kkdarch 21.01.2011 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 fighter1983 - a co byś zaproponował na uszczelnienie połączenia posadzki ze ścianą? Na przykład CX1 w szczeliny a potem zasmarować Penatronem .Wiem co mówię miałem ten sam problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość zibik_eng 23.01.2011 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 (edytowane) Możecie powiedzieć, jak powinna wyglądać poprawnie wykonana izolacja ? Ręce nam opadają, jak widzimy z dnia na dzień coraz to więcej mokrych plam na ścianach, a winnego nie ma, bo według niego wszystko jest wykonane ze "sztuką budowlaną". Prawidłowa izolacja to taka jaką założył projektant do danych warunków gruntowo-wodnych... Acha zapomniałem.... w tzw "projektach" katalogowych tego nie ma )))) Padłeś ofiarą swoich oszczędności i teraz przyjdzie Ci za to zapłacić. ps. majster wykonał izolacje zgodnie ze sztuką budowlaną tzw izolację lekką (tyle że nie do takich warunków gruntowych jakie posiadasz) - brak projektu zwalnia go z odpowiedzialności. Majster nie jest od rozwiązywania i przyjęcia sposobów izolacji (od tego są inżynierowie) tylko od jej wykonania (tj pracy fizycznej). Edytowane 23 Stycznia 2011 przez zibik_eng Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts