domek to ja 14.09.2012 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 prosze przestancie! pijani borowcy rozpierdalaja sie samochodem o drzewo na "szczeblu drogi gruntowej" i sprawa umorzona......a wy tutaj o himalajach...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domek to ja 14.09.2012 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 Nikt sie nie cieszy z wzrastającego poparcia dla PiS? ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 14.09.2012 15:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 prosze przestancie! pijani borowcy rozpierdalaja sie samochodem o drzewo na "szczeblu drogi gruntowej" i sprawa umorzona......a wy tutaj o himalajach...... Przedawnienie też jest dobrym wyjściem. http://www.wprost.pl/ar/347544/Przedawnienie-Umorzono-sprawe-wykroczenia-drogowego-Jaroslawa-Walesy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 14.09.2012 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 http://mistrzowie.org/uimages/services/mistrzowie/i18n/pl_PL//201208/1346233301_by_adamtt.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wierzch 14.09.2012 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 http://imageshack.us/a/img59/1695/amberbo.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maysee 15.09.2012 01:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2012 Nikt sie nie cieszy z wzrastającego poparcia dla PiS? i ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 15.09.2012 03:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2012 i ja Podaruj sobie odrobinę luksusu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluenet 15.09.2012 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2012 (edytowane) i ja Jarosław Polskę zbaw! Edytowane 15 Września 2012 przez bluenet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 15.09.2012 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2012 Jarosław Polskę zbaw! Wiara czyni czuba.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 15.09.2012 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2012 Wiara czyni czuba.... wkradła się literówka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_123 15.09.2012 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2012 (edytowane) Ależ Panowie, zbawiać ma nas nowy ponadpartyjny kondydat - Tadzio Cymański! Mistrz ekwilibrystyki słownej i były grabarz - idealny kandydat na pogrzebanie wszelkich, dręczacych nas problemów... Edytowane 15 Września 2012 przez Gosc_123 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 15.09.2012 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2012 No to o starość już się nie martwię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wierzch 15.09.2012 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2012 Nikt sie nie cieszy z wzrastającego poparcia dla PiS? i ja Ja również, chociaż jestem realistą i nie sądzę, aby miało to większe znaczenie. Jeśli w latach 2005 - 2007 mieliśmy podobno państwo policyjne, to jak nazwać to co po cichu, bez medialnego nagłaśniania, serwuje nam rządząca od 5 lat koalicja PO - PSL: - inwigilacja społeczeństwa przez policję i służby specjalne na skalę niespotykaną w innych krajach UE, - ograniczenie dostępu do informacji publicznej, - ograniczenie prawa do demonstracji, - próby wprowadzenia cenzury Internetu, - lekceważenie konsultacji społecznych i obywatelskich projektów ustaw. Czy tak właśnie Donald Tusk wyobraża sobie wolności obywatelskie i dialog ze społeczeństwem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 16.09.2012 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2012 Ja również, chociaż jestem realistą i nie sądzę, aby miało to większe znaczenie.... Ooo! W końcu zwolennik PiS zauważył że cudu pt tytułem :Jarosław zbawia Polskę" nie bedzie. Chore państwo wymaga kuracji a nie modłów a to jedyne co PiS z Jarosławem na czele może zaproponować. Tu jest problem, prawicy nie ma bo tam gdzie jej miejsce stanął demagogiczny cudak z manią wielkości i sposobem przekonywania podobnym sprzedawcy cudownych materaców za bajońską cenę. Może bez niego PiS stanęło by na nogi, choć patrząc na takich cynicznych typków jak Hofman bardzo w to wątpię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compi 16.09.2012 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2012 Wyrachowany Hofman ( czy to jest polskie nazwisko?) dobrze wie, że sprzedawanie relikwii smoleńskich ani modły do niczego dobrego nie doprowadzą. Jednak liczy na jakąkolwiek spuściznę po obejmowanym stanowisku. Honoru też mu brakuje, ale czego oczekiwać po polityku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 16.09.2012 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2012 ... demagogiczny cudak z manią wielkości i sposobem przekonywania podobnym sprzedawcy cudownych materaców za bajońską cenę. Może bez niego PiS stanęło by na nogi, choć patrząc na takich cynicznych typków jak Hofman bardzo w to wątpię. ludzie, skąd w was tyle jadu, wygłaszacie na lewo i prawo opinie o człowieku, o którym całą swoją wiedzę czerpiecie z jedynej słusznej TV o tym, że w tv nie jest przedstawiana sama prawda i tylko prawda, chyba nawet największych zwolenników platformowych nie trzeba przekonywać, więc jakim sposobem logicznie myślący człowiek nie widzi, że coś tu jest nie tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compi 16.09.2012 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2012 No z nim nie jest do końca wszystko w porządku. Obok niego stoją tez ludzie wręcz niebezpieczni, szczególnie gdy dojdą do władzy. Przykładów nie brakuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malux20 16.09.2012 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2012 ja się cieszę z notowań cudów nie będzie - dla mnie dobijające jest to jak w wyniku prowokacji dziennikarskiej widzimy jak niezależna władza sądownicza jest sterowalna a premier sugeruje że przekroczono prawo tymi rozmowami.ja teraz rozumiem czemu pasikowski był tak mocno atakowany za psy20 lat temu ten film oglądałem dla scen i tekstówostatnio przy oglądaniu psów zdałem sobie sprawę że teraz pokutujemy za tamto przejęcie władzy od komunistówto się ciągnie do teraz i chyba to jest nie do odkręcenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 16.09.2012 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2012 ludzie, skąd w was tyle jadu, wygłaszacie na lewo i prawo opinie o człowieku, o którym całą swoją wiedzę czerpiecie z jedynej słusznej TV o tym, że w tv nie jest przedstawiana sama prawda i tylko prawda, chyba nawet największych zwolenników platformowych nie trzeba przekonywać, więc jakim sposobem logicznie myślący człowiek nie widzi, że coś tu jest nie tak? Jedyny argument jaki widzę, rozpaczliwie stosowany przez zwolenników "geniusza żoliborskiego" to zarzut nieznajomości ich ulubieńca. Zarzut idiotyczny, bo też Jarosław namiętnie chlapie językim na prawo i lewo nie dbając ani o jakąś spójność swoich twierdzeń ani o jakikolwiek realizm deklaracji. Wystarczy posłuchać czy też poczytac jego wypowiedzi czy to na stronach PiS czy jakichkolwiek innych by wyrobić sobie pogląd i o cynizmie i o braku jakiegokolwiek wyczucia i o niewiedzy, jak i też braku pomysłów tego człowieka. Nieudacznik z mentalnością komiwojażera. Żałosna postać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compi 16.09.2012 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2012 ja się cieszę z notowań cudów nie będzie - dla mnie dobijające jest to jak w wyniku prowokacji dziennikarskiej widzimy jak niezależna władza sądownicza jest sterowalna a premier sugeruje że przekroczono prawo tymi rozmowami. ja teraz rozumiem czemu pasikowski był tak mocno atakowany za psy 20 lat temu ten film oglądałem dla scen i tekstów ostatnio przy oglądaniu psów zdałem sobie sprawę że teraz pokutujemy za tamto przejęcie władzy od komunistów to się ciągnie do teraz i chyba to jest nie do odkręcenia Tak to napisałeś jakby prowokacjom w rządzie PIS-u nikt się poddał.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts