Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Tak naprawdę nie ma czego komentować. ;)

A tak poważnie, Pani poseł Śledzińska - Katarasińska nie jest w stanie opanować tej hałastry.

no to po jaką cholerę i kto zrobił ją przewodniczącą tej komisji

A tak w ogóle to kapłan niejaki Rydzyk na pewno nie zasługuje by zajmować się jego osobą na posiedzeniu komisji kultury! Tej on ani nie krzewi, ani osobistej nie posiadł.

ale skoro są obowiązujące podstawowe - a wymagane przynajmniej na Wiejskiej zasady kultury - nie zaszkodziłoby chyba nikomu zwracać przynależnym od lat wszystkim zakonnikom zwrotem "ojciec"

Nie ksiądz - bo nim nie jest.

Niekoniecznie Rektor, Profesor......

Ale o Premierze też nikt nie mówi Pan Tusk.

Więc o co takie żale Grodzkiej i jej kolegów i koleżanek

Jak Kuba w nerwach Bogu - tak w nerwach Bóg Kubie.... :(

Mnie się bardzo spodobało jak w sprawie Suskiego (który lubi bajki)

http://wyborcza.pl/1,76842,11037579,Suski_obraza___Wasz_Murzynek_glosuje_razem_z_wami_.html

ktoś mu w komentarzach nadał ksywę "matołek".

to to już najzwyklejszy prymityw i buc

Potrafił chociaż zacisnąć zęby i przeprosić (straszna rzadkość dzisiaj w tym środowisku)

Edytowane przez bobiczek

• Odpowiedzi 5,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

to to już najzwyklejszy prymityw i buc

Potrafił chociaż zacisnąć zęby i przeprosić (straszna rzadkość dzisiaj w tym środowisku)

Jak mnie kiedyś starsza siostra w dzieciństwie, kiedy matka nakazała jej mnie przeprosić, bo mi rozbiła kamieniem głowę:

"Przepraszam, ale jak bym cię tak walnęła w ryj to byś się nogami nakrył!"

Liczyć na to, że poseł Suski coś kiedyś zrozumie jest wysoce ryzykowne. Ale spróbujmy. Dajmy na to poseł Suski wypowiada się na temat dzieci i ktoś żartobliwie sugeruje mu pedofilię, bo mu się akurat przypadkiem coś z seksem skojarzyło. Czy bardzo śmieszne panie pośle? Albo inne ćwiczenie: ktoś nazywa posła Suskiego „matołem” i dziwi się, że poseł czuje się obrażony. Przecież „Koziołek Matołek” to taka miła bajka.

Ojciec to ma dzieci. Przynajmniej jedno.:)_

Takiego "ojca" , wielokroć przełożonego" ...

mogę najwyżej nazwać " pasożytem".....

No też nie potrafię zrozumieć dlaczego do magistra filologii wykładającego w zawodówce wszyscy zwracają się per Panie Profesorze.

Spisek jakiś musi być

• 2 weeks później...
Podniose wątek, aby powiedzieć, że mój patriotyzm zmalał dziś znacznie. Doszłam do wniosku, że jesteśmy narodem chamów. Jest mi wstyd. A dlaczego? Ano dlatego, że do mojej kuzynki przyjechał chłopak - Niemiec na parę dni. Ktoś mu porysował samochód. Do tego przebił oponę i zrobił coś jeszcze, nie wiadomo co, bo samochodu nie da sie uruchomić. Policja prowadzi dochodzenie. Podejrzani są sąsiedzi z tej samej klatki, w której mieszka kuzynka. Co powie ten chłopak o nas, Polakach jak wróci do domu?

Na całym świecie są jołopy. Pojechałem autem do Anglii i wróciłem z pękniętą szybą z przodu. "Pękło" mi ją dwóch Anglików na zupełnie pustym parkingu tylko dlatego że miałem polską rejestrację. Co więcej, jak wróciłem ze śniadania w knajpie to stali obok przy swoim samochodzie. Najwyraźniej chcieli rozróby tyle że "pękli" mi szybę od strony pasażera. Nie zwrócili tumany uwagi że kierownica nie tam. Nie zauwazyłem i odjechałem. Na szczęście. Mimo to dalej uważam że Anglia to piekny kraj :)

A to tak jak u mnie :-)

Teraz w styczniu w Niemczech moje autko stało na parkingu na polskich tablicach i nawet prawidłowo zaparkowane. Parking w 50% pusty, tak że na pewno nie stało na "czyimś" miejscu. Stał tam kilkanaście dni i maskę mi pogiął idiota jakiś. I to tak perfidnie bo od góry przy szybie zaraz. Podejrzewam że jakimś gumowym młotkiem, bo lakier nawet nie zarysowany, ale maska to pewnie tylko już do wymiany będzie, bo aż sie wzmocnienie powyginało.

Nie mam o to żalu do Niemców jako nacji, bo jak znajomym to pokazałem to się zapienili okrutnie i gdyby się sprawca wtedy nawinął to lekko by nie miał.

Ale jak widać męty zdarzaja się w każdej społeczności.

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...