Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Chłopie ogarnij się trochę.

Skąd ta mania prześladowcza do wiecznych insynuacji ? Podaj dowód , że wrócił aby nieoficjalnie sobie zarobić. Te Twoje wywody trącą co najmniej pomówieniem.

Przyczepiłeś się do mnie jak rzep, do kurzego ogona! Nie potrafisz się ustosunkować do tematu, tylko skupiasz się na mojej skromnej osobie:)

Nie mierz ludzi swoimi kategoriami.

Nie znasz mojej miary, to skąd te przypuszczenia? Życie drogi kolego! Życie nauczyło mnie wielu rzeczy.

A może zacznij nas przekonywać od razu , że tylko Szczygło został ministrem dla idei , bo jako jedyny z tej całej paczki tak mocno kochał Polskę a był niewątpliwym fachowcem, chociaż nie powąchał nigdy w życiu latryny i nie miał pojęcia co oznacza w armii pierdyknięcie łyżką w stół.

Odniosłem się do ogółu polityków, a Ty nie wkładaj mi Szczygły w usta, bo nie było o tym mowy, obrońco PO!

Patrząc na Twój tok myślenia, to chyba on był najbardziej pazerny ze wszystkich, bo finansowo , przegrany w wyborach poprzedzających polityk jako administratywista z GIP chyba najwięcej zyskał.

Mam taki zwyczaj, że nie zaglądam nikomu do kieszeni. Postaraj się też a będziesz zdrowszy.

Oceniłem tylko możliwości zarobku, będąc w naszym parlamencie.

Pociągnij temat jak to Aleksander nieoficjalnie szykował sobie mamonę na starość.

Czyżbym o tym wcześniej coś sugerował? Przypomnij mi bo nie pamiętam.:)

doractwo[/b] czy doradztwo ? Brak konsekwencji we wcześniejszych deklaracjach ?

Nie deklarowałem, stwierdziłem że staram się, ale jestem człowiekiem a człek omylny jest wszakże:)

PS. Jadę na narty, to nie będziesz się musiał tak spinać przez jakiś czas. Też polecam. Sport uczy pokory, również:)

• Odpowiedzi 5,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Gość Pepeg z Gumy

Jadę na narty, to nie będziesz się musiał tak spinać przez jakiś czas. Też polecam. Sport uczy pokory, również:)

Jedź Misiu. Wypocznij a dobrze.

No i pozdrów małżonkę.

Kaczyński: Trzy osoby zginęły w Smoleńsku przez małostkowość Komorowskiego. Co najmniej trzy...

Dodał, że "Tusk moralnie i politycznie odpowiada za katastrofę smoleńską.

http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,9024470,Kaczynski__Trzy_osoby_zginely_w_Smolensku_przez_malostkowosc.html

Wiedziałem, że to Tusk z Komorowskim, kurna, wiedziałem!!!

Kaczyński: Trzy osoby zginęły w Smoleńsku przez małostkowość Komorowskiego. Co najmniej trzy...

Dodał, że "Tusk moralnie i politycznie odpowiada za katastrofę smoleńską.

http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,9024470,Kaczynski__Trzy_osoby_zginely_w_Smolensku_przez_malostkowosc.html

Wiedziałem, że to Tusk z Komorowskim, kurna, wiedziałem!!!

... zapomniałeś o Putinie :lol: ... no ale o tym może będzie w nastepnych wywiadach :) ;)

Kaczyński prowokuje. On chce by ktoś go zastrzelił, zakłuł nożem, rozjechał, czy tez wysadził w powietrze by potem w podręcznikach historii tkwić jako bohater - męczennik. Myślę że najwyższy czas skontaktować go z jakims psychiatrą. Media powinny traktowac go jako osobę niepoczytalną bo inaczej normalność do polityki szybko nie wróci. Ten żałosny kurdupel mówi o Prezydencie Polski - "ten pan z wąsami". Te wyrzuty sumienia po smierci brata do której się swoją nieodpowiedzialną i agresywną polityką moooocno przyczynił odebrały mu rozum. On chce wojny i chce na niej zginąć do tego zabierze ze sobą wszystkich których będzie mógł. Rosja powinna już teraz dac mu medal za destabilizowanie sytuacji w Polsce.

On chce wojny i chce na niej zginąć do tego zabierze ze sobą wszystkich których będzie mógł. Rosja powinna już teraz dac mu medal za destabilizowanie sytuacji w Polsce.

A po co ma żyć? Przecież wie, ze nie ma szans, a z czasem PJN bedzie się tylko powiększać. Więc lepiej zginąć, niż skończyć na śmietniku (historii).

...Myślę że najwyższy czas skontaktować go z jakims psychiatrą ....

Myślę, że nie dadzą już rady jego "naprawić"... :rotfl:

..Media powinny traktowac go jako osobę niepoczytalną bo inaczej normalność do polityki szybko nie wróci...

Tu się zgodzę, ale o czym media będą mówić, tak to mają tanią sensację...:yes:

Przeczytałęm i pusty śmiech mnie ogarnął. Czy ten człowiek wierzy w to co mówi? On nie chciał być prezydentem! Wspomina o "polityce Palikotów, Tusków, Niesiołowskich Kutzów", pomijając politykę "Kaczyńskich, Maciarewiczów, Błaszczykowskich, Ziobrów" (ciekawe czy dobrze odmieniłem?). Degradacja życia politycznego zaczęła się ze znaczącym udziałęm polityków PiS a teraz są oni na pewno w przewadze osób degradujących to nędzne życie.

K.

P.S.

Zbrodnia wobec własnego społeczeństwa :sick: Też wymyślił.

Wszyscy rozpisują się dziś o Jakubiak. Nie lubię tej kobiety, nie ma własnego zdania, dalej podlizuje się Kaczyńskiemu mimo ze ten prawie dosłownie kopnął ja w d.. ale tu muszę wziąć ją w obronę. Słuchałem audycji w której wypowiadała się o Kaczyńskim Jej nie chodziło o to że to jakaś dla niej przyszywana rodzina tylko że on jako rodzina poległego Lecha może wypowiadać sądy emocjonalnie, nieracjonalne itp. Dlatego też nie chciała ich komentować. Jakim cudem nikt tego nie dotrzegł? Nie wiem!

Wszyscy rozpisują się dziś o Jakubiak. Nie lubię tej kobiety, nie ma własnego zdania, dalej podlizuje się Kaczyńskiemu mimo ze ten prawie dosłownie kopnął ja w d.. ale tu muszę wziąć ją w obronę. Słuchałem audycji w której wypowiadała się o Kaczyńskim Jej nie chodziło o to że to jakaś dla niej przyszywana rodzina tylko że on jako rodzina poległego Lecha może wypowiadać sądy emocjonalnie, nieracjonalne itp. Dlatego też nie chciała ich komentować. Jakim cudem nikt tego nie dotrzegł? Nie wiem!

Niestety, nie mogę się zgodzić z tym tokiem rozumowania. Tak może mówić Gosiewska, albo inna żona, która dotąd nie pełniła żadnych funkcji publicznych. Ale nie polityk.

To tak, jak z wizerunkiem (np. fotografią). Jest chroniony, jesli chodzi o prywatną osobę, ale nie jest dla polityków. Ktoś, kto dobrowolnie przecież, wystawia się na osąd publiczny, nie ma prawa domagać się takiej ochrony. I poglądy osób publicznych również z takiej ochrony nie mogą korzystać.

A ja tak na marginesie skomentuje dzisiaj malutki fakt. Czyz to nie wspaniale, ze Dopalacze w Polsce, z dnia na dzien, przestaly zatruwac i zabijac nasza piekna mlodziez? Wiwat Tusk!

Tylko dlaczego to jedyna rzecz, która mu się do tej pory udała..:(

Wszyscy rozpisują się dziś o Jakubiak. Nie lubię tej kobiety, nie ma własnego zdania, dalej podlizuje się Kaczyńskiemu mimo ze ten prawie dosłownie kopnął ja w d.. ale tu ....

A może ją to rajcuje...., i lubi być poniżana przez Jarka... :lol2:

Niestety, nie mogę się zgodzić z tym tokiem rozumowania. Tak może mówić Gosiewska, albo inna żona, która dotąd nie pełniła żadnych funkcji publicznych. Ale nie polityk.

To tak, jak z wizerunkiem (np. fotografią). Jest chroniony, jesli chodzi o prywatną osobę, ale nie jest dla polityków. Ktoś, kto dobrowolnie przecież, wystawia się na osąd publiczny, nie ma prawa domagać się takiej ochrony. I poglądy osób publicznych również z takiej ochrony nie mogą korzystać.

No wiadomo że Jarek gada to wszystko z pełnym wyrachowaniem. Mnie jednak chodzi o to jak Jakubowska to ocenia - nie chce komentować słów kogoś z rodziny zmarłych. Nie chodziło jej o to co wypisują że Kaczor to jej rodzina i dlatego nic nie powie. To bzdura!

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...