wykrot 15.04.2013 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Z "tajnych źródeł" wypłynął skład nowego rządu gdy PIS dojdzie do władzy Nadpremier: M(iło)ściwie Nam Obrażony Jarosław Zbawiciel Premier, Ministrant Nadpremiera: Piotr Gliński I Wicepremier, Resort Finansów: o. minister Tadeusz FaRydzeusz II Wicepremier, Resort Haków i Intryg: minister Zbigniew Ziobro Resort Przestrzegania Prawa, Dobrych Obyczajów, Wartości Chrześcijańskich i Trwałości Rodziny: minister Jacek Kurski Resort Spraw Zagranicznych i Wywiadu, Główny Inkwizytor: minister Antoni Macierewicz Resort Sytuacji Nienadzwyczajnych: minister Adam Hofman Resort Dobrego Wrażenia: minister Zbigniew Girzyński Resort Bezpieki: minister abp Stanisław Wielgus Resort Kultury: minister Beata Kempa Resort Planowania: minister Krzysztof Kononowicz Resort Dziewictwa Narodowego: minister Anna Sobecka Resort Wojny: minister Michel Saakaszwili Resort Wychowania, Moralności i Oświecenia Publicznego: minister Ewa Sowińska Resort Transportu: minister Karol Karski Resort Propagandy: minister Richard Henry Czarnecki Resort Demagogii: minister Janusz Wojciechowski Resort Wazeliny: minister Mariusz Błaszczak Resort Protokołu i Etykiety Dworskiej: minister Anna Fotyga Resort Łagodzenia Napięć Społecznych: minister Joachim Brudziński Resort Czystości Rasy: minister Artur Górski Resort Mniejszości: minister abp Juliusz Paetz Resort Tolerancji: minister Krystyna Pawłowicz Resort Sportu: minister Piotr Staruchowicz Resort Czystek i Egzekucji: minister Jan Tomaszewski Resort Ochrony Pamięci Walk i Męczeństwa: minister Joanna od Krzyża Resort Wykopalisk: minister Małgorzata Wassermann Resort Bezstronnych Mediów: minister red. Jan Pospieszalski Resort Kształtowania Nastrojów Społecznych: minister red. Elżbieta Jaworowicz Resort Inteligencji i Dobrego Gustu: minister Jolanta Szczypińska Resort Lansu, Próżności i Wody Sodowej: minister Aniołek Sylwia Ługowska Resort Dziwnych Kroków: minister Elżbieta Kruk Rzecznik prasowy: minister Nelly Rokita Rzecznik Praw Ubezpieczonych: minister Marta Kaczyńska-Dubieniecka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 15.04.2013 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Stanisławie drogi, do wyborów jeszcze trochę a Ciebie już syndrom Mariana ogarnął?No, jajca Pan piszesz, a jakże, tylko smutne jakieś, bo to my dostaniemy po dupie a i obecna ferajna podobne, wesołe resorty przecież dawno objęła, PS strasznie mi szkoda tych trzech, co to ich Ruskie dobili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 15.04.2013 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Stanisławie drogi, do wyborów jeszcze trochę a Ciebie już syndrom Mariana ogarnął? No, jajca Pan piszesz, a jakże, tylko smutne jakieś, bo to my dostaniemy po dupie a i obecna ferajna podobne, wesołe resorty przecież dawno objęła, PS strasznie mi szkoda tych trzech, co to ich Ruskie dobili. Nosz kurna, Pepeg, ty nie w kursie dieł. Ja nie mam teraz czasu na analizy, bom awansował na budowlańca i trza trochę smyrać glanc papierem, kielnią, wasserwagą i podobnym instrumentarium. I Ty każesz mi się zastanawiać nad syndromami? Mój Drogi, ja później już nie będę miał czasu, żeby to wszystko ogarnąć! Bo później to ja nie będę w kusie dieł. Gdyż ponieważ albowiem jeśli skończę ten kurewski remont, to tak pieprznę to wszystko, że mnie żaden portal, gazeta, ani nawet telewizja nie znajdzie, a Wy będziecie (kto przeżyje) po latach dowiadywać się o jednym takim, co to go po latach odnaleziono w tundrze* (lasach amazońskich*, sawannie* puszczy* tajdze* Bieszczadach* łóżku teściowej*) *)niepotrzebne skreślić I nawet po ludzku już mówić nie będzie umiał. To będę ja. Czekajcie na autograf. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 15.04.2013 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Ech! Jak ja Ci, kurwa, zazdroszczę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 16.04.2013 00:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 ... PS strasznie mi szkoda tych trzech, co to ich Ruskie dobili. ... inna wieść gminna niesie, ... że w niewoli som ..., a Wy będziecie (kto przeżyje) po latach dowiadywać się o jednym takim, co to go po latach odnaleziono w tundrze* (lasach amazońskich*, sawannie* puszczy* tajdze* Bieszczadach* łóżku teściowej*) *)niepotrzebne skreślić I nawet po ludzku już mówić nie będzie umiał. To będę ja. Czekajcie na autograf. ... przyjedź na "florydzkie bagna" ... indianie dobry bimber pędzą zes pomarańczów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 16.04.2013 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 ... inna wieść gminna niesie, ... że w niewoli som .. Można stracić rachubę.Nie wiadomo już nawet ile tych wieści gminnych się niesie. Zajebista to musi być gmina. Pewien minister od propagandy mówił innemu wąsatemu konusowi o kłamstwie powtarzanym po tysiąckroć i konsekwencjach z tego płynących. W naszej ojczyźnie można je spokojnie sparafrazować. Ilość idiotów w społeczeństwie rośnie wprost proporcjonalnie do częstotliwości powtarzania w kółko tego samego idiotyzmu.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 16.04.2013 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Ilość idiotów w społeczeństwie rośnie wprost proporcjonalnie do częstotliwości powtarzania w kółko tego samego idiotyzmu.. Mógłbyś powtórzyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 16.04.2013 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Mógłbyś powtórzyć? Częstotliwość powtarzania idiotyzmów w społeczeństwie rośnie wprost proporcjonalnie do ilości idiotów. To tzw prawa idiotyczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 16.04.2013 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Częstotliwość powtarzania idiotyzmów w społeczeństwie rośnie wprost proporcjonalnie do ilości idiotów. To tzw prawa idiotyczne. Wielkie dzięki perm. Przekształciłem sobie tę Twoją prostą zależność i widzę, że nawet zamiana stałej i zmiennej daje podobnie ciekawą funkcję na wyliczenie idiotów w tym kraju. Prawa idiotyczne ale ile treści niosą ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 16.04.2013 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Wielkie dzięki perm. Przekształciłem sobie tę Twoją prostą zależność i widzę, że nawet zamiana stałej i zmiennej daje podobnie ciekawą funkcję na wyliczenie idiotów w tym kraju. Prawa idiotyczne ale ile treści niosą ? Przesłanie jest proste; to prawa nie dla idiotów . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 16.04.2013 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Przesłanie jest proste; to prawa nie dla idiotów . Też mi się tak wydaje. Intryguje mnie w tej całej hecy smoleńskiej czy to, co robi Antoni, jest tylko testowaniem podatności społeczeństwa na kolejną, jeszcze większą głupotę, czy też perfidnym sposobem na utrwalanie gotowości wyborczej żelaznego elektoratu ? Wbrew bowiem temu co Antoś wygaduje i jak się zachowuje, trudno potraktować go jednak jak kompletnego kretyna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malux20 16.04.2013 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 ja nie twierdze że był zamach a le wkurza mnie dziadowskie kierowanie państwem , akurat w mojej rodzinie bracia mojego dziadka spieprzali przed ruską niewolą w 39może elity michnikowe wierżą w szczerą uczciwośc ruskich - ale na 10 zwyklych ludzi 9 powie że ruski to ruski .oczywiście możemy pośmiać się z antka ale równie dobrze ze stefka albo mirka i jego żony , czy np uroczystości 0 5,30 rano na cmentarzu.może ważniejsze jest zachowanie p,szumilas, tego ministerka od zdrowia ze szczecinaaha no tak - tak wyszło co oni winni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 16.04.2013 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 może elity michnikowe wierżą w szczerą uczciwośc ruskich - ale na 10 zwyklych ludzi 9 powie że ruski to ruski . Przeprowadziłeś jakieś dokładne badania opinii publicznej ? Tak śmiało rzucasz liczbami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malux20 16.04.2013 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 (edytowane) rzucam tu hasło czy uwążacie że Ruski byli, są i będą znani ze swej uczciwości, ?trzeba być naiwnym żeby wierzyć w ich przywiązanie do demokracji , dobrosąsiedzkich stosunków z satelitami, prawdomówności,każdy z nas ma różne doświadczeniano ale mi utkwiły mi słowa moich dziadków- po ruskach zawsze nalezało się spodziewać wszystkiego najgorszegopo Niemcach w czasie wojny niekonieczniemnie to do konca życia będzie zastanawiać jaka musiała tu przyjść szarancza ze wschodu w 44 że tak mocno przebili bydlaków z zachodu Edytowane 16 Kwietnia 2013 przez malux20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 16.04.2013 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Ja Niemcy spieprzali, to zostawili mojej babci rower. Przyszli ruskie i tyle rower widziała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 16.04.2013 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Tak, tak malux masz rację. W ten sposób każdy Polak to pijak, złodziej i nawiedzony katolik. Reszta nie pasująca do tego schematu jest tylko polskojęzyczną swołoczą. Nie jadam szpinaku i sałaty, bo dziadek mi mówił,że to powinny jedynie krowy żreć.Jakby co, to rzuciłem tylko też hasło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malux20 16.04.2013 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 mój dziadek musiał w styczniu 45 uciekać z ziomkamidojechali furmankami aż za łabęz tego co dziadek mi opowiadał to w 45 brali w amerykanskiej strefie co chcieli[tylko w filmach nikt nie kradnie w czasie wojny]ruski mu między innymi zapieprzyli mu rower[i okolo 5 zegarków]-lubił punktualność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malux20 16.04.2013 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 wiesz m ja zakładam że zwykły rusek to fajny człowiek ale ten naród od czasów tatarskich nie zaznał innej kultury politycznej jak kłamstwo , przemocnie jestem naiwny że nagle są uczciwi.a raczej ich panstwo to przyklad ładu prawnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 17.04.2013 06:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 Ja Niemcy spieprzali, to zostawili mojej babci rower. Przyszli ruskie i tyle rower widziała Mojej babci Niemcy zostawili cukier i miód. No i wysprzątali kwaterę. Rosjanie zabrali wszystko i na koniec nasrali do studni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 17.04.2013 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 (edytowane) Mojej babci Niemcy zostawili cukier i miód. No i wysprzątali kwaterę. Rosjanie zabrali wszystko i na koniec nasrali do studni. No i to jest wreszcie jakiś poważny argument, że tych trzech z pewnością dobili Ruskie. Ponieważ mojej babci Niemcy zastrzelili psa a Polacy ją kilka razy okradli i oszukali, proponuję aby śledztwo nad mordem smoleńskim przejęli Węgrzy albo Bułgarzy, do których nic nie mamy. Edytowane 17 Kwietnia 2013 przez Pepeg z Gumy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts