perm 01.12.2012 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 Po ostatnich informacjach o "szkoleniach" agenta Tomka, sporo jest w necie dyskusji na ten temat. Jedna z opinii wyjatkowo mnie urzekła: . Baaaardzo niedojebany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 01.12.2012 17:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 Pomijając wszystko, co w agencie ludzi bulwersuje, to ja się zastanawiam, kto dał te fotki do publikacji. Niektóre wyglądają na zrobione w czasie prywatnych imprez. Wniosek: uważać na "przyjaciół", którym może gul skoczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 01.12.2012 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 Pomijając wszystko, co w agencie ludzi bulwersuje, to ja się zastanawiam, kto dał te fotki do publikacji. Niektóre wyglądają na zrobione w czasie prywatnych imprez. Wniosek: uważać na "przyjaciół", którym może gul skoczyć. Bo dokładnie tak jest! Ale problem jest jeszcze jeden. Że takie imprezy w ogóle się odbywały... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 01.12.2012 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 Bo dokładnie tak jest! Ale problem jest jeszcze jeden. Że takie imprezy w ogóle się odbywały... Jeśli chodzi o fotki z walizkami z kasą, to można zakwestionować przestrzeganie przez agenta kodeksu etyki zawodowej (o ile taki isnieje, nie wiem, ale jakbym miała taką walizkę, to też bym sobie fotkę streliła ), ale niektóre z zdjęć wyglądają na dokumentację domowych imprezek. Kto takich zdjęć nie ma? Za kasę sprzedali te foty? Swoje gęby ukryli, a agenta zostawili. Dla mnie to nie wstyd dla agenta, a dla tych znajomych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 01.12.2012 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 A ja myślę że te zdjęcia to nieporozumienie. Czasem pozory mylą: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 01.12.2012 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 A ja myślę że te zdjęcia to nieporozumienie. Czasem pozory mylą: [ATTACH=CONFIG]151826[/ATTACH] Te zdjęcia to żenada. Jakby mi ktoś w tym momencie zrobił zdjęcie, a potem jakbym została posłem albo jeszcze jakim ministrem, to dopiero by była jazda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 01.12.2012 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 Jeśli chodzi o fotki z walizkami z kasą, to można zakwestionować przestrzeganie przez agenta kodeksu etyki zawodowej (o ile taki isnieje, nie wiem, ale jakbym miała taką walizkę, to też bym sobie fotkę streliła ), ale niektóre z zdjęć wyglądają na dokumentację domowych imprezek. Kto takich zdjęć nie ma? Za kasę sprzedali te foty? Swoje gęby ukryli, a agenta zostawili. Dla mnie to nie wstyd dla agenta, a dla tych znajomych. 1. Jak byś miała taką walizkę, to se strzelaj, ale wyszkolenie i przygotowanie agenta kosztowało setki tysięcy złotych publicznych!!! Nie ma prawa narażać się na dekonspirację! Kto sobie robi fotki, wiedząc, że w Polsce wszystko wycieknie? Mało przykładow było dotąd? 2. Impreza może i domowa, ale dom służbowy. Mieszkanie operacyjne. Czyli chlanie i jebanie za naszą kasę. I jeszcze robienie fotek, żeby tę kasę można było spisać na straty. Ja chlam za swoje we własnym domu. Wtedy se robię fotki. A jak to ktoś opublikuje (na razie nikt nie chciał, chociaż próbowałem sprzedać) to budżet państwa strat nie poniesie. Przeciwnie, zarabia na mnie, bo akcyza rośnie. 3. Gęby agenta nie ukrywali, bo już agentem nie jest, tylko parlamentarzystą, więc jego gębę można publikować bez jego zgody. Nie dorabiaj niestworzonych teorii o wstydzie, bo lekko się rozjechałaś tutaj z moralnością.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 01.12.2012 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 1. Jak byś miała taką walizkę, to se strzelaj, ale wyszkolenie i przygotowanie agenta kosztowało setki tysięcy złotych publicznych!!! Nie ma prawa narażać się na dekonspirację! Kto sobie robi fotki, wiedząc, że w Polsce wszystko wycieknie? Mało przykładow było dotąd? 2. Impreza może i domowa, ale dom służbowy. Mieszkanie operacyjne. Czyli chlanie i jebanie za naszą kasę. I jeszcze robienie fotek, żeby tę kasę można było spisać na straty. Ja chlam za swoje we własnym domu. Wtedy se robię fotki. A jak to ktoś opublikuje (na razie nikt nie chciał, chociaż próbowałem sprzedać) to budżet państwa strat nie poniesie. Przeciwnie, zarabia na mnie, bo akcyza rośnie. 3. Gęby agenta nie ukrywali, bo już agentem nie jest, tylko parlamentarzystą, więc jego gębę można publikować bez jego zgody. Nie dorabiaj niestworzonych teorii o wstydzie, bo lekko się rozjechałaś tutaj z moralnością.. Piszą, że to były pożegnania po odejściu z pracy albo imieniny. Dla mnie to imprezy prywatne. Uchowaj mnie Boże od takich kolegów z pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 01.12.2012 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 Piszą, że to były pożegnania po odejściu z pracy albo imieniny. Dla mnie to imprezy prywatne. Uchowaj mnie Boże od takich kolegów z pracy. Strasznie profesjonalne, jak na agenta IV RP przystało. Harcerstwo spod znaku kruchty i nic po za tym. Co tam koledzy. Świadczy to tylko o zawodowstwie Ptysia Tomka. Takiego agenta jeszcze świat nie widział, nawet po przejściu w stan spoczynku i kumpli nie ma co obwiniać - są na jego poziomie. Chłoptaś przeżył sobie infantylną przygodę za pieniądze podatnika.... i się nie ograniczał. Co on myślał ? Może to , że to jest nieustająca fiesta a on zostanie celebrytem ? Pokaż mi innego agenta, który przeszedł na zasłużony odpoczynek i się tak udziela w mediach a takie sceny wyciekają z nim na światło dzienne. Żenujący poziom agentury. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 01.12.2012 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 Strasznie profesjonalne, jak na agenta IV RP przystało. Harcerstwo spod znaku kruchty i nic po za tym. Co tam koledzy. Świadczy to tylko o zawodowstwie Ptysia Tomka. Takiego agenta jeszcze świat nie widział, nawet po przejściu w stan spoczynku i kumpli nie ma co obwiniać - są na jego poziomie. Chłoptaś przeżył sobie infantylną przygodę za pieniądze podatnika.... i się nie ograniczał. Co on myślał ? Może to , że to jest nieustająca fiesta a on zostanie celebrytem ? Pokaż mi innego agenta, który przeszedł na zasłużony odpoczynek i się tak udziela w mediach a takie sceny wyciekają z nim na światło dzienne. Żenujący poziom agentury. Liczyłam Pepeg na Ciebie. Zgadza się, te foty świadczą o zawodostwie naszych służb. Dla mnie, istocie społecznej również o zdziadzieniu wartości międzyludzkich takich jak przyjaźń, lojalność, koleżeńskość. Myślę, że jak robił sobie te foty, to nie myślał, jakie mogą przynosić konsekwencje.Ktoś myśli w sytuacji, gdy jest "panem życia", że kiedyś to się skończy? Zwłaszcza, gdy "piękny" i młody? No jest agent udzielający się. Znacznie poważniejszy. http://lubimyczytac.pl/ksiazka/107739/nielegalni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 01.12.2012 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 ... a on zostanie celebrytem ? . Celebryt Tomek. pasuje do niego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 01.12.2012 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 No jest agent udzielający się. Znacznie poważniejszy. http://lubimyczytac.pl/ksiazka/107739/nielegalni Zgadzam się znacznie poważniejszy. Opowiada o rzeczach nie mających dla nikogo dzisiaj większego znaczenia i niewielu wie kim Severski jest i jak wygląda, nawet gdy on jest na emeryturze. Cieszę się ,że Cię nie zawiodłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 01.12.2012 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 Fajny facethttp://www.wprost.pl/G/news_foto/c/7/e/c7e79739e54b3616e8449d8106d135873d9706de.jpg Ciekawe, czy to on? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 01.12.2012 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 Fajny facet Ciekawe, czy to on? Wyglada jak skrzyżowanie dwóch takich, co to chlam z nimi od czasu do czasu w różnych miejscach naszego pięknego kraju... A może mi się cuś dwoi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 01.12.2012 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 Wyglada jak skrzyżowanie dwóch takich, co to chlam z nimi od czasu do czasu w różnych miejscach naszego pięknego kraju... A może mi się cuś dwoi... A może to on i jego sobowtór? Na wzór Fidela się dwoi i troi? Nie pomyślałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 01.12.2012 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 A może to on i jego sobowtór? Na wzór Fidela się dwoi i troi? Nie pomyślałeś? Jakby Fidel pił tyle co my, to już dawno byłoby ich ośmiu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 01.12.2012 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2012 A jakby kto miał czas... http://www.polityka.pl/spoleczenstwo/felietony/1533115,1,pies-czyli-kot.read Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 02.12.2012 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 jebanie za naszą kasę. Tu cię boli... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 02.12.2012 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 Tu cię boli... Tu też! http://3.bp.blogspot.com/-gSoRKw9d52E/ULkg3UzwemI/AAAAAAAABZ8/cBWuqzpv1aM/s1600/tomek.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 02.12.2012 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 Kto by chciał się znaleźć na jego miejscu? Ręka do góry... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts