Kasia_Grzes 09.05.2011 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 (edytowane) To coś pięknego spotkać się po tylu latach od zakończenia szkoły niesamowite wrażenia .Młodzieży to tylko życzyć powodzenia i ze studiami ( zakończeniem nauki ) no i na nowej drodze życia Krysiu to przed Tobą dużo pracy, ale takie chwile w rodzinie bardzo cieszą serce. Ja mam młodsze dzieci, u nas dopiero nauka w podstawówce i gimnazjum.A najważniejsze w środku tuje moje odbijają ( te przemarznięte ) super.Jeszcze raz wszystkiego najlepszego. Edytowane 9 Maja 2011 przez Kasia_Grzes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrysiaG 10.05.2011 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 Kasia_Grzes Nam także powiedział ogrodnik, że tuje dojdą do siebie,ale trzeba je trochę podsypać nawozem,wypielić chwasty. Będziemy obserwować co dalej z nich będzie. U nas jeszcze trochę potrwa zanim coś więcej będziemy robić na budowie,więc mamy czas. Może w tym roku zrobimy elektrykę i trzeba trochę ziemi naokoło domu,ale naprawdę nie ma kiedy się za to wziąść. Nasza działka jest ok 40 km od naszego obecnego miejsca zamieszkania,dlatego to nam też utrudnia trochę. Na razie spokojnie,nie wszystko od razu prawda? KG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 10.05.2011 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 Wrażenia miałaś , oj miałaś pewnie podczas spotkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 15.05.2011 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 Pewnie wszystkie piękne wspomnienia wróciły podczas takiego spotkania . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrysiaG 15.05.2011 17:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 Megana, DarioAS Naprawdę było wspaniale.Wspomnienia,wspomnienia:rolleyes: Nie mogłyśmy się rozstać.Cała knajpka młodzieży,a my od godz. 15 do 22 i koleżanki chciały jeszcze siedzieć do 24 Ale najbardziej byłyśmy zadowolone,że aż tak mocno się nie postarzałyśmy i można było nas rozpoznać bez trudu ha,ha,ha;) Naprawdę warto się spotkać po tylu latach. Polecam młodzieży,a stresy odejdą.Bo oni to już w tej chwili na nic nie mają czasu. KG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 15.05.2011 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 Witaj Krysiu:) Jestem cichą podczytywaczką Twojego wątku:) A dzisiaj Ci powiem, że wspaniale Cię rozumiem:) Cztery lata temu spotkałyśmy się po....latach:) Niesamowite wrażenia, tym bardziej, że sześć lat mieszkałyśmy razem w internacie, i miałyśmy wiele wspólnych wspomnień, przeżyć... Było to wiele lat temu, ale wszystkie się rozpoznałyśmy:) A to chyba dobrze o nas świedczy...nie postarzałyśmy się tak bardzo:)) Od tego czasu co rok się spotykamy, oczywiście w mniejszym gronie ale jest wspaniale:) Pozdrawiam serdecznie Beata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrysiaG 16.05.2011 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 Beato!!!!! Bardzo mi miło powitać Cięw mojej galerii.Ponieważ nic szczególnegonie dzieje się na naszej budowie,to ja tak trochęo sprawach nie budowlanych.Tak było fajnie na spotkaniu,chociaż żałowałyśmy,że dopiero teraz udało nam się spotkać.Cieszę się,bo to ja właśnie dopingowałamkoleżanki.Obiecały,że będziemy się częściej spotykać.Zobaczymy.Ja mam trochę gorzej bo gdzie Leszno,a gdzie Śrem.Nie ma wcale dojazdu i muszę korzystać z pomocy dzieci.Ale było OKKG:wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 06.06.2011 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Krysiu, co u Ciebie? . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrysiaG 07.06.2011 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 Aniu nic u nas się nie dzieje narazie na budowie.Młodzi nie mają w ogóle czasu na budowę.Szkoła i przygotowania do ślubu.Jeździmy podlewać tuje,ale coś kiepsko z nimi.Zobaczymy co będzie dalej.KG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 07.06.2011 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 Witaj Krysiu:) Powiem Ci, że ja też nie o budowlance w swoim wątku:) My już 5 lat mieszkamy, za późno znalazłam się na forum i nie miałam okazji podpytać, podpatrzyć.... Za to teraz zajmuję się ogrodem i uwieczniam go w moim wątku. Jak to Ania na poprzedniej stronce u Ciebie napisała, na forum możemy "pogadać" o wszystkim:):) Pozdrawiam serdecznie Beata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadera 19.06.2011 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 Oj, fajne takie spotkania. My miałyśmy z dziewczynami z liceum trzy lata temu. Tez były obietnice, że będzie częściej, ale trudno to zgrać - zwłaszcza, że ja mieszkam ponad 200km od rodzinnego miasta i to ja byłam główną prowodyrką spotkania. Widać przewodniczącą klasy jest się na całe życie Trzymam kciuki za tuje! I za dyplomy! I za ślub! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrysiaG 27.06.2011 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 Waderko dziękują za życzenia.Ale z tujami jest kiepsko.Pożółkły.Chyba z nich nic nie będzie.Nie wiem czy od słońca.Teraz nie jeździmy na działkę tak często.Trochę to jest daleko.Ja urwałam się na weekend do Mielna.Było fajnie,choć trochę zimno i wietrznie.Pozdrawiam KG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 27.06.2011 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 Witaj Krysiu:) Dawno Cię nie było! A w Mielnie i w taką pogodę można wypocząć Pozdrawiam Cię serdecznie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadera 27.06.2011 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 Krysiu, ja wróci z wyjazdu moja przyjaciółka, która o roślinach wie chyba wszystko, to zapytam czemu tuje żółkną. Pożółkły w tym samym sezonie co je posadziliście? Mam nadzieję, że nad morzem odpoczęłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrysiaG 04.07.2011 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2011 Witam bogumil i waderko !!!!!Ostatnio tu mało zaglądam,bo albo wyjazdalbo coś w domu robimy.Młodzi urządzali sobiepokój.Kupili meble i trzeba było się ewakuowaćz jednego pokoju i pomieścić wszystko w pozostałychlub w piwnicy. Oczywiście nie obyło się bez wyrzucaniana śmietnik ku mojej rozpaczy,bo ja to bardzo sięprzyzwyczajam do rzeczy i wszystko mi się przydaje,ha,ha,ha.Tuje były posadzone w ubiegłym roku we wrześniu,a żółknąćzaczęły właściwie późną wiosną.Może mało podlewaliśmy.Ale czekamy dalej co z nich będzie i będziemy uzupełniać innymi.Nad morzem oczywiście było super.W dzień nie padało to najważniejsze.Mnie cieszy każdy wyjazd,chociaż krótki,bo teraz to mało mam okazję gdzieś wyjechać.Nie mam żadnych wieści z budowy bo narazie stoimy.Ani razu nie byliśmy zrobić grila.Ale mam nadzieję,że za kilka dni się ociepli to pojedziemy na działkę.Tuje są podlane bo od paru dni pada deszcz.To narazie KG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 21.07.2011 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 Witaj Krysiu!Wiem, że na Twojej budowie nic się nie dzieje, ale tutaj też jakoś mało zaglądasz.Co nowego u Ciebie?Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrysiaG 22.07.2011 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 Iwona i Mariusz Może nie tak często ale zaglądam w Wasze galerie i czasem się wpisuję. U mnie zupełnie niebudowlanie i nie chciała bym zanudzać innymi sprawami. Nie wiem co się dzieje na działce,bo ostatnio często tam nie byliśmy.Ale już nauka skończona. Egzaminy pozdawane pozytywnie,to teraz młodzi będą na luzie do wesela. A na działce chyba trawa pod kolana,bo u nas od paru dni leje,leje,leje:( Czekamy na słonko,aby zrobić grila,bo mamy już chętnych na rekreację Pozdrawiam KG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrysiaG 16.09.2011 14:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Witam po długiej przerwie.Wakacje sie skończyły. I znowu jesień.Żeby chociaż była złota a nie taka jak to mokre lato. Na działce nic narazie nie robimy.Będziemy dosadzać tuje,które zmarniały ok 15 szt Reszta jakoś wydobrzała.I tak dobrze,bo mało tam jeździliśmy.Kosić trawę jedynie. U nas już po weselu syna.Wszystko pięknie zagrało.Jesteśmy bardzo zadowoleni i szczęśliwi. Ja również musiałam to przeżyć jako samotna matka weselna,ale wszystko ok. Pozdrawiam wszystkich odwiedzających. KG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 16.09.2011 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Krysiu, dziękuję za odwiedziny w mojej galerii:) Faktycznie...już jesień, mam wrażenie, że wcale lata u nas nie było. Takie jakieś jesienne było.Cieszę się, że wesele się udało. To na pewno wielkie przeżycie. Ja już sobie siebie wyobrażam!!!!!! Ja z tych raczej ryczących jestem:) Pozdrawiam Cię gorąco:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 16.09.2011 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Krysiu przeżyłaś wspaniałe chwile-ślub syna,tylko szkoda że bez męża..al On pewnie patrzył z góry i cieszył się razem z Wami:)A działeczka poczeka:)Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts