amalfi 30.12.2010 14:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2010 Moim zdaniem nie ma sie z czego śmiać. Może wszystkiego nie kupuję, ale rzeczy które kupuję drożeją i kto robi zakupy, to zauważa. Jak wczoraj przyszło mi zapłacić za malutką główkę włoskiej kapusty 3,80, to sie zastanowiłam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 30.12.2010 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2010 Jak wczoraj przyszło mi zapłacić za malutką główkę włoskiej kapusty 3,80, to sie zastanowiłam... Czego się czepia? Taż to była WŁOSKA kapusta, a nie nasza... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wierzch 30.12.2010 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2010 Moim zdaniem nie ma sie z czego śmiać. Może wszystkiego nie kupuję, ale rzeczy które kupuję drożeją i kto robi zakupy, to zauważa. Jak wczoraj przyszło mi zapłacić za malutką główkę włoskiej kapusty 3,80, to sie zastanowiłam... amalfi, od razu widac, ze mieszkasz w niepoprawnej politycznie czesci kraju Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tribalrs 30.12.2010 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2010 amalfi, od razu widac, ze mieszkasz w niepoprawnej politycznie czesci kraju Pozdrawiam Proponuję ustanowienie komisji śledczej w tej sprawie. Na jej czele niech stanie Antoni Macierewicz, on tąsprawę dogłębnie zbada nawet (a może przede wszystkim) bez dowodów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 30.12.2010 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2010 amalfi, od razu widac, ze mieszkasz w niepoprawnej politycznie czesci kraju Pozdrawiam Zależy z której strony sie patrzy Po ostatnich wyborach samorządowych okazało się, że ta część bardzo neutralna, bo PSL rządzi na lokalnym szczeblu. Taki niby złoty środek ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 30.12.2010 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2010 Proponuję ustanowienie komisji śledczej w tej sprawie. Na jej czele niech stanie Antoni Macierewicz, on tąsprawę dogłębnie zbada nawet (a może przede wszystkim) bez dowodów. wciąz sie nie moge nacieszyć z Twojego avatra - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamykkamyk2 31.12.2010 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2010 Proponuję ustanowienie komisji śledczej w tej sprawie. Na jej czele niech stanie Antoni Macierewicz, on tąsprawę dogłębnie zbada nawet (a może przede wszystkim) bez dowodów. Jestem za !!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 31.12.2010 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2010 Antoni zacząłby dochodzenie od przesłuchania korników w słynnej brzozie na okoliczność jej kondycji i wytrzymałości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 31.12.2010 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2010 Antoni zacząłby dochodzenie od przesłuchania korników w słynnej brzozie na okoliczność jej kondycji i wytrzymałości. Aaaaa... tej, tej, co to ją posadził Stalin z Berią w 1940 - tym... tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makow11 31.12.2010 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2010 Podnosząc VAT podnosi się ceny wszystkich artykułów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wierzch 03.01.2011 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 Prognozy polityczno-gospodarcze na 2011 rok.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szopen 03.01.2011 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 Płaciłem abonament za komórkę 25 złotych. Obecnie w nowej umowie najniższy abonament jaki mi proponują, to 29 złotych. 16%. Musiałbym w domu sprawdzić rozpiski moich miesięcznych wydatków, żeby podać parę innych przykładów. Czynsz na przykład z tego co pamiętam, w tym roku skoczył mi dwucyfrowo również. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 04.01.2011 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 Nawet słońce nagryźli... taki rogalik tylko na dole został... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maysee 04.01.2011 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 Granda z tym VATem i tyle. Dobrze, ze przynajmniej O'Bronek rozwiklal przyczyny katastrofy smolenskiej. On jest fajny, kamien z serca... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 04.01.2011 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 Granda z tym VATem i tyle. Dobrze, ze przynajmniej O'Bronek rozwiklal przyczyny katastrofy smolenskiej. On jest fajny, kamien z serca... Nooooo. Tyle kasy natracili, a tu wystarczyło zapytać. Pewnie głupio teraz prokuratorom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szopen 04.01.2011 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 Wczoraj probowałem założyć nowy wątek, nt wykładów Rybińskiego. Zastanawiam się, czy coś pokręciłem i dlatego nie założyło, czy też naruszyłem w czymś regulamin... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamykkamyk2 04.01.2011 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 Dobrze, ze przynajmniej O'Bronek rozwiklal przyczyny katastrofy smolenskiej Ja też się cieszę, bo już miałem dosyć domysłow i insynuacji..... Bronku chylę Ci czoła do samej podłogi...............hehe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maysee 04.01.2011 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 Kurde az chcialoby sie zapytac naszego madrego prezydenta gdzie teraz znajduje sie bursztynowa komnata i w jakim miejscu obecnie mieszkaja Adolf Hitler albo Elvis... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 04.01.2011 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 Kurde az chcialoby sie zapytac naszego madrego prezydenta gdzie teraz znajduje sie bursztynowa komnata i w jakim miejscu obecnie mieszkaja Adolf Hitler albo Elvis... Takie informacje zastrzeżone są dla PiS-u. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maysee 04.01.2011 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 To moze chociaz cos o gen. Sikorskim? Bo to, ze Jaruzel okazal sie byc mezem stanu i zbawca naszej ojczyzny juz sie dowiedzielismy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts