życzy w Nowym Roku Bogusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fulek 27.01.2014 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Witaj Krysiu. Ja z rewizytą. Bardzo dziękuję za ciepłe słowa. Próbowałam odnaleźć Twoje zdjęcia domku, ale doszłam tylko do miejsca, gdzie wstawione były okna.... Prowadzisz dalej dziennik gdzieś indziej?? Gratuluję bycia babcią. Pozdrawiam Fulek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 21.02.2014 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Krysiu, co tam u Was? Czy wnusio już woła: - Babciu? Co na budowie, czy jakieś plany na wiosnę? Najserdeczniejsze uściski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrysiaG 23.02.2014 13:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 Jestem chwilowo na forum.U nas budowa to tymczasowo wielka niewiadoma.Nie wiem jeszcze jak to będzie dalej.Młodzi mają słabo płatną pracę.Namawiam ich aby trochę jeszcze czekać.Nie chciałabym sprzedawać,ale nie wiem czy im dobrze radzę.Może w 2014 roku trochę będzie lepiej z pracą.Tak myślę,że jak sprzedamy,pieniądze się rozlecą raz dwa i nic z tego nie będzie.No ale na razie nie tracę nadziei.Pozdrawiam wszystkich zaglądających tu.Życzę spełnienia marzeń.Krysia G Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 17.04.2014 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 http://www.pwzps.org/images/stories/IKONY_PWZPS/kartka_wielkanoc.jpg ŻYCZY BOGUSIA Z RODZINĄ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 18.04.2014 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2014 Pełnych spokoju i radości Świąt Wielkanocnych, dobrego wypoczynku w rodzinnym gronie optymizmu, energii i nadziei na lepszą przyszłość! http://images63.fotosik.pl/890/c201ba40433e62c9med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_Grzes 22.04.2014 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2014 Dziękuję bardzo za życzenia, Choć dopiero teraz mogłam wejść na forum to myśle że Święta u Was były udane i spokojne. Bo tego z całego serca życzę. Wiosna w ogrodzie i w sercach zagościła. Dużo niestety jeszcze walki przed nami o zdrowie i życie naszego synka.Ale bardzo wierzę że w końcu się uda i ogarnie nas spokój o jakim marzymy . Pozdrawiamy bardzo gorąco całą rodzinkę i wierzę ,że z pracą wszystko też się na tyle polepszy ,że skończycie domek i będziecie w nim bardzo szczęśliwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 23.04.2014 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2014 Krysiu, dziękuję za pamięć i życzenia świąteczne oraz gorąco Cię pozdrawiam:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrysiaG 20.07.2014 16:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2014 Witam !!!! Pewnie nikt już tutaj nie zagląda,ale postaram się napisać o tym co działo się u nas. Jakiś czas temu podjęliśmy jednak decyzję o sprzedaży domu. I tak oto domek został sprzedany. Trochę było nam smutno,ale teraz stwierdzam,że podjęliśmy słuszną decyzję.Dach już potrzebuje remontu,tzn papa. Syn z synową jakoś nie mogli się zdecydować na szukanie pracy w Poznaniu. Trochę z naszą pomocą i kredytu niestety, znalazł bardzo ładne mieszkanko nowo wybudowane w 4 rodzinnym szeregowcu na obrzeżach miasta. Plan zakończenia budowy w październiku. Mamy nadzieję,że wszystko pójdzie dobrze,a ja cieszę sie z takiego obrotu sprawy.:yes: Na razie nie kończę mojego dziennika,jeszcze tu trochę pobędę. Kibicuję Wam cały czas. Tymczasem zabieram się za remont mieszkania. Drugi syn będzie miał ślub pod koniec września. Tak cały czas się coś dzieje. Wnuczek rośnie pięknie.Wesoły brojasek z niego.:( To tyle narazie. Jak będzie coś ciekawego to napiszę. Pozdrawiam bardzo serdecznie.:hug: KrysiaG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 20.07.2014 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2014 Krysiu, życie zmusza nas do podejmowania różnych decyzji. Często nawet takich, które wcześniej wydawały się niemożliwe. Życzę Ci z całego serca, aby radość i szczęście towarzyszyły Ci niezmiennie. I niech wnusio przynosi Ci dużo uśmiechu. Teraz przed Tobą remont, potem ślub syna, same twórcze nowiny. Nie kończ dziennika, proszę, bo - jak sama widzisz - niektórzy tu jednak zaglądają. Napisz coś czasem, co tam u Ciebie słychać. Ściskam Cię mocno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrysiaG 18.11.2014 22:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2014 Jeśli tu ktoś jeszcze zagląda to witam bardzo miło Trochę wiadomości od nas. Wesele młodych się odbyło.Wszystko udane. Byłam też na kolejnym spotkaniu z koleżankami ze szkoły. Było super .Wesoło spędzony czas. Drugi syn z rodziną już mieszkają w nowym domku. Fajnie sobie urządzili. Wnuczek rośnie,skończył dwa latka.Kochany i cudowny. U mnie remont tak na 50 % zakończony .Dokończę na wiosnę,bo teraz wyjeżdżam. Kupiłam nowe meble do kuchni,wymieniłam wszystkie drzwi,nowe firanki,roletki, nowe płytki w łazience,prysznic,umywalka,lustro,grzejnik,lampy cieszą moje oczy. Dzisiaj przejeżdżałam obok sprzedanego domu. Dachówka położona,dom ocieplony na 200%.Otynkowany. W środku też tynki,instalacje,wylewki.Działka wyrównana.Fajnie wygląda.Cieszy mnie to bardzo. To narazie tyle. Pozdrawiam wszystkich. KrysiaG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 19.11.2014 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2014 Krysiu, jak miło, że odezwałaś się w swoim dzienniku. Same dobre wiadomości u Ciebie. Wesele udane, dzieci urządzone, wnuczek rośnie i cieszy Twoje oczy i serce, no i remont prawie zakończony i - jak czytam - zmiana wystroju bardzo Cię cieszy. Ogromnie miło czytać takie dobre wiadomości od Ciebie. Pozdrawiam Cię, życzę Ci samych, tylko pięknych chwil i.. odezwij się czasem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrysiaG 20.12.2014 16:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2014 Iwonko dzięki za odwiedziny.Bardzo się cieszę.Na razie jeszcze piszę w dzienniku,bo zaglądam do Waszych i kibicuję. Jestem w tej chwili na wyjeździe,a do domu wrócę może w styczniu,ale zaglądam do Ciebie Iwonko od czasu do czasu.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrysiaG 20.12.2014 16:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2014 Ponieważ mam w tej chwili dostępny komputerchcę złożyć wszystkim tu zaglądającym życzenia świąteczne. Niech to Boże Narodzenie sprawi,że będziemy wszyscydla siebie mili i serdeczni,odrzućmy jakieś mało znaczące przecież urazyi nieporozumienia.Cieszmy się każdą chwilą.Życzę wszystkim dużo zdrówka.Miłych wrażeń przy kolorowej choince.Uciechy z miłych prezencików.Dużo ciepła i spokoju.Aby ten rok 2015 sprawił,że skończę się te niepokoje na całym świecie,a i tak blisko nas na Ukrainie.Niech też skończą się tragedie ,o których ostatnio słyszymy.Tak się rozpisałam,ale myślę,że każdy z nas pragnie pokoju na całym świecie.Pozdrawiam wszystkich miło i sympatycznie!!!!!KrysiaG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 21.12.2014 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2014 Iwona i Mariusz z Bukowej Chatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 22.12.2014 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2014 Najserdeczniejsze życzenia cudownych Świąt Bożego Narodzenia, rodzinnego ciepła i wielkiej radości http://images69.fotosik.pl/470/55054c3255d041c5med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts