eniu 19.10.2013 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 a co ja, od macochy ? - Dopiekła Ci jakaś ? Niejedna! Do dziś mam co wspominać z sentymentem... Ale cytat pochodzi od kolesia, który rano w pracy miał nietęgą minę. Jedyne co z siebie wykrztusił: "baby to chuje"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom-Kon 20.10.2013 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2013 przepraszam... ja tak nie w temacie... możecie powiedzieć- taki krótki instruktarz - jak się stać (zrobić?) takim ch***? Bo ogólnie wiadomo że w Polsce im większy ch*** tym lepiej ustawiony. Bardzo chętnie to tej społeczności bym wszedł... tylko jak? No po prostu im zazdroszczę takiego ustawienia w życiu. Ch*** jest zawsze lepiej... Ma ktoś na to pomysł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom-Kon 20.10.2013 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2013 Niejedna! Do dziś mam co wspominać z sentymentem... Ale cytat pochodzi od kolesia, który rano w pracy miał nietęgą minę. Jedyne co z siebie wykrztusił: "baby to chuje"... na osłodę polecam film: "Baby są jakieś inne" I dodatkowo "żarcik" (hmm cudzysłów bardzo na miejscu ) [h=5]Pierwsza kobieta ląduje na Księżycu. - Houston, mamy problem! - O co chodzi? - Nic, nieważne. - Ale co się dzieje? - Nic... - No mów. - Nie! [/h] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maysee 20.10.2013 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2013 Jeszcze kilka miesięcy temu chciałem mieć jasną głowę, zrobiłem rachunek sumienia, ustawiłem się po konkretniej stronie, chłonąłem newsy i publicystykę ze strony prasy "niezależnej" i wspierającej establishment. Niestety nie da się patrzeć na sytuacje Najjaśniejszej RP używając tylko dwóch wartości kontrastu <0,1>, ba i 255 to za mało. Jak czytam w prasie "niezależnej", że R. Kalisz jest obciachowy bo jest gruby, że Olo Kwaśniewski jest skończony bo mu smakuje (a komu nie smakuje!), bo Anna Grodzka to nie Anna itd., to źle się czuję. Parafrazując tekst Kazimierza Staszewskiego - nie lubię już takiej Polski. I tylko z tyłu głowy snuje się cichutko refren zespołu KSU: kto Cię obroni Polsko?Z poważaniem. JA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 20.10.2013 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2013 (edytowane) przepraszam... ja tak nie w temacie... możecie powiedzieć- taki krótki instruktarz - jak się stać (zrobić?) takim ch***? Bo ogólnie wiadomo że w Polsce im większy ch*** tym lepiej ustawiony. Bardzo chętnie to tej społeczności bym wszedł... tylko jak? No po prostu im zazdroszczę takiego ustawienia w życiu. Ch*** jest zawsze lepiej... Ma ktoś na to pomysł? To chyba nie jest jakoś szczególnie skomplikowane. Musiałbyś się aktywnie pokręcić w środowisku i czujnie czekać na dobry moment - jak i kogo kopnąć, żeby się już na wygrzane miejsce wbić No, ale charakter to trzeba już sobie kształtować od - za przeproszeniem - małego No to powodzenia Aaaa.. dobre z tą kobietą i Houstonem Edytowane 20 Października 2013 przez Zochna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 20.10.2013 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2013 kto Cię obroni Polsko? Z poważaniem. JA. wszystko wyżej rozumiem i się zgadzam - a nie rozumiem przed czym obroni i kto (co) to jest Polsko ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 20.10.2013 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2013 (edytowane) wszystko wyżej rozumiem i się zgadzam - a nie rozumiem przed czym obroni i kto (co) to jest Polsko ? ... jak to przed czym ? ... przed 'tuna carpaccio' ps - problem z chu.ami tu u mnie jakby ciut większy ... ostatnio Edytowane 20 Października 2013 przez Chef Paul Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 20.10.2013 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2013 . ps - problem z chu.ami tu u mnie jakby ciut większy ... ostatnio Czyżby Ci się drugi (niczym zęby) wyrzynał i to od razu z powiększoną prostatą ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 20.10.2013 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2013 (edytowane) Czyżby Ci się drugi (niczym zęby) wyrzynał i to od razu z powiększoną prostatą ? prawie zgadłeś ... po mlecznych, właściwe ... teraz 'mostki i koronki' za chwilę ... 'szuflada' ... na prostatę (powiększoną) już niedługo przyjdzie mnie czekać ... problem obecny leży w chu.ach 'kolorowych' (jak raczyłeś w przybliżeniu powyżej przedstawić) ps - wrzyna się niczym stringi w dupę ... mocniej i coraz ciasnej (podatkowo) Edytowane 20 Października 2013 przez Chef Paul Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 20.10.2013 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2013 .................................................... kto Cię obroni Polsko? . Niezmiennie podziwiam Twoją postawę i staram się jakoś zrozumieć Twoje ostatnie, dosyć ambiwalentne odczucia. Może zbyt długi pobyt na obczyźnie to sprawił, chociaż powinno być Ci łatwiej, gdyż nadal mieścisz się przecież w najnowszej definicji patrioty i "prawdziwego Polaka", czego np. o sobie nie mogę absolutnie powiedzieć. A może jesteś starego chowu, gdzie takie pojęcia były w miarę normalne i nie przesycone jeszcze pogardą dla innych ? To nie istotne! Chciałbym Ci jednak zwrócić uwagę, że bycie ch..m polskim jest znacznie bardzie pragmatyczne, bo gdyby przyszło co do czego, to te najbardziej patriotyczne kutasy będą Polskę bronić nie swoimi rękami ale bezpiecznymi i dobrze wypasionymi gębami pełnymi wzniosłych frazesów. Ergo- w tym nielubieniu nie jesteś wcale samotny, jedynie masz nieracjonalne wyrzuty resztek sumienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 20.10.2013 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2013 ps - wrzyna się niczym stringi w dupę ... mocniej i coraz ciasnej (podatkowo) Zaraz, zaraz Pawełku ! My Ci komfortu w kroczu nie zapewnimy. My sami mamy obtarty rowek. Popytaj no może o wyjaśnienie forumową lumpiarę z Newarku, co to się tak czarnym demokratą zachwycała i wieszczyła nastanie wszechobecnego zadowolenia oraz wieczną szczęśliwość jankeskiego narodu, pod kierownictwem owego. Nie ma coś tu tej ( żeby nie rzec potocznie) wszy łonowej ostatnio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 20.10.2013 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2013 Z "najnowszych" wieści:Profesor Doktor Wiktor Rońda, opoka komisji i powód do dumy Maciarewicza okazał się zaprzańcem. Zhańbił i ośmieszył. Sromota i upadek. Maciarewicz jeszcze nie dał głosu w sprawie ale pewnie niechybnie to uczyni. Powie: tooninamgopodstawiliruskieztuskiemalemysięniedamyprawdaprezesie? A prezes odpowie: oczy wiście. No i oczy nie będą miały wyjścia. Już nie za długo para ta będzie rządziła Polskom umiłowanom. Wesołe miasteczko. Za darmo. Dla wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 20.10.2013 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2013 Zaraz, zaraz Pawełku ! My Ci komfortu w kroczu nie zapewnimy. My sami mamy obtarty rowek. Popytaj no może o wyjaśnienie forumową lumpiarę z Newarku, co to się tak czarnym demokratą zachwycała i wieszczyła nastanie wszechobecnego zadowolenia oraz wieczną szczęśliwość jankeskiego narodu pod kierownictwem owego. Nie ma coś tu tej ( żeby nie rzec potocznie) wszy łonowej ostatnio.[/Quote] Szanowany Przyjacielu Pepegu z Gumy zacnej ... mendy się tutaj ostatnio rozmnażają przez podział chyba (niczym pantofelki), ale ta jedyna w swym rodzaju pochodząca w linii prostej od 'socjalistycznego pilota' raczej juz tu nie zawita ... lat temu kilka jeszcze, byłem 'partyjnym republikaninem' ... od lat dwóch jestem już 'partyjnie niezależny' ... a obecnie staję się coraz bardziej konserwatywny ... demagogia, hipokryzja i 'soc-kapitalizm' stają się coraz bardziej nie do zniesienia (rozmyślam nad przeniesieniem się do Nowej Zelandii na emeryturę - chyba, że wydarzy się cud w następnych wyborach i do władzy dojdą tacy politycy jak Ted Cruz czy Marco Rubio) ... to się kurwa w pale nie mieści jak można do tego stopnia manipulować społeczeństwem ... zdurniałym doszczętnie chyba od tych 'obietnic szczęśliwości ogólnej' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 20.10.2013 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2013 przepraszam... ja tak nie w temacie... możecie powiedzieć- taki krótki instruktarz - jak się stać (zrobić?) takim ch***? Bo ogólnie wiadomo że w Polsce im większy ch*** tym lepiej ustawiony. Bardzo chętnie to tej społeczności bym wszedł... tylko jak? No po prostu im zazdroszczę takiego ustawienia w życiu. Ch*** jest zawsze lepiej... Ma ktoś na to pomysł? Lepiej uważać o czym się marzy bo może się spełnić i okazać, że to co obecnie wiesz o tym marzeniu to tylko "wersja demo" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 20.10.2013 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2013 ...A prezes odpowie: oczy wiście. No i oczy nie będą miały wyjścia. Już nie za długo para ta będzie rządziła Polskom umiłowanom. Wesołe miasteczko. Za darmo. Dla wszystkich. Za darmo ??? Raczej za więcej niż wielu się wydaje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 20.10.2013 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2013 to się kurwa w pale nie mieści jak można do tego stopnia manipulować społeczeństwem ... zdurniałym doszczętnie chyba od tych 'obietnic szczęśliwości ogólnej' Jest taki film "Idiokracja" - chyba coraz bardziej realistyczny nie tylko w USA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 21.10.2013 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 Dzisiaj zakwas z BURAKÓW. czerwonych. W rzyci byleś, kakao widziałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 21.10.2013 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 House, Twoja (kontrowersyjna) kreatywność jest godna dużo lepszej sprawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 21.10.2013 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 House, Twoja (kontrowersyjna) kreatywność jest godna dużo lepszej sprawy A Ty nie na oddziale? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szopen 22.10.2013 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Czytam gazety, wchodzę na forum, czytam forum... Eeech. Po kiego grzyba się w ogóle uczyłem czytać. Zostałbym szczęśliwym analfabetą i na pewno lepiej by mi z tym było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts