perm 15.10.2011 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 ... I na koniec zagadka: jak zrobiłem prawo jazdy w 1995 roku to płaciłem za litr LPG 0,55 zł. Wtedy rządził Oleksy. Czy jak byśmy teraz wybrali Józka na premiera to cena spadnie? Oczywiście że spadnie. Zaraz potem go zabraknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 15.10.2011 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 też jestem za Oleksym i spadkiem Zwłaszcza, że jest prawdopodobieństwo, że potanieją lokomotywy. Poza tym - byłam wczoraj na lotnisku , wszystko rozkopane, ludzi pełno, nie ma gdzie zaparkować. A pamiętam jak leciałam w 92 to na tym samym lotnisku były max trzy osoby, luz i spokój. No i cukierki dawali w samo-locie za darmo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdyla 16.10.2011 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 Słusznie zauważono,że nikt na nikogo nie będzie zrzucał winy za bałagan pozostawiony przez poprzednika.Co zostawili po sobie,będą to dalej ciągnąć.A co z tego wyjdzie,czas pokaże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bebe king 17.10.2011 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Hi , szczesciarze bo macie za premiera Tuska Donalda i Komorowskiegi Bronislawa za prezia a ja natomiast bynajmniej ...heheheh hehehehe Przejechalam pol USA i pol Kanady no i moge wam doniesc, ze nie tylko, ze nie upada, ale jest super i na luzie, na dodatek temperatury plusowe , super sie jedzie jakies drogi i koleje tu istnieja i zeby bylo smieszniej oswietlone w nocy w odroznieniu do Polski , pozdrowka wasz ulubiony lump praski , sorry nie moge poswiecic wam za duzo czasu bo imprezka jest epicka . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 17.10.2011 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 ... , sorry nie moge poswiecic wam za duzo czasu bo imprezka jest epicka . ... oby "imprezka" trwała wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maysee 18.10.2011 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Czy Tomka (podnozka PO) Lisa ktos wczoraj ogladal? Panie co tam sie dzialo...! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 18.10.2011 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Czy Tomka (podnozka PO) Lisa ktos wczoraj ogladal? Panie co tam sie dzialo...! Ja oglądałam. Do czego to doszło, że Niesiołowski z Cymańskim grali w jednej drużynie..... Ależ nam sie dyskurs publiczny ożywił. Szkoda, że tematy to same odgrzewane kotlety. Żal mi było posła Godsona (chyba tak sie nazywa), bo przyszedł i nie zabierał głosu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maysee 18.10.2011 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Ripsota o. Guzynskiego skierowana do Biedronia odnosnie prokreacji, bezcenna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 18.10.2011 07:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Ripsota o. Guzynskiego skierowana do Biedronia odnosnie prokreacji, bezcenna. Tak z drugiej strony, to O. Gużyński też jakby nieprokreacyjny. Ale zauważylam, że niejaki Leszczyński znalazł swoje miejsce, bo ostatnio mało o nim w mediach było. Nawet dredy poświęcił na potrzeby ław sejmowych. Nie dostał się jednak biedaczysko. No i Niesiołowski, który prawie rzucił się do szyi Srodzie, która rzeczywiście była nieznośna. Program mi się w sumie podobał, bo Lis mało się odzywał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 18.10.2011 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Ripsota o. Guzynskiego skierowana do Biedronia odnosnie prokreacji, bezcenna. Coś takiego! Chyba jestem jakiś inny, bo ojczulek był według mnie wyjątkowym demagogiem w tej całej swojej świątobliwej błyskotliwości a Biedroń wyjątkową dupą (lub bardzo grzecznym chłopczykiem), bo pointa z ministrantami cisnęła się sama na usta. BTW szczególnie świątobliwy hipokryta ten wielebny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 18.10.2011 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Tak z drugiej strony, to O. Gużyński też jakby nieprokreacyjny. Ale zauważylam, że niejaki Leszczyński znalazł swoje miejsce, bo ostatnio mało o nim w mediach było. Nawet dredy poświęcił na potrzeby ław sejmowych. Nie dostał się jednak biedaczysko. ) Gwoli prawdy , to pajacyk Leszczyński dredy ogolił już kilka lat temu. Niestety, mimo to rozumu mu nie przybyło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 18.10.2011 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Gwoli prawdy , to pajacyk Leszczyński dredy ogolił już kilka lat temu. Niestety, mimo to rozumu mu nie przybyło. To nie wiedziałam. Ostatnio widziałam go z białym mopem. Czas szybko biegnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baba_Budowniczy 18.10.2011 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Niestety, nie oglądałam rzeczonego Lisa. Jakoś w ogóle ostatnio mało się gapię w TV. Ale za to znalazłam receptę na kryzys finansowy, od jeszcze poważniejszych ekspertów niż nasz dyżurny http://www.tvn24.pl/0,1721266,0,1,kapitalizm-nie-ma-przyszlosci,wiadomosc.html Jak już oni doradzają w sprawach gospodarczych, naprawdę czas kupić pół góry i ze 200 kóz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bebe king 18.10.2011 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 (edytowane) heheheh heheheh hehehehe Dzieje sie w POlsce , dzieje ...........czy Lis sPOjrzal w lewo prawym okiem, czy w prawo lewym okiem ....heheheh hehehehe Spiesze wam doniesc , gekony i kangury , ze Montreal jest przepieknym miastem .........troche tu pobede a nastepnie przemieszam sie ruchem jednostajnym do Vancouver. Zycze wam POzytku z Palikota - heheh heheheh ten tez swiatowiec z Bilgoraja - i prezydenta , ktory nie wyslawia sie poprawnie w z a d n y m jezyku - swiatowo tak - heheheh hehehe hehehee LOL LOL LOL LOL Pogoda ladna - wciaz na plusie 13 Celsjusza . PS. Zastanawia mnie dlaczego , jesli w POlsce jest tak swietnie, polowa Polski siedzi w Kanadzie LOL LOL LOL LOL LOL Zna ktos odPOwiedz ? heheheh heheheheh hehehehe Edytowane 18 Października 2011 przez bebe king Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 18.10.2011 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 ... Jak już oni doradzają w sprawach gospodarczych, naprawdę czas kupić pół góry i ze 200 kóz O pół góry i kozy klasa robotnicza szybko sie upomni. Jedynym ratunkiem jest bycie w awangardzie czyli wskazywanie wrogów. Popatrz na PiS i ucz się! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 18.10.2011 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Niestety, nie oglądałam rzeczonego Lisa. Jakoś w ogóle ostatnio mało się gapię w TV. Ale za to znalazłam receptę na kryzys finansowy, od jeszcze poważniejszych ekspertów niż nasz dyżurny http://www.tvn24.pl/0,1721266,0,1,kapitalizm-nie-ma-przyszlosci,wiadomosc.html Jak już oni doradzają w sprawach gospodarczych, naprawdę czas kupić pół góry i ze 200 kóz Atmosferka niczego sobie . Poczułem się jak za szczenięctwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 18.10.2011 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 To bardzo smutny artykuł , zwłaszcza w krainie udokumentowanego kanibalizmu. Ten , który go napisał zrobił to tak radośnie chyba z rozpaczy , żeby go nie zjedli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 18.10.2011 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Ripsota o. Guzynskiego skierowana do Biedronia odnosnie prokreacji, bezcenna. Biedroń próbował mu odpowiedzieć w równie bezcennym stylu - ale Lis go uciszył. Cymański za to był pocieszny w odpowiedzi na argument Srody nt parlamentu europejskiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 18.10.2011 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Kościół "zaproponował" podarowanie 1 % podatku. Ale sobie czas wybrali. Dla mnie to dolewanie oliwy do ognia. Pogłupieli chyba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 18.10.2011 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 http://niepoprawni.pl/files/images/PARTIA%20150_2.preview.JPG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts