Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

prosze przestancie!

pijani borowcy rozpierdalaja sie samochodem o drzewo na "szczeblu drogi gruntowej" i sprawa umorzona......a wy tutaj o himalajach......

Przedawnienie też jest dobrym wyjściem.

http://www.wprost.pl/ar/347544/Przedawnienie-Umorzono-sprawe-wykroczenia-drogowego-Jaroslawa-Walesy/

Gość Gosc_123
Ależ Panowie, zbawiać ma nas nowy ponadpartyjny kondydat - Tadzio Cymański! Mistrz ekwilibrystyki słownej i były grabarz - idealny kandydat na pogrzebanie wszelkich, dręczacych nas problemów... :rotfl: Edytowane przez Gosc_123

Nikt sie nie cieszy z wzrastającego poparcia dla PiS?

i ja

Ja również, chociaż jestem realistą i nie sądzę, aby miało to większe znaczenie.

Jeśli w latach 2005 - 2007 mieliśmy podobno państwo policyjne, to jak nazwać to co po cichu, bez medialnego nagłaśniania, serwuje nam rządząca od 5 lat koalicja PO - PSL:

- inwigilacja społeczeństwa przez policję i służby specjalne na skalę niespotykaną w innych krajach UE,

- ograniczenie dostępu do informacji publicznej,

- ograniczenie prawa do demonstracji,

- próby wprowadzenia cenzury Internetu,

- lekceważenie konsultacji społecznych i obywatelskich projektów ustaw.

Czy tak właśnie Donald Tusk wyobraża sobie wolności obywatelskie i dialog ze społeczeństwem?

Ja również, chociaż jestem realistą i nie sądzę, aby miało to większe znaczenie....

Ooo! W końcu zwolennik PiS zauważył że cudu pt tytułem :Jarosław zbawia Polskę" nie bedzie. Chore państwo wymaga kuracji a nie modłów a to jedyne co PiS z Jarosławem na czele może zaproponować. Tu jest problem, prawicy nie ma bo tam gdzie jej miejsce stanął demagogiczny cudak z manią wielkości i sposobem przekonywania podobnym sprzedawcy cudownych materaców za bajońską cenę. Może bez niego PiS stanęło by na nogi, choć patrząc na takich cynicznych typków jak Hofman bardzo w to wątpię.

... demagogiczny cudak z manią wielkości i sposobem przekonywania podobnym sprzedawcy cudownych materaców za bajońską cenę. Może bez niego PiS stanęło by na nogi, choć patrząc na takich cynicznych typków jak Hofman bardzo w to wątpię.

ludzie, skąd w was tyle jadu, wygłaszacie na lewo i prawo opinie o człowieku, o którym całą swoją wiedzę czerpiecie z jedynej słusznej TV

o tym, że w tv nie jest przedstawiana sama prawda i tylko prawda, chyba nawet największych zwolenników platformowych nie trzeba przekonywać, więc jakim sposobem logicznie myślący człowiek nie widzi, że coś tu jest nie tak?

ja się cieszę z notowań

cudów nie będzie -

dla mnie dobijające jest to jak w wyniku prowokacji dziennikarskiej widzimy jak niezależna władza sądownicza jest sterowalna a premier sugeruje że przekroczono prawo tymi rozmowami.

ja teraz rozumiem czemu pasikowski był tak mocno atakowany za psy

20 lat temu ten film oglądałem dla scen i tekstów

ostatnio przy oglądaniu psów zdałem sobie sprawę że teraz pokutujemy za tamto przejęcie władzy od komunistów

to się ciągnie do teraz i chyba to jest nie do odkręcenia

ludzie, skąd w was tyle jadu, wygłaszacie na lewo i prawo opinie o człowieku, o którym całą swoją wiedzę czerpiecie z jedynej słusznej TV

o tym, że w tv nie jest przedstawiana sama prawda i tylko prawda, chyba nawet największych zwolenników platformowych nie trzeba przekonywać, więc jakim sposobem logicznie myślący człowiek nie widzi, że coś tu jest nie tak?

Jedyny argument jaki widzę, rozpaczliwie stosowany przez zwolenników "geniusza żoliborskiego" to zarzut nieznajomości ich ulubieńca. Zarzut idiotyczny, bo też Jarosław namiętnie chlapie językim na prawo i lewo nie dbając ani o jakąś spójność swoich twierdzeń ani o jakikolwiek realizm deklaracji. Wystarczy posłuchać czy też poczytac jego wypowiedzi czy to na stronach PiS czy jakichkolwiek innych by wyrobić sobie pogląd i o cynizmie i o braku jakiegokolwiek wyczucia i o niewiedzy, jak i też braku pomysłów tego człowieka. Nieudacznik z mentalnością komiwojażera. Żałosna postać.

ja się cieszę z notowań

cudów nie będzie -

dla mnie dobijające jest to jak w wyniku prowokacji dziennikarskiej widzimy jak niezależna władza sądownicza jest sterowalna a premier sugeruje że przekroczono prawo tymi rozmowami.

ja teraz rozumiem czemu pasikowski był tak mocno atakowany za psy

20 lat temu ten film oglądałem dla scen i tekstów

ostatnio przy oglądaniu psów zdałem sobie sprawę że teraz pokutujemy za tamto przejęcie władzy od komunistów

to się ciągnie do teraz i chyba to jest nie do odkręcenia

Tak to napisałeś jakby prowokacjom w rządzie PIS-u nikt się poddał....

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...