bluenet 17.02.2012 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 Lub o Prezesie który napisał ustawe o wprowadzeniu kominów w PL 2012 i NCS które zlikwidował w 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom-Kon 17.02.2012 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 (edytowane) Emeryturach? A po co mam gadać? I tak nie dożyję więc po co strzępić język? Równie dobrze mogą podnieść wiek emerytalny do 89lat... Lepiej pogadać o NFZ i o tym że do stomatologa na kasę kolejka na 5 miesięcy a prywatnie za kasę to dentystę można nawet z łóżka wyrwać. Edytowane 17 Lutego 2012 przez Rom-Kon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 17.02.2012 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 A to tak jak u mnie Teraz w styczniu w Niemczech moje autko stało na parkingu na polskich tablicach i nawet prawidłowo zaparkowane. Parking w 50% pusty, tak że na pewno nie stało na "czyimś" miejscu. Stał tam kilkanaście dni i maskę mi pogiął idiota jakiś. I to tak perfidnie bo od góry przy szybie zaraz. Podejrzewam że jakimś gumowym młotkiem, bo lakier nawet nie zarysowany, ale maska to pewnie tylko już do wymiany będzie, bo aż sie wzmocnienie powyginało. Nie mam o to żalu do Niemców jako nacji, bo jak znajomym to pokazałem to się zapienili okrutnie i gdyby się sprawca wtedy nawinął to lekko by nie miał. Ale jak widać męty zdarzaja się w każdej społeczności. A może to zrobił Turek , albo Jugosłowianin ? Polaków tez tam nie brak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekcmarecki 17.02.2012 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 (edytowane) To było na zasadzie Polak Raus. Na 99,9% Niemiec-y na 0,1% Polacy. W tej okolicy inne nacje nie występują (jeszcze ) Edytowane 17 Lutego 2012 przez marekcmarecki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom-Kon 17.02.2012 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 To nie Niemiec czy Polak... Turek czy Jugosłowianin tylko kawał ch*** a tych w żadnej nacji nie brakuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 18.02.2012 00:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 Zastanaw3ia mnie pewna rzecz. Otóż mam wrażenie, że premier nie jest już zainteresowany rządzeniem. Wydaje mi sie, że szuka sobie jakiejś innej przystani wolnej od absorbujących obowiązków. Zaryzykuję nawet, że dobór gabinetu jest celowy, aby w pewnym momencie powiedzieć: "zawiodłem sie na was" i odpalić w swoim kierunku. Zdaje sie, że podwładni dali sie wpuścić w maliny i nie docenili intelektu szefa. Takie jest moje zdanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekcmarecki 18.02.2012 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 To nie Niemiec czy Polak... Turek czy Jugosłowianin tylko kawał ch*** a tych w żadnej nacji nie brakuje. Oooooo!!!! I to są właściwe słowa. Bo w moim przypadku właśnie tak było! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compi 18.02.2012 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 Ja bym niemieckich Turków tak nie wybielał, hehehe. Kiedyś bardzo, bardzo mi podpadli. Ale to mogły być właśnie te osławione uje.... ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom-Kon 18.02.2012 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 Zastanaw3ia mnie pewna rzecz. Otóż mam wrażenie, że premier nie jest już zainteresowany rządzeniem. Wydaje mi sie, że szuka sobie jakiejś innej przystani wolnej od absorbujących obowiązków. Zaryzykuję nawet, że dobór gabinetu jest celowy, aby w pewnym momencie powiedzieć: "zawiodłem sie na was" i odpalić w swoim kierunku. Zdaje sie, że podwładni dali sie wpuścić w maliny i nie docenili intelektu szefa. Takie jest moje zdanie. Jeśli tak to wcale się nie dziwię...praca premiera (nie wnikam czy dobra czy zła) to jest ciężka harówa. Harował przez ostatnie cztery lata praktycznie przez 24h na dobę... stale pod obstrzałem... stale czujnym bo konkurencja tylko czeka na potknięcia... to nie jest odbębnienie 8 godzin w biurze czy 10 godzin na budowie i do domciu - reszta czasu dla mnie... i to za marne grosze... tak to są marne grosze bo jakby poszedł na