Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasz domek - trudna ale owocna decyzja

Recommended Posts

• Odpowiedzi 248
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam Cię Krysiu serdecznie:)

W końcu odnalazłam Twój dziennik. Nie ukrywam, że Twoje słowa wzbudziły we mnie ogromne emocje. Wiem, co znaczy ogromny ból po odejściu kogoś bardzo bliskiego... Wiem też, że życie wbrew wszystkiemu toczy się dalej i - tak jak napisałaś - jest piękne. Trzeba czerpać z każdego dnia wszystko to, co najlepsze i nie pamiętać o tym, co złe i przykre. Wierzę, że uda Wam się wybudować dom, w którym będziecie szczęśliwi. Życzę Wam tego z całego serca i czekam na dalsze relacje ze zdjęciami:)

Witam wszystkich ponownie i powracam do zakładania mojej galerii.

Trochę długo trzeba było czekać na prawdziwą wiosnę 2009r, a gdy wreszcie przyszła nasz murarz z ekipą wylądował na innych budowach.

Zjawił się na przełomie maja i czerwca.:wave:

Tak wreszcie naszym oczom zaczął się ukazywać prawdziwy domek. :eek::eek::eek::eek::cool:

Krysiu, patrząc na zdjęcia z wakacji aż coś w sercu kłuje z tej niesprawiedliwości losu :(

Ale widać, że jesteś bardzo dzielna i bierzesz się z życiem za bary.

Będę mocno kciuki trzymać, by się udało do końca doprowadzić to, co zaczęliście.

Pozdrowienia serdeczne Synom.

A ja się wczoraj tyle napisałam i dzisiaj patrzę, a tu ani śladu po moim wpisie :(.

Ja też wpisałam się jakiś czas temu,włączyłam subskrybcję.Powiadomienia przychodzą a mojego wpisu niet:(..A tak ładnie się wpisałamhttp://emoty.blox.pl/resource/zawstydzony1.gif

Podziwiam Cię Krysiu za odwagę,determinację.Ale jak się ma kochające dzieci koło siebie to zrealizujesz swoje marzenie(co widać po fotkach).

Tylko...wielki żal,że tej radości z budowania nie możesz dzielić z ukochaną osobą,która odeszła...Bardzo Ci współczuję...

Ale mąż pewnie wspiera Was ..tam z góry...

Życzę Tobie i synom wszystkiego najlepszego,szybkiego zamieszkania w domku:)

Pozdrawiam Bogusia

Co do kibicowania z góry - jestem tego pewna. Sama tego doświadczam, mam tam Tatę. I wiem, ze kilka było takich sytuacji już, że gdyby nie jakaś nadprzyrodzona siła - nie wykaraskałabym się...

Pięknie zapowiada się dom - wszystko co lubię - prosta bryła, dwuspadowy dach, ganeczek....

Tamara 1 dziękuję za odwiedziny. Czy masz założony dziennik lub galerię, bo nie mogę znalźć ?:bash:

Krysiu jeszcze nie mam, bo tak naprawdę jeszcze nie bardzo mam co pokazać:) mój dom dopiero się buduje...na wiosnę będzie dach, wtedy pokażę:) , na forum jestem czasami, bo tu szukam porad i inspiracji...a Twoją galerię będę podglądać i trzymać kciuki:) pozdrawiam cieplutko...