bluenet 02.09.2012 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2012 Masz na myśli tezy z tzw. opozycyjne Expose? Tak. Dowiaduję się, że mamy dwie Polski. Dwie alternatywne Polski. Wszak przecież premier jest jeden. Kaczyński traktuje się w roli premiera na uchodźstwie. To co mówi o gospodarce jest fajne ale nie ma nic wspólnego z realną gospodarką. Mówi to co Polacy chcą usłyszeć. Gdy przejmie rządy nic nie zrobi a zwali winę na Tuska, że mu kiepski stan Polski pozostawił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 02.09.2012 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2012 prezes PiS w końcu wypowiedział sie o czymś innym niz kondominium i Smoleńsk. Nareszcie jakaś próba zdefiniowania tego co trzeba by zrobić. Część propozycji wydaje się w dalszym ciągu nie do zrealizowania, głównie z powodów finansowych, nad częścią mozna się zastanowić. Jakiś postęp jest. Czemu nie do zrealizowania???? Przecie mamy się dobrze gospodarczo, nawet Grecji pomagamy, więc w czym problem? Jesteśmy zieloną wyspą na kryzysowej mapie, więc gdzie jak nie u nas???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 03.09.2012 04:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 Jak zawsze, problem nie w tym jaki jest cel tylko jak do niego dojść. Tego niestety Kaczyński nie powiedział, albo też mało realne są jego pomysły (zaznaczam, nie wszystkie!). Ja jednak widzę duzy plus tego wystąpienia. W końcu mówi sie o tym co jest istotne. Nawet premier się wypowiedział. Może w końcu ruszy d..ę i przestanie twierdzić że robi wszystko co możliwe.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluenet 03.09.2012 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 (edytowane) Tusk niewiele zrobi (patrz sprawa PSL i nepotyzm - która przelała szalę mojej goryczy). Będzie nadal administrował Państwem. Najciekawsze w debacie Prezesa był brak Smoleńska. Kaczynski do władzy nie dojdzie bo wierzy w niego tylko już przekonany, wierny elektorat. Państwo opiekuńcze nie zdało w Polsce egzaminu. Nie stać nas na to chyba, że nagle wybije gaz z łupków. Co do poparcia Kaczyńskiego wystraczy popatrzeć na sondaże. Coby się nie działo PiS-owi nie rośnie. Ale może się zdarzyć, że będzie w gospodarce tak źle, że rodacy na znak protestu i złości zagłosują na Kaczyńskiego. A wtedy chroń nas dobry Boże.... Edytowane 3 Września 2012 przez bluenet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 03.09.2012 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 (...) Najciekawsze w debacie Prezesa był brak Smoleńska. Kaczynski do władzy nie dojdzie bo wierzy w niego tylko już przekonany, wierny elektorat. (...). To prawda, wyznawców Prezesa coraz mniej, a brak Smoleńska to nowa, przebiegła strategia: wszak abp. Michalik mocno skrytykował teorię o zamachu, więc trzeba nabrać powściągliwości, odsunąć od siebie Macierewicza i najgłośniej o zamachu krzyczących (dawno nie widziałem u boku J.K. posła Brudzińskiego?!). Ciekawę, kto teraz w PiS pełni rolę spin doktora? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluenet 03.09.2012 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 Nową bronią prezesa jest poseł Duda, Andrzej Duda. Swego czasu prawa ręka Ziobry. Duda ma być nowym szeryfem (taki miękki Macierewicz i mniej pyskaty Ziobro). Jak pamiętamy raz na jakiś czas Kaczyński mięknie. Pokazuje milościwa twarz. Dobrego ojca narodu aby za chwilę znow siać demagogię i straszyć naród kondominium. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 04.09.2012 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 żeby zrównoważyć troszkę - to mnie się kopanie Premiera w Walterowskiej telewizji - nie podobało się tak jak niektórym expose.No bo zabierać renty matkom upośledzonych dzieci - a później wspierać swą osobą fundację wspierającą tychże rodziców - z daleka zalatuje obłudą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domek to ja 04.09.2012 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 Gomulka, Gierek, Jaruzelski, Rakowski to w zestawieniu z Tuskiem wypadaja na ludzi uczciwszych i takich co naprawde bardziej zalezalo im na Polsce i obywatelach . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 04.09.2012 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 Tego niestety Kaczyński nie powiedział, albo też mało realne są jego pomysły (zaznaczam, nie wszystkie!).. Skoro nie wszystkie, to które Twoim zdaniem są realne? Zmiana retoryki nie powoduje u tego człowieka żadnych zmian wartościowych. Zbyt wiele razy mieliśmy okazję poznać różne , zarówno dramatyczne jak i komiczne jego wcielenia . Hierarchia pryncypiów u ponad 60-letniego cwaniaka jest stała, a nowa forma kamufluje jedynie stare żądze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domek to ja 04.09.2012 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 a ja wymieklem. takiego syfu ,burdelu, zlodziejstwa jak za Tuska mozna jedynie szukac w bananowcach ameryki poludniowej. biede pomijam bo mam to w d...... jednym slowem spierdolilem sobie sierpniowe wakacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 04.09.2012 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 Tusk niewiele zrobi (patrz sprawa PSL i nepotyzm - która przelała szalę mojej goryczy). Będzie nadal administrował Państwem. .. Bo robienie dobrych interesów z kur..ą jest możliwe jedynie w sytuacji, kiedy w grę nie wchodzi jej dupa. O czym Tusk raczył zapomnieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluenet 04.09.2012 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 Bo robienie dobrych interesów z kur..ą jest możliwe jedynie w sytuacji, kiedy w grę nie wchodzi jej dupa. O czym Tusk raczył zapomnieć. Skoro mamy opozycję do dupy to nic dziwnego, ze Tusk leje na wszystko. Na marginesie nepotyzmu: http://wyborcza.pl/1,75478,12402703,Jak_syn_Grzeszczaka_zarobil_na_wyborach.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domek to ja 04.09.2012 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 Q-wy sa rozne.nie polecam tych mlodych(licealistki), cenia sie jak prawdziwe prostytutki, a ....... szarpanie sie za klaki , q-wki i starej q-wy malo mnie interesuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluenet 04.09.2012 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 Oto przykład na pomroczność jasną:http://www.tokfm.pl/Tokfm/10,110944,12416645,Czarnecki__Jesli_mam_powiedziec_kto_bardziej_zaszkodzil.html?bo=1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domek to ja 04.09.2012 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 w chwili obecnej bede za Tuskiem , jak mi za komenentarze bedzie placil....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluenet 04.09.2012 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 w chwili obecnej bede za Tuskiem , jak mi za komenentarze bedzie placil....... To musiałbyś Grasia wykopać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domek to ja 04.09.2012 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 (edytowane) sorrrry, ale do niemiec i z niemiec fruwam bo korzystam z uslug lufthansy. nic wiecej a-ha, nie mam nic wspolnego z "rodzinami lotniczymi". Edytowane 4 Września 2012 przez domek to ja nie wiem dlaczego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domek to ja 04.09.2012 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 i znikam z tego tematu, bo nie mam zamiary nakrecania satysfakcji "l.praskiemu". tak wiec mozemy sie juz nie spotkac , wiec grzecznie pisze do widzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluenet 05.09.2012 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 No to znikaj.... Znalazłem nieopatrznie w sieci i wyraźnie widzę tu zmasowany atak polityczno-kryminalny:http://asta24.pl/news-news-3836-Kolejny_pozar_u_bylej_poslanki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 05.09.2012 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 No to znikaj.... Znalazłem nieopatrznie w sieci i wyraźnie widzę tu zmasowany atak polityczno-kryminalny: To mały pikuś!!! Tusk znowu zaczaił się na opozycję i zamordował Szaniawskiego!!! http://wpolityce.pl/wydarzenia/35535-w-zagadkowym-wypadku-w-tatrach-zginal-jozef-szaniawski-czlowiek-ktory-walczyl-o-prawde-o-misji-pulkownika-kuklinskiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts