Zochna 07.10.2011 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Echhhh Zochna czy Ty w ogóle masz jakieś wady ? a skąd. jak już to jakieś tam drobiazgi - zapalić np lubię w dobrym towarzystwie Ale, ale...ja tu komplementy a ojczyzna w potrzebie. to fakt. potrzeba tym większa, że nie wiadomo której granicy przyjdzie pierwszej bronić. po wschodniej rzekomo mniej celnych snajperów - tedy proponuje oddziały wzdłuż Odry szykowac w pierwszej kolejności. I ja bym wstała z kolan i poszła - ale na poniedziałek mam już zaplanowanie pranie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 07.10.2011 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 I ja bym wstała z kolan i poszła - ale na poniedziałek mam już zaplanowanie pranie. Rozumię Pranie , to nie przelewki. Ufam , że chociaż nie ciałem, duchem jednak będziesz wraz z nami i całą elitą patryjotyczną. Taką alegorię mi przy okazji nasunęłaś. Pani w klasie opowiedziała setny dowcip, dzieci kwiczą z radości i tylko Jasiu się nie śmieje. Zaniepokojona zapytała, czemu skoro wszystkie dzieci się śmieją on jeden siedzi zupełnie obojętny i znudzony. Jasiu wyjaśnił pani, że jego to wcale nie śmieszy, bo on już się kiedyś dostatecznie wyśmiał po wsze czasy, gdy jego babcia robiąc pranie w pralce marki "Frania" wkręciła sobie cycek w wyżymaczkę. Myślę, że niektórzy u nas mają już tak jak ten Jasiu. Państwo opowiada im co kilka lat dowcipy, które ich nie śmieszą, bo wciąż w pamięci tkwi widok tego cycka w wyżymaczce. Pozdrawiam i mam nadzieję Zochna, że korzystasz z pralki automatycznej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bebe king 07.10.2011 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 (edytowane) - heheheh heheheheh hehehehhehe - skad ten piesiewicz, tfu, pesymizm........ I dajmy Platformie wygrac paroma punktami - przedluzmy to pasmo sukcesow krajowych i zagranicznych . ...........heheheh heheheh hehehe Obawiam sie jednak, ze sondaze nie oddaja c a l e j prawdy ............ - - Najzupelniej POwaznie...... Nie wyglupiac sie i glosowac na Platforme. Niech zarzadza tym smrodem, ktory narobila przez ostatnie 4 lata ....heheheheh hehehe hehehehe Komu potrzebny w POgarszajacej sie sytuacji ten psujacy sie grzyb . Premierem moze zostac nawet Palikot - heheheh heheheh hehehehe PO kolejnych 4 latach bedzie .......inaczej a nawet bardzo wesolo -heheh hehehe Wtedy domowki w centrum - zapewnione . .....elktroPOp nie ma juz pierdolniecia ........szkoda....... .....gdyby jednak w Telewizji Polskiej Negral spali Koran pierdolniecie gwarantowane ... Tak czy nie , kangury ? - Edytowane 7 Października 2011 przez bebe king Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 07.10.2011 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 o,no własnie. niektórzy chwalili się opcją ignore - ale jak widać dalej czytają Niestety funkcja ta nie działa gdy ktoś inny cytuje tę zacną autorkę. K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bebe king 07.10.2011 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 - No, ale w y b o r y , wybory.........heheheh heheheh hehehehe I PO raz pierwszy POlska ma doskonaly stosunek z sasiadami - oralny na zachodzie i analny na wschodzie . Ale tak poza tym - mysl globalnie, dzialaj lokalnie . A skonczysz jak Staruch czyli tak - http://wiadomosci.onet.pl/regionalne/warszawa/poslowie-odwiedzali-lidera-kiboli-legii-w-areszcie,4872042,10470721,artykul-fotoreportaz-duzy.html. POpularnie nazywana prze lud warszawski "" Abwehra " "wyprowadza Starucha w trakcie obchodow Powstania Warszawskiego - 1 sierpien 2011 . Grozi mu tylko 12 lat . - - No, to taka sprawa na marginesie tylko . Wczoraj Staruch , jutro Ty . Art. 212 Kodeksu Karnego . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bebe king 07.10.2011 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 (edytowane) Niestety funkcja ta nie działa gdy ktoś inny cytuje tę zacną autorkę. K. - heheheh heheheheh heheheheh Lepiej przyznac sie przed soba do uzaleznienia - to pierwszy stopien terapii ....heheheh heheheheheh hehehe Ale dam wam na jakis czas spokoj bo musze wyjechac do Kanady , podziwiac Niagare z drugiej strony - to mie nudzi, ale co mam robic - -ludzie pragna ogladac Niagare - tak jakby nie mogli zobaczyc te troche wody w internecie . Nie lubie takiej turystyki - lubie nabijac kilometry i zeby mi nogi w doope wchodzily po przejechaniu na rowerze paru mil .........heheh heheh hehehe Setke - kilosow nie mil - sie zrobilo dziennie tego lata pare razy - ciekawe historycznie trasy - w opracowaniu...pewnie poczekaja do nastepnego lata . Kto lubi te klimaty - niech wie - bylo super . Trafilam tez na swietna pogode w Polsce - wrzesien i poczatek pazdziernika . I skoro to jednak forum budowlane - to nie obrazajcie sie - ale krajobraz Polska ma skopany - to co sie budowalo przez oststnie 50 lat to jeden wielki shit . Trzeba zamykac oczy na pieknio architektury l o k a l n e j - o Warszawie szkoda gadac..... Gronkiewicz Walc ( PO ) w Wawce rozwala ostatnie stare kamienice - jedynie spolecznosc zydowska broni swoich kamienic o znaczeniu historycznym dla niej ....... ...znacie te sprawy ?...... Po cmentarzach idzie " piekna " fala - pofaldowany nagrobek jest na topie - na wiekszosci cmentarzy padly zabytkowe nagrobki, pomniczki budowane po Powstaniu Styczniowym.....to w zaborze rosyjskim .... bo tego lata zwiedzalam rowerowo Kongresowke . Moze w austriackim nieco lepiej - swiadomosc chyba jednak troche inna ........ - Edytowane 7 Października 2011 przez bebe king Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 07.10.2011 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 - Ale dam wam na jakis czas spokoj bo musze wyjechac do Kanady , podziwiac Niagare z drugiej strony - to mie nudzi, ale co mam robic - No tak. Kanada, to nie Aruba, nie ma internetu. I jak żyć, nam teraz przyjdzie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
józek46 07.10.2011 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 No tak. Kanada, to nie Aruba, nie ma internetu. I jak żyć, nam teraz przyjdzie ? czyżbyś sie zaraził słynnym hahahahahahah i lololololo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bebe king 07.10.2011 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 (edytowane) - Bedzie wam ciezko , ale nie przejmujcie sie ......... od tego czasu to nie tylko Aruba byla ale i St. Martin . Przyszedl czas na Kanade .............chociaz ja tam bywalam juz na stokach, troche sie przycina na deskach, ale bez przesady - dla mnie stoki w Kanadzie super sprawa ....... Czekam jak Kuba wpadnie nam w lapki - najpiekniejsze plaze na swiecie.... na razie mam niewazny polski paszport i nie chce mi sie jechac do konsulatu w Nowym Jorku - - dopoki dziala tam ekipa PO, nie dam im zarobic centa zlamanego - piekny zabytkowy budynek nota bene , zakupiony przez rzad polski przed 2 ga wojna swiatowa - a z amerykanskim granicy Kuby raczej nie ma co przekraczac ......na razie, oczywiscie . Ale to kwestia czasu ..... Mariusz Kwiecien spiewa w Metropolitan Opera w Nowym Jorze i tez wybieram sie go posluchac . I to tytulowa role w Don Giovannim . .....ale to nic w porownaniu z tym co tutaj serwowaliscie przez ostatnie 4 lata - .....eletroPOp mial pierdolniecie ....piekne to bylo ...heheheh heheheheh .....ale pisalam wam czym sie skonczy........heheheh heheheh heheheheh Tak czy nie, kangury ? I to pisalam od poczatku - mimo waszych wrzaskow ....heheh heheheh heheeh - - Edytowane 7 Października 2011 przez bebe king Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 07.10.2011 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 - podziwiac Niagare z drugiej strony - - rozumiem, że od tej dolnej. zabierz koniecznie czepek. Na świecie piękne zdarzają się wodospady, a Niagara akurat ogromnie przereklamowana jest. Nie to co autentyczna Niagara patriotyzmu przelewająca się w wyprostowanych postawach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 07.10.2011 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 - Przyszedl czas na Kanade .............chociaz ja tam bywalam juz na stokach Mój Boże ! A to był taki piękny i normalny kraj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bebe king 07.10.2011 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 (edytowane) - Peace , kangury i gekony . Trzymajcie sie ramy bo odjezdzamy - galerie handlowe to jeszcze nie wyznacznik sukcesu gosPOdarczego , wbrew POzorom . .........elektoPOp nie ma juz pierdolniecia ...kto by sie sPOdziewal....... heheheh heheheheh hehehehe - Edytowane 7 Października 2011 przez bebe king Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bebe king 07.10.2011 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 - Wyr....li was a wy im w tym wydatnie POmogliscie....heheheh heheheh hehehehe.....teraz przyszedl czas gdy za to zaplacicie - ktos musi . Protestuja juz nawet w Nowym Jorku ....hehehehh heheheh hehehehe hehehehe http://news.yahoo.com/unions-students-join-wall-street-protesters-205839370.html Wam zostalo bicie sie jedynie PO glowie wlasna piescia ......heheheh heheheheh hehehehehe heheheh ......... i ewentualnie skakanie jak kangury hop! hop ! hop ! Ale wtedy POdpadacie POd- art . 212 Kodeksu Karnego - heheheheh hehehe hehehe - Prezio Komorowski wlasnie tlumaczy , ze najlepsza wiedza wynosi sie z domu - dlatego w POlskich szkolach nie bedzie historii - bo PO co ? Matematyki praktycznie juz nie ma - uczniowie w gimnazjum rysuja okragla os liczbowa - heheheh hehehehe hehehehe Jezyk polski likwiduje pani Hall - wybitny POdagog - heheheh heheheh hehehe PO co w ogole szkoly - dac motlochowi 4 klasy a pozniej niech ucza sie tylko dzieci tych co maja kase - heheheh heheheh hehehehehehe. - To jeszcze zastosuje cytatke .....bo dlaczego nie....heheheh heheheh hehehehe Ale, ale .....cos malo Walesy w srodkach do prania ......nie, masowego przekazu .....czuje niedosyt ...... Wy tez ? hehehehh hehehehehe hehehehhe - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bebe king 07.10.2011 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 - No i jeszcze platformerski wiec wyborczy ..........http://www.youtube.com/watch?v=sKTR7UgKB6s&feature=related Same sukcesy ......heheheh heheheheheh hehehehehe heheheheheh..... ....ale czemu te mlode kangury krzycza - prowokacja ? heheheh hehehehehe hehehehe - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baba_Budowniczy 07.10.2011 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 (edytowane) Ciekawe jak bebe brzmi po angielsku lub francusku Niagara jest OK, tylko podobno przyciąga dziwnych ludzi. Od czasu do czasu ktoś próbuje spływać wodospadem w beczce i takie tam... Także wybór celu podróży mnie jakoś specjalnie nie zaskoczył. Opcja Ignore pozwala się napawać pewnymi doznaniami w sposób kontrolowany, po uprzednim przygotowaniu psychicznym i zajęciu wygodnej pozycji na środku siedziska . Za co ją bardzo lubię... Edytowane 7 Października 2011 przez Baba_Budowniczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bebe king 07.10.2011 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 (edytowane) - Po frnacusku to trzeba zwinac jezyk w trabke ..... A uczylam sie od Lisa .......ale chyba ostatnio dostal opierdziel...... http://www.youtube.com/watch?v=4VXAhH2y1X4&feature=player_embedded POdobno juz lepsze sa rePOrtaze Olejnik o skupie butelek....heheheh heheheh hehehe - Edytowane 7 Października 2011 przez bebe king Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 07.10.2011 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2011 Opcja Ignore pozwala się napawać pewnymi doznaniami w sposób kontrolowany, po uprzednim przygotowaniu psychicznym i zajęciu wygodnej pozycji na środku siedziska . Za co ją bardzo lubię... Noooo... ja ostatnio używam tej opcji do samokarcenia. Np. gdy nawrzeszczę za bardzo na dzieciaka [ach te nerwy], wówczas po odpowiednim nastawieniu psychiki włączam przycisk "Zobacz post". Po takiej, jakże surowej karze nawet ksiądz Natanek da mi rozgrzeszenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bebe king 08.10.2011 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 (edytowane) - Mnie akurat sprawy rozgrzeszen specjalnie nie nurtuja .....heheheh heheheh Nie moja branza . Ale teraz podobno obywatele w ciiiiszy maja czas na gleeebokie przemyslania hihihihihihi....heheheh heheheheh hehehe.... - Edytowane 8 Października 2011 przez bebe king Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 08.10.2011 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 Najgorsze jest to poczucie samozadowolenia bebe king. Przypomina to głąba który chodzi między ludźmi puszczając śmierdzące bąki radując się ze wszyscy odsuwają się z obrzydzeniem. Żeby tam był jakiś cień myśli. Nie ma niestety. Rzuca kupą na prawo i lewo ciesząc się że smrodu. Opcja "ignore" niestety nie działa gdy nie jesteś zalogowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bebe king 08.10.2011 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2011 (edytowane) - Hehehehe heheheheh heheheheheh hehehehehe Hahahahah hahahahahahh hahahahaha Lepsze to niz pisac wstepniaki lub krzyzowki ewentualnie parzyc kawe .....patrz wyzej . Heheheh heheheheh hehehehe - Mam takze na celowniku wypad rowerowy do Bretanii lub Normandii- Francja . Ktos moze byl i chcialby podzielic sie wrazeniami ? Chetnie skorzystam ze wskazowek . Hehehehe heheheheh hehehehehe A to zdaje sie miejsce do ktorego wybieram sie rowerowo , juz po Niagarze .... http://www.youtube.com/watch?v=3iRZnk54d68&feature=related - Edytowane 8 Października 2011 przez bebe king Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts