Włodek W. 06.09.2012 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 I Tak mozna klikac i kliac........ pitu pitu....................jakies posty na liczniku (do niczego nie potrzebny?)Prawda dalej jest skrywanaFaktyhttp://www.youtube.com/watch?v=RRucmT-IiQcdyskusja na prawdzie jest dopiero merytorycznaTrzy dni ciemnosci to nas czeka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluenet 06.09.2012 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Czegoś w tej dyskusji nie rozumiem. Nie za dużo, Waszym zdaniem jest w niej Prezesa, który jak wiadomo nic obecnie nie może? Wprawdzie slyszałam głosy "mądrych głów" w tv, że obecna sytuacja jest zawiniona przez prezesa, bo jakby zastosował konstruktywną krytykę jako opozycja, to mniej bałaganu by było. Jednak miałam nadzieję na obiektywny osąd w tym wątku, bo nie raz udowodniliście, że głupi nie jesteście. A tu jak się czyta, to majtki opadają. Sama powiedz droga Amalfi ileż to odsłon szanownego Prezesa już mieliśmy? Znajdź mi drugą obok Kaczyńskiego osobę w PiS, która mogłaby być kontrkandydatem w wyborach na szefa partii i odmienić oblicze tej partii? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluenet 06.09.2012 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 I Tak mozna klikac i kliac........ pitu pitu.................... Pewnie tak można Włodek, pitu pitu....ale sam powiedz....czy ktoś nam zabroni pitu pitu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domek to ja 06.09.2012 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Panowie,panowie, wiem doskonale , ze trudno przez gardlo przechodzi - wyruchano mnie w dupe....i tyle w temacie. Zabawiacie sie w Plichte Obywatelska, oszukuje sie sami. ja juz jestem po etapie przykladania lodu na dupsko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 06.09.2012 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Panowie,panowie, wiem doskonale , ze trudno przez gardlo przechodzi - wyruchano mnie w dupe....i tyle w temacie. Zabawiacie sie w Plichte Obywatelska, oszukuje sie sami. ja juz jestem po etapie przykladania lodu na dupsko. ja nie przykładam jeszcze lodu - bo mnie wciąż wiesz...... jeszcze no........... Tu tylko jeden gościu jest w stanie coś pozytywnego zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 06.09.2012 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Panowie,panowie, wiem doskonale , ze trudno przez gardlo przechodzi - wyruchano mnie w dupe....i tyle w temacie. Zabawiacie sie w Plichte Obywatelska, oszukuje sie sami. ja juz jestem po etapie przykladania lodu na dupsko. Czyżbyś Housik zainwestował w Amber Gold, że tak gorzko kwilisz? Spokojnie, tylko w tym kraju jak cię jakiś ważny złodziej wydyma masz pewność , że posłowie złożą odpowiednią interpelację w sejmie a nawet powołają komisję.. Jedynie polski poseł pochyli się nad losem wyruchanych paru procent obywateli, mając jednocześnie głęboko w dupie zerżniętych przez siebie samego , w biały dzień miliony innych rodaków. A jaka zabawa przy tym będzie, jakie święte oburzenie i lamentowanie , że zły złodziej oszukał te kilka procent Polaka. Ciekawi mnie tylko czemu nie szukają tak ochoczo tego cwaniaka od deweloperki , który wykolegował rodaków na sumę znacznie większą niż Plichta. Był cwańszy, bo nie zatrudnił u siebie żadnego syna notabla - pewnie mu więc przyschnie , no i już takiej frajdy nie będzie żeby się nad nim "pastwić". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 06.09.2012 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Cię Pepeg za ten realizm i szczerą do bólu prawdę wytykaną - czasami prawie nienawidzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 06.09.2012 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Czegoś w tej dyskusji nie rozumiem. Nie za dużo, Waszym zdaniem jest w niej Prezesa, który jak wiadomo nic obecnie nie może? . Ja też czegoś nie rozumiem. Skoro mówimy akurat o świetnym ekspoze prezesa , to mamy gadać o Tusku ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domek to ja 06.09.2012 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 wymieklem podczas tych wakacji. wlasna sasiadka mnie wyruchala i to wzorcowo na 5 z +. stara pełowska qrwa, obciagnela mnie na 10k bez pokwitowania , a pozniej sie szmata wyparla. jeszcze mnie szarpie , jak tylko pomysle...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domek to ja 06.09.2012 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 a-ha, na tych z telewizorni to juz patrzec nie moge. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 06.09.2012 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 (edytowane) Ja też czegoś nie rozumiem. Skoro mówimy akurat o świetnym ekspoze prezesa , to mamy gadać o Tusku ? Ty się nie dziw za bardzo i poważny bądź Bo wszyscy którzy do tej pory z tego kraju jeszcze nie wyemigrowali - mo0gą pisać i pytać. A ja to zawsze już będę miał zastrzeżenia jeśli nie będzie tak jak u Konfucjusza "W państwie rządzonym dobrze - wstyd być biednym. W państwie rządzonym źle, wstyd być bogatym." wklejam ciekawe zestawienie wydatków Państwa oceńcie "procenta" sami http://www.forbes.pl/artykuly/sekcje/wydarzenia/na-co-panstwo-polskie-wydaje-najwiecej,29833,1 Edytowane 6 Września 2012 przez bobiczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 06.09.2012 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 wymieklem podczas tych wakacji. wlasna sasiadka mnie wyruchala i to wzorcowo na 5 z +. stara pełowska qrwa, obciagnela mnie na 10k bez pokwitowania , a pozniej sie szmata wyparla. jeszcze mnie szarpie , jak tylko pomysle...... Bo to zła kobieta była Niech pociechą Ci będzie, że qrestwo jest na szczęście ponadpartyjne. Aha! Nie oglądaj telewizorni, umrzesz zdrowszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 06.09.2012 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 i ulalala....strażak się lansować zaczynaChyba strach jakiś padł albo wyniki OBOP nie teges.... http://www.forbes.pl/artykuly/sekcje/wydarzenia/waldemar-pawlak-zapowiada-pakiet-inwestycyjny,29845,1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluenet 07.09.2012 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 (edytowane) i ulalala.... strażak się lansować zaczyna Chyba strach jakiś padł albo wyniki OBOP nie teges.... rany boski....będzie pożar... I Tak mozna klikac i kliac........ pitu pitu.................... jakies posty na liczniku (do niczego nie potrzebny?) Prawda dalej jest skrywana tak aby nie tylko pitu pitu proponuję podyskutować o pomyśle: http://zmieleni.pl/ dla przeciwwagi: http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114873,9983798,_Okregi_jednomandatowe_to_blad__Wykosza_niezaleznych.html Edytowane 7 Września 2012 przez bluenet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 08.09.2012 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2012 (edytowane) jak słucham tej femininazistki - to mi się niestety - ale nóż otwiera sam bez mojej pomocy....Trudno! http://www.youtube.com/watch?v=RzW2K-z560I Edytowane 8 Września 2012 przez bobiczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluenet 09.09.2012 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2012 Żeby ten Korwin wyraźniej mówił.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 09.09.2012 23:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2012 Żeby ten Korwin wyraźniej mówił.... Żeby ten Korwin zniknął z mediów - zgodnie z własnymi założeniami. http://www.polskieradio.pl/5/3/Artykul/678843,KorwinMikke-o-Paraolimpiadzie-szachy-dla-debili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluenet 10.09.2012 05:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 Żeby ten Korwin zniknął z mediów - zgodnie z własnymi założeniami. Jest argument, do końca zdrowy to on nie jest.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 10.09.2012 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 Co prawda nie wiem, czy to polityczne do końca najpierw w radio słuchałam o tej broni.... amunicja z ekskrementów ... opatentowana w 2009 r http://polish.ruvr.ru/2012_09_05/87224353/ a niedługo później o trochę innej http://www.tvn24.pl/izrael-uzyje-bomby-elektromagnetycznej,275828,s.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluenet 10.09.2012 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 Dobre. Iran zaatakuje Izrael bronią jądrową, na to Izrael zaatakuje Iran bronią elektromagnetyczną a oba wspomniane kraje Rosja zaleje bronią z ekskrementów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts