rogbog 22.12.2010 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2010 Najserdeczniejsze życzenia: Cudownych Świąt Bożego Narodzenia, rodzinnego ciepła i wielkiej radości, pod choinką zaś dużo prezentów, a w Waszych pięknych duszach wiele sentymentów. Świąt dających radość i odpoczynek, oraz nadzieję na Nowy Rok 2011, żeby był jeszcze wspanialszy pełen szczęścia i miłości. http://foto1.m.onet.pl/_m/655ffa5a71fdc3723c4080b037887289,10,19,0.jpg WESOŁYCH ŚWIĄT życzy Bogusia:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 23.12.2010 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2010 (edytowane) http://oi56.tinypic.com/2lnzmrk.jpg Edytowane 24 Grudnia 2010 przez DarioAS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 23.12.2010 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2010 Zdrowych,Pogodnych i Wesołych Świątżyczy Nadulka:) http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=35197 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrysiaG 23.12.2010 17:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2010 http://kartki.gratka.pl/zyczenia/74899a5d6f9089ab02e71d9c792ba3e6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 23.12.2010 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2010 Życzę Ci i Twoim bliskim Świąt białych, pachnących choinką, skrzypiących śniegiem pod butami, spędzonych w ciepłej, rodzinnej atmosferze, pełnych niespodziewanych prezentów. Świąt dających radość i odpoczynek, oraz nadzieję na Nowy Rok, żeby był jeszcze lepszy niż ten, co właśnie mija. http://chronmydebki.pl/wp-content/uploads/2008/12/choinka.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 23.12.2010 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2010 Z okazji Świąt życzymy Wam : - dużo kasy ( bo tego zawsze mało) - uśmiechu ( bo człowiek zdrowszy jest ) - zdrowia ( bo wtedy ma się inne problemy) - wypoczynku ( bo wypoczęty człowiek jest... patrz wyżej ) - dużo prezentów pod choinką ( bo miło patrzeć na roześmiane twarze bliskich) - miłości ( bo z kochaną osobą łatwiej znieść wszystkie problemy.................. i w zimie jest o kogo ogrzać nogi Małgośka i Michał http://www.systemc.pl/domek/2010/12/swieta2.bmp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 30.12.2010 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2010 http://forum.muratordom.pl/images/icons/icon1.gif Stary Rok odchodzi wielkimi krokami, niech więc złe chwile zostaną za nami. Niech Nowy Rok przyniesie Ci dużo zdrowia,radości a przede wszystkim morze miłości! http://sl.glitter-graphics.net/pub/849/849147kibbg0w0mf.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 30.12.2010 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2010 Gdy Nowy Rok cyfrę zmieniawszyscy, wszystkim ślą życzenia,przy tej pięknej sposobnościżyczę Wam zdrowia, szczęścia i radości! http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=36151 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rossa 17.01.2011 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 Witaj Krysiu , przeczytałam jednym tchem z łezką a zarazem wielkim podziwem dla ciebie:yes: , jesteś wspaniałą silną kobietą trzymam mocno kciuki za dalsze postępy i jak już tu przylazłam to pozwolisz , że zostanę bo będę na pewno zaglądać i dopingować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 18.01.2011 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 Krysiu, co u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ba-sia3 19.01.2011 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 witam krysiu dawno do Ciebie nie zaglądałam a tu zmian co niemiara pozdrawiam Cię gorąco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrysiaG 22.02.2011 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2011 Witam wszystkich odwiedzających moją galerię po dwumiesięcznej przerwie: Ponieważ w sprawach budowlanych nic się nie dzieje,wyskoczyłam sobie gościnnie na inne forum.Ale niedługo wrócę,bo może chociaż co nieco będzie się działo na naszej działce.Najbardziej prawdopodobne będzie polowanie na krety, które skopały nam całą działkę i może nie trzeba będzie wcale orać. Widzę,że podczas mojej nieobecności działo tu się bardzo dużo. Dobrym budowlańcom to nawet zima nie przeszkadza. Postaram się za parę dni włączyć do odwiedzania Waszych dzienników i galerii,bo już się nie mogę doczekać. Na razie pozdrawiam wszystkich odwiedzających i życzę nadejścia szybciutko wiosenki.:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 28.02.2011 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Krysiu, a które to forum odwiedzasz? Bo ja też jestem na kilku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrysiaG 28.02.2011 17:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 DarioASWitam Cię na mojej stronce.Bardzo,bardzo,bardzo gratuluję Ci takiegoosiągnięcia na Blogu Roku.Zająć tak wysoką lokatęto super osiągnięcie.Nie skojarzyłam,że to Twój blog.Czy na drugi rok także będziesz brała udział?Naprawdę możesz się cieszyć z takiego wyniku.Co do forum to faktycznie jest ich tutaj parę.Wiesz to nasze Muratora jest takie publiczne,że nie chciała bymtu o tym pisać,a może sie domyślisz.Ale napewno nasłuchałam się muzykiprzez ten czas.Na You Tube i na Chomikuj.Przypomniałam sobie teraz tak naprawdę masęstarych przebojów J.Gniatkowskiego,Klenczona,Grunwalda,nawet zespół Omega,ale i nowych.Andrea Berg - " Kilimandżaro"Caro Emerald - "A Night Like This" / słodka piosenka/napewno ją znaszMichael Buble - "Sway" / też słodkie/Odeszłam daleko od tematów budowlanych,ale jest to forum także o życiu prawda?Dzięki za odwiedziny i zapraszam.Tak jak pisałam u nas narazie przerwa.Dużo w tym roku nie będziemy robić / ślub syna/Czekamy na wiosnę . Pozdrawiam KG:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadera 01.03.2011 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 A my czekamy na Twoje zaglądanie i pisanie tutaj Pozdrawiam bardzo serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 01.03.2011 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2011 Witaj Krysiu, przychodzę z rewizytą! Po długich poszukiwaniach znalazłam Twój dziennik i.. przeczytałam. Ogromnie współczuję Ci tej osobistej tragedii, ktora spotkała Cię właśnie w takim momencie życia. Nie umiem sobie nawet wyobrazić, jak strasznie musiało być Ci ciężko. Ale wiadomo.. życie toczy się dalej i cieszę się ogromnie, że nie zaprzestałaś tej wielkiej przygody, jaką jest budowanie domu. Pooglądałam zdjęcia, Wasz domek bardzo mi się podoba. Będę zaglądać i śledzić dalsze poczynania. A na razie.. zbieraj kaskę na ślub synusia. To z pewnością będzie wielkie wydarzenie w Twoim życiu. Ściskam Cię mocno! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrysiaG 02.03.2011 12:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Witaj Iwonko! Dzięki,że mnie odnalazłaś. Ja jestem w galerii a nie w dziennikach.Ten Twój dziennik tak mnie zainteresował nie tylko z powodów budowlanych,ąle tak wiele ciepła z niego płynie. Widać,że jesteście bardzo szczęśliwym małżeństwem. A ta Twoja bajka.W dzisiejszych czasach myślałam,że już nikt tak nie potrafi pisać.Gratulacje. Twój mężuś złota rączka to skarb. Chuchaj i dmuchaj na niego. Tylko żeby tego za bardzo nie widział.Prawda? Ha,ha ,ha Widać,że ten domek,który wybudowaliście to jest wyłącznie Wasz pomysł. Bez wzorowania się na kimś. Kominek klasyczny w nowoczesnym wydaniu. Super!!!! Do następnego spotkania Krystyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrysiaG 02.03.2011 12:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Waderko witaj!!!!!!!!!! Już jestem,napisałam do Ciebie dzisiaj w Twojej galerii.Myślę o Twoim synku. Jest dobrze już? Pisałaś o Poznaniu. Ja w sobotę pozwoliłam sobie na nicnierobienie /coraz częściej mi się to zdarza i nie wiem kto będzie robił porządki wiosenne/ Jestem szczęśliwa,że już nic nie muszę,a mogę lub co najwyżej chcę. Wracając do tematu to także byliśmy w Poznaniu.Spędziliśmy tam cały dzień. Już się nie mogę doczekać wiosny i ciepełka,bo mamy zaplanowany wyjazd Licheń,Łódź,Warszawa i trochę chociaż Mazury. Nie byłam tam jeszcze tak na luzie i na zwiedzaniu. To na tyle teraz.Do usłyszenia Krystyna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrysiaG 02.03.2011 12:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Waderko / a tak właściwieto jak masz na imię,bo nie wiemczy przegapiłam coś w Twojej galerii,czy nie podajesz imienia/Zobacz już jestem FORUMOWICZEM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrysiaG 02.03.2011 12:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Rossa , ba - sia 3Dzięki za doping.Będę Was odwiedzaćKrystyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts