DarioAS 02.03.2011 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 DarioAS Przypomniałam sobie teraz tak naprawdę masę starych przebojów J.Gniatkowskiego,Klenczona,Grunwalda, nawet zespół Omega,ale i nowych. Andrea Berg - " Kilimandżaro" Caro Emerald - "A Night Like This" / słodka piosenka/ napewno ją znasz Michael Buble - "Sway" / też słodkie/ Odeszłam daleko od tematów budowlanych, ale jest to forum także o życiu prawda? Dzięki za odwiedziny i zapraszam. Tak jak pisałam u nas narazie przerwa. Dużo w tym roku nie będziemy robić / ślub syna/ Czekamy na wiosnę . Pozdrawiam KG:hug: To forum jest nie tylko o budowie i to mnie tu trzyma. Można porozmawiać o wszystkim i liczyć na wsparcie Niestety, tak to już jest, że gdy etap budowania ma się za sobą, temat się kończy i zaczyna się inny. Ja szaleję w ogrodzie i to moja główna pasja teraz, inni słuchają muzyki , a jeszcze inni poświęcają się całkiem nowym pasjom. Dużo osób stąd znalazłam także na forach o psach i kotach. DarioAS Witam Cię na mojej stronce. Bardzo,bardzo,bardzo gratuluję Ci takiego osiągnięcia na Blogu Roku.Zająć tak wysoką lokatę to super osiągnięcie.Nie skojarzyłam,że to Twój blog. Czy na drugi rok także będziesz brała udział? Chyba nie, brałam udział dwa razy, dwa razy byłam w finale, ale to raczej nie jest blog, który zasługuje na ta zaszczytną nagrodę Ale dziękuję za gratulacje, to dzięki wam, głosującym doszłam tak daleko i jestem z tego ogromnie dumna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrysiaG 02.03.2011 14:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Dario AS Witaj!!!!!!Właśnie to chciałam powiedzieć,że u mnie przerwa budowlanai teraz Wam tak będę trułanie zawsze o sprawach budowlanych.Ale może się trochę czasem pośmiejemy.W końcu trochę rozrywki się należy prawda?Co do ogrodowych spraw to ja czekam na Waszeinspiracje.Tak pięknie urządzacie te Wasze ogrodyi otoczenie wokół domków.Co jeden ogród to ładniejszy.Już czekam na niektóre łącznie z Twoim.Tak poszliście wszyscy do przodu,że ja nienadążam oglądać.Ale dam radę i będę odpisywać.Pozdrowionka Krystyna:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadera 03.03.2011 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 (edytowane) Hehe, u nas też owocnie nie będzie, bo się auto rozsypało i spłacamy drugie. To sobie pogadamy o dupie Maryni razem Krysiu, link - musisz wstawić adres między znacznikami http:// i . Tylko bez spacji. Przykład: chce wstawić linka do Twojej galerii - adres kopiuję z okna przeglądarki, jest taki: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?170057-Nasz-domek-trudna-ale-owocna-decyzja/page6 Wstawiam go między znaczniki, wychodzi: http:// http://forum.muratordom.pl/showthread.php?170057-Nasz-domek-trudna-ale-owocna-decyzja/page6 Dałam tu spacje, żeby znaczniki były widoczne. Jak je zlikwiduję, to otrzymam: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?170057-Nasz-domek-trudna-ale-owocna-decyzja/page6 Jest też drugi sposób, ikonką z odpowiedzi, tą coś na kształt kuli ziemskiej, między A i obrazkiem. Piszesz jakiś wyraz (albo kilka) w poście, który po kliknięciu myszką ma nas przekierować pod dany adres, potem zaznaczasz go myszką, klikasz na tę ikonkę i w otwartym okienku wpisujesz adres z przeglądarki. Na przykład: Piszę: Dziennik Krysi. Robię to co wcześniej napisałam (tylko jeszcze raz napiszę nazwę) i mam: Dziennik Krysi Ten sam efekt można otrzymać ręcznie, piszesz nieco zmienione znaczniki, nazwa Czyli [url =http://forum.muratordom.pl/showthread.php?170057-Nasz-domek-trudna-ale-owocna-decyzja/page6] Dziennik Krysi [/url] Jak zlikwiduję spację, to wygląda to tak: Dziennik Krysi Zrozumiale napisałam, czy coś wyjaśnić dokładniej? Hmmmm, widzę, że skrypt forum sam domyślnie robi linki z podanych adresów, więc trudno mi pokazać jak to wygląda - mam nadzieję, że coś z tego zrozumiecie. Kolor niebieski dodaje się sam, automatycznie. Edytowane 3 Marca 2011 przez wadera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrysiaG 05.03.2011 17:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 Waderko!!!!!Dziękuję bardzo za wskazówkiw sprawie linka.Przekażę synowi.Nie ma go trzy dni bo jest w szkole.Ja się za to nie biorę,bo nie wiem jak.Dzięki i pozdrawiam Krystyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrysiaG 07.03.2011 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 http://Nasz domek-trudna ale owocna decyzja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrysiaG 07.03.2011 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_Grzes 12.04.2011 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Witam cieplutko. KrysiaG jak Twoje tuje dają radę,bo moje nawet dobrze się mają .Oprócz trzech podlanych przez psa sąsiada,ale kupiłam siatkę i ogrodziłam mam nadzieję że nie zmarnieją i przeżyją to oblewanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrysiaG 13.04.2011 13:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Kasia_Grzes!!!!! Moje tuje są narazie trochę zbrązowiałe,ale dzielnie stoją,więc nie wiem co z nich będzie.Zobaczymy czy to taki gatunek że na zimęrobią się brązowe.Dostaliśmy je od kogośi zostaliśmy uszczęśliwieni na siłę.Widziałam takie,które są całą zimę zielonei te nie podobają mi się.Nie wiem co zrobimy,bo ja sama nie podejmuję decyzji.W każdym razie poczekamy co z nich wyrośnie.Jak będziemy na działce to zrobimy zdjęcia.Krystyna:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 13.04.2011 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 Tuje szmaragdowe prawdopodobnie nie brązowieją i w zimie też są zielone. Takie mi się podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrysiaG 13.04.2011 17:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2011 No właśnie Megana ,my chcieliśmy szmaragdowe,ale młodzi zgodzili się i dostali od znajomegokilkadziesiąt,ale innych.Zobaczymy co z nich będzie.Najwyżej gdzieś przesadzimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 14.04.2011 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Krysiu ja mam szmaragdy, są piękne , soczysto zielone i zima nie brązowieją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrysiaG 14.04.2011 16:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Olu Właśnie dzisiaj syn był na działce i zrobił zdjęcia.Te tuje narazie wyglądają fatalnie. Są całe brązowe.Czuję,że cała robota z ich sadzeniem była nie trafiona. Nie wiem co zrobią.Czy będą przesadzać. Mnie się nie podobają. Krystyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 14.04.2011 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Mogły zmarznąć zimą. A nie możesz wkleić tego zdjęcia? To prześlij mi na e-maila [email protected], to ja Ci wkleję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_Grzes 15.04.2011 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 (edytowane) Moje też są piękne ( żeby nie zapeszyć ) ale gdzieś wyczytałam że mimo wszystko trzeba tuje podlewać nawet zimą no chyba że jest mróz to nie.I często ob braku wody żółkną ,ale ile w tym prawdy to może za kilka lat napiszę bo teraz to ja się dopiero od Was kochane uczę i zielona w sprawach ogrodowych jestem Edytowane 17 Kwietnia 2011 przez Kasia_Grzes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrysiaG 15.04.2011 16:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Megana Kasia_Grzes Mi się one wcale nie podobają i już wtedy gdy je sadzili to na ten temat rozmawialiśmy. Ale tak wyszło.Ja chodzę trochę na spacery to się dużo naoglądam tych różnych roślinek. A młodzi ,ktoś im wcisnął te tuje.Zobaczymy. Megana zdjęcia syn wklei,bo ja sie zupełnie na tym nie znam. Miłego wieczoru dziewczyny budowniczki. Te co mieszkają mogą już sie cieszyć prawda? KG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrysiaG 16.04.2011 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2011 Nasze pierwsze roślinki na działce!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 16.04.2011 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2011 Jakie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrysiaG 16.04.2011 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrysiaG 16.04.2011 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrysiaG 16.04.2011 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts