bobiczek 27.01.2012 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 (edytowane) Tak naprawdę nie ma czego komentować. A tak poważnie, Pani poseł Śledzińska - Katarasińska nie jest w stanie opanować tej hałastry. no to po jaką cholerę i kto zrobił ją przewodniczącą tej komisji A tak w ogóle to kapłan niejaki Rydzyk na pewno nie zasługuje by zajmować się jego osobą na posiedzeniu komisji kultury! Tej on ani nie krzewi, ani osobistej nie posiadł. ale skoro są obowiązujące podstawowe - a wymagane przynajmniej na Wiejskiej zasady kultury - nie zaszkodziłoby chyba nikomu zwracać przynależnym od lat wszystkim zakonnikom zwrotem "ojciec" Nie ksiądz - bo nim nie jest. Niekoniecznie Rektor, Profesor...... Ale o Premierze też nikt nie mówi Pan Tusk. Więc o co takie żale Grodzkiej i jej kolegów i koleżanek Jak Kuba w nerwach Bogu - tak w nerwach Bóg Kubie.... Mnie się bardzo spodobało jak w sprawie Suskiego (który lubi bajki) http://wyborcza.pl/1,76842,11037579,Suski_obraza___Wasz_Murzynek_glosuje_razem_z_wami_.html ktoś mu w komentarzach nadał ksywę "matołek". to to już najzwyklejszy prymityw i buc Potrafił chociaż zacisnąć zęby i przeprosić (straszna rzadkość dzisiaj w tym środowisku) Edytowane 27 Stycznia 2012 przez bobiczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 27.01.2012 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 to to już najzwyklejszy prymityw i buc Potrafił chociaż zacisnąć zęby i przeprosić (straszna rzadkość dzisiaj w tym środowisku) Jak mnie kiedyś starsza siostra w dzieciństwie, kiedy matka nakazała jej mnie przeprosić, bo mi rozbiła kamieniem głowę: "Przepraszam, ale jak bym cię tak walnęła w ryj to byś się nogami nakrył!" Liczyć na to, że poseł Suski coś kiedyś zrozumie jest wysoce ryzykowne. Ale spróbujmy. Dajmy na to poseł Suski wypowiada się na temat dzieci i ktoś żartobliwie sugeruje mu pedofilię, bo mu się akurat przypadkiem coś z seksem skojarzyło. Czy bardzo śmieszne panie pośle? Albo inne ćwiczenie: ktoś nazywa posła Suskiego „matołem” i dziwi się, że poseł czuje się obrażony. Przecież „Koziołek Matołek” to taka miła bajka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek-B 27.01.2012 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Ojciec to ma dzieci. Przynajmniej jedno._ Takiego "ojca" , wielokroć przełożonego" ... mogę najwyżej nazwać " pasożytem"..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 27.01.2012 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Ojciec to ma dzieci. Przynajmniej jedno._ Takiego "ojca" , wielokroć przełożonego" ... mogę najwyżej nazwać " pasożytem"..... No też nie potrafię zrozumieć dlaczego do magistra filologii wykładającego w zawodówce wszyscy zwracają się per Panie Profesorze. Spisek jakiś musi być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom-Kon 27.01.2012 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Ojciec to ma dzieci. Przynajmniej jedno._ Takiego "ojca" , wielokroć przełożonego" ... mogę najwyżej nazwać " pasożytem"..... Bo ksiądz to taki dziwny gość... obce dzieci do niego mówią ojcze a jego własne wujku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 28.01.2012 11:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 Riposta. http://www.tokfm.pl/Tokfm/1,103087,11046893,ZDJECIE_DNIA__Posel_Godson_odpowiada_Suskiemu_na_Facebooku.html?fb_ref=su&fb_source=home_multiline Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 11.02.2012 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 Podniose wątek, aby powiedzieć, że mój patriotyzm zmalał dziś znacznie. Doszłam do wniosku, że jesteśmy narodem chamów. Jest mi wstyd. A dlaczego? Ano dlatego, że do mojej kuzynki przyjechał chłopak - Niemiec na parę dni. Ktoś mu porysował samochód. Do tego przebił oponę i zrobił coś jeszcze, nie wiadomo co, bo samochodu nie da sie uruchomić. Policja prowadzi dochodzenie. Podejrzani są sąsiedzi z tej samej klatki, w której mieszka kuzynka. Co powie ten chłopak o nas, Polakach jak wróci do domu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 11.02.2012 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 To zależy czy jest inteligentny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compi 11.02.2012 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 Albo z Goerlitz..... Tam Polakom robią dokładnie takie same psikusy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 11.02.2012 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 A co ma wspólnego inteligencja i prawda? Kojarzą mi się nieodmiennie z pewnym niemieckim programem telewizyjnym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 11.02.2012 16:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 A ja zanim sie dowiedziałam o samochodzie, zadałam mu pytanie, czy mu sie podoba w Polsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 12.02.2012 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Na całym świecie są jołopy. Pojechałem autem do Anglii i wróciłem z pękniętą szybą z przodu. "Pękło" mi ją dwóch Anglików na zupełnie pustym parkingu tylko dlatego że miałem polską rejestrację. Co więcej, jak wróciłem ze śniadania w knajpie to stali obok przy swoim samochodzie. Najwyraźniej chcieli rozróby tyle że "pękli" mi szybę od strony pasażera. Nie zwrócili tumany uwagi że kierownica nie tam. Nie zauwazyłem i odjechałem. Na szczęście. Mimo to dalej uważam że Anglia to piekny kraj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekcmarecki 12.02.2012 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 A to tak jak u mnie Teraz w styczniu w Niemczech moje autko stało na parkingu na polskich tablicach i nawet prawidłowo zaparkowane. Parking w 50% pusty, tak że na pewno nie stało na "czyimś" miejscu. Stał tam kilkanaście dni i maskę mi pogiął idiota jakiś. I to tak perfidnie bo od góry przy szybie zaraz. Podejrzewam że jakimś gumowym młotkiem, bo lakier nawet nie zarysowany, ale maska to pewnie tylko już do wymiany będzie, bo aż sie wzmocnienie powyginało. Nie mam o to żalu do Niemców jako nacji, bo jak znajomym to pokazałem to się zapienili okrutnie i gdyby się sprawca wtedy nawinął to lekko by nie miał. Ale jak widać męty zdarzaja się w każdej społeczności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluenet 17.02.2012 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 A propos Niemiec. Co sadzicie o ostatnich działaniach Nie-detektywa Rutkowskiego w ojczyźnie Modern Talking? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom-Kon 17.02.2012 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 A kto to jest Rutkowski by o nim dyskutować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 17.02.2012 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 taki w okularach przeciwsłonecznych podobny do Frankensteina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluenet 17.02.2012 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 superbohater podziwiany przez 68% społeczeństwa:) takie połączenie james bonda z ś.p. Andrzejem Lepperem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom-Kon 17.02.2012 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 superbohater podziwiany przez 68% społeczeństwa:) takie połączenie james bonda z ś.p. Andrzejem Lepperem. ...dobrze wiedzieć że jestem w tych 32% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluenet 17.02.2012 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 przeglądając fora spostrzegłem, że dla większości wpisujących się tam pan R. jest superhero. Witaj w klubie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluenet 17.02.2012 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 To moze pogadajmy o Panu Pawlaku i jego dzisiejszej wypowiedzi o emeryturach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts