papuch 03.12.2010 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 Witam, na forum jest pełno zapalonych decoupażystek i robią takie piękne rzeczy że aż się rwę żeby coś też wykombinować 'tymi rencami' tylko jak zacząć? Wiem, pewnie kurs lub małe warsztaty decoupage są najlepszym rozwiązaniem i z pewnością na nie się udam, już zwietrzyłam takie w moim mieście . 'Podstawy Decoupage" są już we wtorek niestety ... odpada...muszę czekać na kolejny termin. A przez okres świateczny mam ochotę coś wydecoupagować . Czy jeśli kupię pakiet startowy z allegro to będę wiedziała co z tym robić? A jeśli nie? Jak najlepiej zacząć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.12.2010 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 Wrzuć w google, są setki blogów z kursami, fora i w ogóle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulkawj 14.02.2011 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 papuch, polecam, bo sama sieuczyłam http://www.kuradomowa.com/zrobtosama/decoupage_jak_postarzac_przedmioty.shtmlProsto i na temat. Tylko, że to podstawy, ludziska robią niesamowite cudeńka, ale to juz wyższa szkoła jazdy, ja nie ogarniam. Jak będę miała już swój dom, wywalę psa - mordulca do ogrodu, znowu zacznę, to super zabawa, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosia125 09.03.2011 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 i co papuch? zaczełaś? wcale nie trzeba isc na kurs, ja sie sama nauczylam... i co rzecz to ucze sie czegos nowego... watek decupage jest tez na wnetrzach, chyba nawet dwa...jak poczytasz to pochwal sie czy cos zrobilas.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewelina_ 04.02.2013 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 No właśnie, też chciałabym zacząć swoją przygodę z decoupagem, może ktoś ma do polecenia jakieś kursy? Wiem, że można się wszystkiego nauczyć z Internetu, ale chyba wolałabym coś zapłacić i dostać całą wiedzę w pigułce na jednym szkoleniu. Przynajmniej podstawy. Dodam, że jestem z Warszawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts