Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

dom Szczypiorynki

Recommended Posts

Witam,

śledzę sobie forum i śledzę no i postanowiłam dołączyć, dom zbudowany, powoli prace wykończeniowe się kończą więc zaczyna się czas dla mnie :) poszaleję sobie przez następnych kilka ....lat.... w aranżowaniu tego naszego domku pilnując "domowego ogniska" jako przykładna żona i matka :yes:

teraz wygląda mniej więcej tak... ogólny pomysł na wnętrza mam - pomimo wielu doradców dookoła...oraz nęcących i kręcących cudeńek w sklepach które do naszych wnętrz pasować jednak nie będą. Dość paplaniny.... zaczynam zabawę w kolekcjonowanie rzeczy materialnych :D,

http://img101.imageshack.us/img101/1777/56971pe161737s4.jpg

biała kuchnia będzie ze znanej szwedzkiej sieciówki...

obecnie szukam idealnego zlewozmywaka stalowego 1.5 komory, białe płytki na ścianie między meblami będą lada dzień,

a piekarnik już kupiony http://img101.imageshack.us/img101/9277/datidikea1500pln.jpg

nie mogę się doczekać efektu jak już wszystko zostanie zainstalowane

Szczypiorynka, bardzo mi się podoba narożne, duże okno w salonie.

Trudno nie zauważyć malowniczej okolicy w której się budujesz.

Staw widoczny z okna salonu...poezja.

Cegła we wnętrzu...intrygująco.

Mnie już zachęciłaś do odwiedzin, pozdrawiam :)

Piękne okna w salonie, a widok z animi jak z bajki....

Zgadzam się z suszarką, jest potrzebna. Ja teraz mam suszarkę w jednej komorze zlewozmywaka, docelowo będzie szafka z suszarką. Też mam kuchnię z tego sklpeu i biednie u nich z suszarkami do szafek, będę kombinować...

Witaj i dzięki Wadera,

a ja nie wcisnęłam w projekt kuchni szafki z suszarką bo nigdzie mi nie pasowała i teraz będę kombinować... no chyba że na wyspie pod blatem znajdę jakiś kawałek... no chciało się mieć zlew przy oknie.... i koniecznie! szafkę witrynkę no to teraz martw się kobieto

a tymczasem mąż powiedział: za tydzień robimy akcję mycia okien i porządków przed wprowadzeniem.... czyżby rzeczywiście na Święta na wsi?????:lol2: no to muszę szybko jeszcze znaleźć płytki do położenia tuż przy kominku i ten nieszczęsny kinkiet do łazienki.... a w głowie układam już sobie świąteczne dekoracje.... hohohoh jest o czym myśleć!!!

hihihihih im dłużej przeglądam to forum to mam wrażenie że my forumwoicze, napędzamy pewnym produktom koniunkturę :lol2: po wczorajszym czytaniu forum dot. dekoracji świątecznych.... moje oczy przykuły reniferki ....szare.... :lol2:

http://www.porcella.pl/Metalowa_figurka_stojacego_renifera_wys_15_cm-1290.html