jakiegoś prezesa dużej firmy to by miał 10x tyle! W Polsce na tym stołku nie siedzi się dla kasy tylko dla prestiżu lub traktuje jako szczebel w drabinie by wejść wyżej... perspektywa następnych czterech lat pewnie Donka dobiła i patrzy by jakoś z tego się wyplątać - oczywiście z głową tak by zamiast w spaść dół skoczyć w górę. To jest niezła partia szachów i czasem poświęca się nawet figury by wygrać - o pionkach nawet nie wspominam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluenet 18.02.2012 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 To jest niezła partia szachów i czasem poświęca się nawet figury by wygrać - o pionkach nawet nie wspominam. Donald wydaje się obecnie najlepszym na stanowisko premiera. Szkoda, że powołał na stanowiska ludzi którzy nie mają pojęcia o tym co robią (Nowak, Mucha, Gowin). To mógł być rząd na miarę Kola lub Thatcher. Trudne reformy zawsze kosztują. W ostatnich 20 latach oprócz Buzka nikt się nie zdecydował na gruntowne zmiany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 18.02.2012 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 Donald wydaje się obecnie najlepszym na stanowisko premiera. Szkoda, że powołał na stanowiska ludzi którzy nie mają pojęcia o tym co robią (Nowak, Mucha, Gowin). To mógł być rząd na miarę Kola lub Thatcher. Trudne reformy zawsze kosztują. W ostatnich 20 latach oprócz Buzka nikt się nie zdecydował na gruntowne zmiany. Niestety - najlepszym chyba już nie oznacza dobrym. Zapadł w sen zimowy i nie wygląda na to by miał sie obudzić. Nie tak miało być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluenet 18.02.2012 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2012 cóż, pozostaje poczekać do wiosny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 25.02.2012 22:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 Nowa lista leków refundowanych okazuje się oszustwem. O co w tym wszystkim chodzi? http://fakty.interia.pl/raport/awantura-o-refundowane-leki/news/ministerstwo-zdrowia-opublikowalo-nowa-liste-lekow,1764405,7858 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluenet 25.02.2012 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 o to że nikt nie panuje nad służbą zdrowia od 20 lat...a jedynymi wygranymi w sporze szpital - pacjent są lekarze którzy stają się panami zycia i śmierci... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 25.02.2012 22:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 o to że nikt nie panuje nad służbą zdrowia od 20 lat...a jedynymi wygranymi w sporze szpital - pacjent są lekarze którzy stają się panami zycia i śmierci... Jeszcze będzie jazda z ustawą, o której sie nic nie mówi, czyli o działalności leczniczej. Tam dopiero kwiatki wyjdą. Ale wszyscy zajeli się refundacyjną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluenet 25.02.2012 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 ta ustawa nie powstanie za tego rządu, nie ma nawet zalążków za 3 lata Tusk bedzie aspirował do Brukseli a PO się rozpieprzy i rozdrapią Polskę Kruki...Wrony... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 25.02.2012 23:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 Mówisz chyba o innej, tej planowanej o publicznym czymś tam. O działalności leczniczej już weszła, ale prawie równocześnie z refundacyjną, dlatego wszyscy rzucili się na refundacyjną, a tamta to dopiero kwiatek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluenet 25.02.2012 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 masz rację... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 09.03.2012 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Czyżby pierwsze szczury opuszczały banderę? http://fakty.interia.pl/polska/news/posel-gibala-opuscil-po-i-dolaczyl-do-ruchu-palikota,1769859,3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluenet 09.03.2012 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Gibała to outsider, liczyłem, że przejdzie do SLD...pamiętam jego kampanię wyborczą...on przypomina Palikota więc dobrze im bedzie razem.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts