wykrot 10.11.2012 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 40 pln chyba was pokręciło ja ze znajomym wypiłem 0,5 bimbru teraz po litrze też bym nie zapłacil 40 zł 40 PLN za o,5 bimbru? Przesadziliście! Ja bym nawet 4 PLN nie dał. Sam se robię... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 10.11.2012 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2012 40 PLN za o,5 bimbru? Przesadziliście! Ja bym nawet 4 PLN nie dał. Sam se robię... Tylko nie idź w stronę światła!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maysee 11.11.2012 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 Tylko nie idź w stronę światła!!! No wlasnie raczej idz w razie czego! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 11.11.2012 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 (edytowane) ... A co maysee myślisz o wypowiedzi Brzezińskiego? Wiem że blisko ci do Kaczyńskiego ale nie uważasz ze Brzeziński ma rację mówiąc o podważaniu podstaw państwowości przez Kaczyńskiego? (nie wymienił go z nazwiska ale wiadomo o kogo chodzi). Nie chodzi mi o kłótnię ale o to że trudno Brzezińskiego zaliczyć do układu który wg Kaczyńskiego okupuje Polskę. Jest to głos niewątpliwie obiektywny, choć oczywiście przez PiS kontestowany. Edytowane 11 Listopada 2012 przez perm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 11.11.2012 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2012 Kaczyński się wypowiedział z okazji święta."...- To święto jest świętem polskiego patriotyzmu, jest świętem tych wszystkich, dla których Polska to wielka zasadnicza wartość, którzy chcą, żeby Polska trwała, żeby się rozwijała, którzy chcą dla Polski coś poświęcić, dla których nie jest ona pustym dźwiękiem, a tym bardziej nie jest czymś, czego należy się wstydzić - podkreślił..." Wygląda na to żeto nie jest jego święto. Dla niego Polska to puste słowa. Próbuje z 11 listopada zrobić święto Kaczyńskiego bo dla niego samego on jest najwyższą wartością i niestety część Poaków świętuje święto Kaczyńskiego a nie rocznicę odzyskania niepodległości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maysee 12.11.2012 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 (edytowane) A co maysee myślisz o wypowiedzi Brzezińskiego. Odcinam sie zrowno od ekstremum plusowego jak i minusowego. Brzezinskiego wolne prawo do takich opinii. Ja jako prosty obywatel bardziej bylbym zainteresowany jak to dokladnie bylo z WSI, co sie tak naprawde stalo w Smolensku i jak od podszewki wygladala afera Amber Gold. Edytowane 12 Listopada 2012 przez maysee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 12.11.2012 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 A co maysee myślisz o wypowiedzi Brzezińskiego. Odcinam sie zrowno od ekstremum plusowego jak i minusowego. Brzezinskiego wolne prawo do takich opinii. Uznajesz Zbysia za ekstremistę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maysee 12.11.2012 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Wajda tez kiedys sie tak spienil i tez niby jest autorytetem. I nic z tego nie wyniknelo. Wiec sie Zbyszkiem raczej nie podniecam.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 12.11.2012 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Brzezińskiego PIS kontestował, bo najpierw to on kontestował (PIS), a to jest odbierane alergicznie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 14.11.2012 01:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 40 PLN za o,5 bimbru? Przesadziliście! Ja bym nawet 4 PLN nie dał. Sam se robię... nie porównuj "Retrokwasu" do bimbru - bo to nadużycie a może nawet i grzech (chyba) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 14.11.2012 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 A tu ciekawostka z wczoraj - na górnym śląsku (zagłąbiu) demokracja w wiadomym wydaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 14.11.2012 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 A tu ciekawostka z wczoraj - na górnym śląsku (zagłąbiu) demokracja w wiadomym wydaniu Tam oprócz najwazniejszego argumentu czyli: "ty pederasto" pada jeszcze jeden: "ja mam 62 lata a ty?" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluenet 14.11.2012 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Tam oprócz najwazniejszego argumentu czyli: "ty pederasto" pada jeszcze jeden: "ja mam 62 lata a ty?" no...to jest argument! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 14.11.2012 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Zagłębie zadziwia. Najpierw Sosnowiec potem Będzin teraz Czeladź. Oryginalny region dzięki swym mieszkańcom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 15.11.2012 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 A nie jest to czasem specyfika "elektoratu" tego PANA? Podobnym w całym kraju. Tyle, ze w połączeniu z temperamentem Ślązaków daje mieszankę jak na obrazku...PAN daje im prostą receptę na wyrwanie się z otaczającej rzeczywistości . Dla nich to co się wokół dzieje to matrix... Swoją drogą niezła prowokacja. Kamera "przypadkowego" uczestnika zgromadzenia akurat za plecami prowokatora... Ktoś wiedział doskonale, że tak będzie...(ja wiedziałem ,że tak będzie... ja wiedziałem...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 15.11.2012 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 A nie jest to czasem specyfika "elektoratu" tego PANA? Oj, jest! Mam na podwórku takiego PiSowca. Bardziej upierdliwego człowieka nie znam. Niby do wszystkich sie usmiecha ale jednocześnie utrudnia wszystkim życie jak może. Porysował komus karoserię za to że zaparkował pod jego oknem, dzieci wyzywa od ch..ów bo biegaja po trawniku. Ale dla równowagi codziennie kościólek, wyspowiada się i z czystym sumieniem dalej robi swoje. Swoją drogą niezła prowokacja. Kamera "przypadkowego" uczestnika zgromadzenia akurat za plecami prowokatora... Ktoś wiedział doskonale, że tak będzie...(ja wiedziałem ,że tak będzie... ja wiedziałem...) Komuna sie przypomina. Tam też wystarczył byle duperel by zjawiała sie milicja i robiła afera. Taki to był mocarny system ze bał się nawet babć plotkujących na straganie. Tu jest to samo. To wszystko jest tak absurdalne że nie obroni się przed najsłabszym argumentem. Wystarczy zapytać o cokolwiek i sfilmować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 15.11.2012 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 i jeszcze jedno pytanie - jeżeli to było spotkanie zwolenników, to po jaką cholerę poleźli tam adwersarze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.k.k 15.11.2012 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Ech, współczesna szkoła demokracji. "jeżeli to było spotkanie zwolenników, to po jaką cholerę poleźli tam adwersarze?"To po cholerę jeździć na spotkanie ze zwolennikami, aby im pokadzić? Spotkania są dla społeczeństwa, organizatorzy powinni się liczyć, że są zarówno zwolennicy, jak i przeciwnicy. Ale spotkanie, gdzie wszyscy biją brawo, buduje poczucie siły u zwolenników, że to wyraz całego społeczeństwa. Kto jest przeciw - pederasta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 15.11.2012 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Swoją drogą niezła prowokacja. Wielce prawdopodobne (tak jak z trotylem i nitrogliceryną), ale nawet gdyby, pokazuje nam i przypomina, z jak niebezpieczną partią i elektoratem mamy do czynienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maysee 15.11.2012 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 (edytowane) Kto jest przeciw - pederasta. Tego nie wiemy. Wielce prawdopodobne (tak jak z trotylem i nitrogliceryną), ale nawet gdyby, pokazuje nam i przypomina, z jak niebezpieczną partią i elektoratem mamy do czynienia. Trotyl i nitro umozliwily Tobie przejrzenie na oczy i zdanie sobie sprawy z niebezpieczenstw zwiazanych z partia i ludzmi ja wspierajacych? Aaaaa.... no przeciez Tomek Lis i Jaca Zakowski juz wszystko wyjasnili. Jest luzzzzz. Edytowane 15 Listopada 2012 przez maysee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts