perm 07.04.2013 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 .. nie jestem na haju. To rozpacz. Toś baba. Twardym trza być nie mientkim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 07.04.2013 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Morał z tej noweli jest następujący: nie wola boska, nauka i praca ale skrzypce mogą dać ci przepustkę do nieoczekiwanej kariery lub umożliwić odkrycie nieuświadomionych pragnień. Dałoby się to jakoś przerobić na gitarę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
definicjusz 08.04.2013 05:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 (edytowane) .... Ja, jako były "menszczyzna", nie zaprzeczam ani nie potwierdzam. Nie piłem w Spale, nie spałem w Pile,... nie osiągnąłem nic:(. Brak mi formalnych kwalifikacji, niestety. Na na gitarę ? Bliższa mi jest wiolonczela ale będzie trudno.... Chyba że pomożecie. Pomożecie ? Do tego za oknem syfie śnieg.... Edytowane 8 Kwietnia 2013 przez definicjusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.k.k 08.04.2013 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Do tego za oknem syfie śnieg.... No, powiało optymizmem na koniec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyzolek 10.04.2013 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Co Wy na to? http://www.rmf24.pl/fakty/polska/news-powiesil-jelenia-na-drzewie-szuka-go-policja,nId,953077 Tylko powiesić za jaja! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maysee 10.04.2013 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Jelenia se znalazł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyzolek 10.04.2013 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Jelenia se znalazł. Tylko gdzie ustawa o ochronie zwierząt i ściganie sprawców? Tak zwana znieczulica i mała szkodliwość społeczna czynu. I tak będzie, nawet jak znajdą tego zwyrodnialca, w co wątpię, bo kogo to z organów państwa i ścigania interesuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 11.04.2013 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Kryzys? jaki kryzys...nic nie wiem.... http://gospodarka.dziennik.pl/praca/artykuly/424706,w-kryzysowych-czasach-urzednik-zarabia-coraz-wiecej.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyzolek 11.04.2013 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
definicjusz 12.04.2013 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 ... co Państwo na to ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 12.04.2013 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 ... co Państwo na to ? http://www.youtube.com/watch?v=i9hrfc40Lko Na co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 12.04.2013 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Kwachu znowu podpity. Znowu nie wyglądał. Takie mamy elyty. Postkomunistyczne. Kwachu, Miller, Kaczyński. Wesz na wszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyzolek 12.04.2013 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 A gdzie tu Kwachu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compi 12.04.2013 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Przecież Rozenek, czy jak mu tam, wytłumaczy już Kwasa, że ten pracował do późna i potem znowu od samiuteńkiego świtu, więc zmęczon niemocą straszną jest i pada teraz na ryj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 12.04.2013 17:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Kwachu znowu podpity. Znowu nie wyglądał. Takie mamy elyty. Postkomunistyczne. Kwachu, Miller, Kaczyński. Wesz na wszy. Prawdziwe elyty już odleciały rządowymi maszynami do domu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 12.04.2013 17:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Obejrzałam sobie w celu zwalczenia pozimowej depresji. Przekonano mnie, że jest git! http://www.youtube.com/watch?v=egzGB1pWp7o&feature=player_detailpage&list=PL489C2C11421940C0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
definicjusz 12.04.2013 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 @perm, treścią tego nudnego filmiku YT są obrady brytyjskiego parlamentu. Ten brodaty pan zaocznie oskarża ministrów rządu o kłamstwo na podstawie którego brytyjscy żołnierze zostali wysłani i giną w Afganistanie. Jak widać, nie wszyscy się z nim zgadzają a przewodniczący "na gorąco" zasięgnął opinii "ciała" orzekającego w sprawach dyscypliny i .... pan został dyscyplinarnie zawieszony w pracach parlamentu. To dopiero awantura... nikt nie podniósł głosu, nikt nie tupał ani nie gwizdał. Czy Was nie zżera zazdrość ? Kiedy tak będzie u nas ? Kiedy ja będę miał możliwość popierania KOGOŚ w staraniach do Sejmu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 12.04.2013 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 (edytowane) Obejrzałam sobie w celu zwalczenia pozimowej depresji. Przekonano mnie, że jest git! http://www.youtube.com/watch?v=egzGB1pWp7o&feature=player_detailpage&list=PL489C2C11421940C0 Tzw. pierdu, pierdu. Dojrzewam do tego by głosować na PiS tylko po to by odsunąć od władzy Tuska. Skręca mnie jak patrzę i słucham tego palanta Kaczyńskiego i jego przydupasów bo inaczej ich określić się nie da ale pozostawienie przy władzy Tuska na kolejne cztery lata to pewna katastrofa. Kaczyński jak wygra wybory da popis głupoty, tego jestem pewny ale chyba inaczej się nie da. Edytowane 12 Kwietnia 2013 przez perm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 12.04.2013 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 @perm, treścią tego nudnego filmiku YT są obrady brytyjskiego parlamentu. Ten brodaty pan zaocznie oskarża ministrów rządu o kłamstwo na podstawie którego brytyjscy żołnierze zostali wysłani i giną w Afganistanie. Jak widać, nie wszyscy się z nim zgadzają a przewodniczący "na gorąco" zasięgnął opinii "ciała" orzekającego w sprawach dyscypliny i .... pan został dyscyplinarnie zawieszony w pracach parlamentu. To dopiero awantura... nikt nie podniósł głosu, nikt nie tupał ani nie gwizdał. Czy Was nie zżera zazdrość ? Kiedy tak będzie u nas ? Kiedy ja będę miał możliwość popierania KOGOŚ w staraniach do Sejmu? Ja paniał. Tyle że tam to normalne, stąd moje zdziwienie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 13.04.2013 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 A gdzie tu Kwachu? a tutaj - ze starym kumplem Siwcem i całkiem nowym kolegą swoim.... Europa Plus!!! niech żyje!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts