domek to ja 16.09.2012 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2012 ja jestem prawie po realizacji zyskow, wypompowalem co sie dalo zagranice. kasa jest moim wykladnikiem rzeczywistosci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 16.09.2012 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2012 Co do merytoryczności tego co piszę to raczej podobni tobie maja problem z odpowiedzią na najprostsze pytania. Od dawna proszę by któryś ze zwolenników Kaczyńskiego Lecha wskazał jakieś jego wybitne osiągnięcia usprawiedliwiające pochówek na Wawelu. Cisza! Zamiast tego piszą różni że pluję jadem. Ty też. Nic na temat. Może tak merytorycznie? Może tak o tym po co partii prawicowej potrzebne są związki zawodowe? przestań pluć jadem to może ktoś z tobą merytorycznie pogada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compi 16.09.2012 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2012 Ale pytanie stawiane jest słusznie. Tylko odpowiedzi brak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 16.09.2012 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2012 przestań pluć jadem to może ktoś z tobą merytorycznie pogada Coś Ci się poturlało... Niekumaty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 17.09.2012 04:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 przestań pluć jadem to może ktoś z tobą merytorycznie pogada Jakoś chętnych nie ma bo zdaje się ciężko argumenty za poparciem prezesa znaleść. Jedyne co tu jego zwolennicy wypisują to że to mąż stanu, patriota, i podobne pierdoły. Żadnych konkretów. Może ty spróbujesz? By nie gadac o d..e maryni napisz cos o pomysłach Jarosława na uzdrowienie Polski. Takich np jak: "bezrobocie powinno spaść". Albo: należy wzmocnic naszą pozycję międzynarodową". Tylko w przeciwieństwie do Jarosława napisz jeszcze jak to osiągnąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluenet 17.09.2012 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 najbardziej wqrwiajace jest to , ze doslaliscie fobi. obenie rzadacy doslownie rozpierdalaja wszystko, a wy kaczynski , kaczynski i kaczyniski. ja juz calkowicie odcielem sie od tego, bo to jest nonsens..... a widzisz w Polsce realne, podkreślam realną konkurencję dla rządzących? Stawiam dolary przeciw orzechom: Kaczyński odchodzi dajmy na to na stanowisko honorowego, może być dożywotniego honorowego prezesa PiS i mamy nową władzę w kraju. Z nowym prezesem, który skonsoliduje prawicę. Może to być nawet Cymański jako nowy prezes (żeby był koncyliacyjny) i może być również nowym premierem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluenet 17.09.2012 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 przestań pluć jadem to może ktoś z tobą merytorycznie pogada tak to się kończy, gdy decyzje podejmuje się pochopnie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domek to ja 17.09.2012 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 a widzisz w Polsce realne, podkreślam realną konkurencję dla rządzących? Stawiam dolary przeciw orzechom: Kaczyński odchodzi dajmy na to na stanowisko honorowego, może być dożywotniego honorowego prezesa PiS i mamy nową władzę w kraju. Z nowym prezesem, który skonsoliduje prawicę. Może to być nawet Cymański jako nowy prezes (żeby był koncyliacyjny) i może być również nowym premierem. prosze!!! wishful thinking. realia sa inne. realnie i obecnie to tylko Kaczynski...... juz do tego dojrzalem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 17.09.2012 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 .. realnie i obecnie to tylko Kaczynski...... juz do tego dojrzalem. Czyli: nazywam się Kaczyński i mam w d..ie wasze problemy. Ja chcę waaadzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 17.09.2012 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 (edytowane) a widzisz w Polsce realne, podkreślam realną konkurencję dla rządzących? Stawiam dolary przeciw orzechom: Kaczyński odchodzi dajmy na to na stanowisko honorowego, może być dożywotniego honorowego prezesa PiS i mamy nową władzę w kraju. Z nowym prezesem, który skonsoliduje prawicę. Może to być nawet Cymański jako nowy prezes (żeby był koncyliacyjny) i może być również nowym premierem. Chyba to jedyne rozwiązanie. Nie mówię że akurat koniecznie Cymański ale czemu nie. Tusk przestał najwyraźniej być zdolny do jakichkolwiek konstruktywnych działań. W PO są również ludzie którzy mogliby coś nowego wnieść ale Tuska nie przeskoczą. Takim do zaakceptowania dla wszystkich kandydatem mógłby byc Buzek, choć trochę za delikatny na polskie realia. Trzeba miotły która ruszy zasiedziałe na stanowiskach dupska pociotków, wujków i znajomych. Edytowane 17 Września 2012 przez perm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluenet 17.09.2012 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 prosze!!! wishful thinking. realia sa inne, realnie i obecnie to tylko Kaczynski...... juz do tego dojrzalem. wczoraj się urodziłeś a jutro umierasz? obudź się. Kaczynski nadaje się do wyprowadzania kota a nie do rządzenia. Co z człowieka dla którego najważniejsza jest władza? BTW. szkoda gadać o ludziach którymi się otacza: Błaszczak, Suski, Hoffman, Brudziński... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 17.09.2012 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 A tymczasem na Marsie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluenet 17.09.2012 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 A tymczasem na Marsie: Przyjdzie dzień, kiedy będziemy tam spieprzać w podskokach z naszej cudowniej Ziemi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 17.09.2012 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 Przyjdzie dzień, kiedy będziemy tam spieprzać w podskokach z naszej cudowniej Ziemi... Myślisz o wygranej PiS? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 17.09.2012 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 Myślisz o wygranej PiS? Znacznie wcześniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domek to ja 17.09.2012 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 wczoraj się urodziłeś a jutro umierasz? obudź się. Kaczynski nadaje się do wyprowadzania kota a nie do rządzenia. Co z człowieka dla którego najważniejsza jest władza? BTW. szkoda gadać o ludziach którymi się otacza: Błaszczak, Suski, Hoffman, Brudziński... szkoda gadac to o tym, jak mialo byc pieknie..... a jest gorzej jak za pisu. Tusk otacza sie apostolami? tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domek to ja 17.09.2012 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 Przyjdzie dzień, kiedy będziemy tam spieprzać w podskokach z naszej cudowniej Ziemi... nie od tygodnia czy 2-ch, ale miesiecy i lat inny maja inne przemyslenia: http://futurechallenges.org/local/one-way-ticket-for-polish-emigration-in-the-eu/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 18.09.2012 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 nie od tygodnia czy 2-ch, ale miesiecy i lat inny maja inne przemyslenia: http://futurechallenges.org/local/one-way-ticket-for-polish-emigration-in-the-eu/ Dwie uwagi do dość oczywistych przemyśleń autora tego tekstu: Czy Grecja była kiedyś popularnym kierunkiem polskiej emigracji zarobkowej? No i problem "drenażu mózgów" młodych i wykształconych: gdzie mają nabrać doświadczenia? W naszych delikatnie mówiąc ubogich uczelniach (myślę o pracy naukowej) czy w polskich firmach, którym nie płaci nawet rządowy kontrahent? Przepraszam, dziś dostali zaliczki! (za dawno wykonaną robotę). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domek to ja 19.09.2012 02:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 to jeszcze mam mala prosbe. prosze o oddanie glosu w sondazu http://forum.muratordom.pl/showthread.php?207424-Czy-penis-smakuje-jak-guma-balonowa-o-smaku-owocowym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluenet 19.09.2012 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 to jeszcze mam mala prosbe. prosze o oddanie glosu w sondazu http://forum.muratordom.pl/showthread.php?207424-Czy-penis-smakuje-jak-guma-balonowa-o-smaku-owocowym jak staniesz się kobietą to pogadamy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts