perm 19.04.2013 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Ale jesteście naiwni. O to właśnie im chodzi. O polaryzację społeczeństwa, nie tylko w warstwie mentalnej. To się dzieje na całym świecie. Jedyne to "robić swoje". Myślisz o Kaczyńskim i Rydzyku? Trzeba przyznać że wywiązują się z tego zadania znakomicie. Rosja zaciera łapki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maysee 19.04.2013 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Nie rzucam palenia. Po co dożywać do emerytury? Jak to po co? Żeby razem z emerytami z RFNu biegać, skakać, latać, pływać, w tańcu, w ruchu wypoczywać! Bali, Madera, Fuertavenura, jeśli oni mogą to my też! Pokażmy, że potrafimy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 19.04.2013 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Jak to po co? Żeby razem z emerytami z RFNu biegać, skakać, latać, pływać, w tańcu, w ruchu wypoczywać! Bali, Madera, Fuertavenura, jeśli oni mogą to my też! Pokażmy, że potrafimy! Żartujesz! My tego nie potrafimy, nawet gdybyśmy pracowali do pięćdziesiątki i mieli normalne emerytury. Tradycją dziadów naszych trzeba nam troskę wykazać o odpowiednio godną historię kraju a i na spokój wieczny rzetelnie przygotować się do domu Ojca. Jak tu fikać na Bali, gdy permanentna martyrologia wzywa a lumbago mentalne doskwiera ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 19.04.2013 16:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Żartujesz! My tego nie potrafimy, nawet gdybyśmy pracowali do pięćdziesiątki i mieli normalne emerytury. Tradycją dziadów naszych trzeba nam troskę wykazać o odpowiednio godną historię kraju a i na spokój wieczny rzetelnie przygotować się do domu Ojca. Jak tu fikać na Bali, gdy permanentna martyrologia wzywa a lumbago mentalne doskwiera ? Mów za siebie. Ja tam lubię pofikać. Właśnie robiłam badania, mam dobre, więc jak się nie postaram o wcześniejsze zejście, to prawdopodobnie dożyję. I co wtedy? Zamiast Bali, sprzedaż buelek i złomu w celu nabycia kajzerki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 19.04.2013 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Mów za siebie. Ja tam lubię pofikać... Ach, kto nie lubi? Ja z blondynkami a ty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
epikurejczyk 19.04.2013 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Ach, kto nie lubi? Ja z blondynkami a ty? Ooooo, właśnie! Tylko takie do 25 lat, bo na rupole szkoda czasu. Czasami i rupola się przeleci, ale tylko czasami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 19.04.2013 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Ooooo, właśnie! Tylko takie do 25 lat, bo na rupole szkoda czasu. Czasami i rupola się przeleci, ale tylko czasami. A jak zapłaci z tej emerytury? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 20.04.2013 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2013 A jak zapłaci z tej emerytury? w naturze... ...kilo jabłek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 21.04.2013 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 ja pierdolę - nie pierdziulę.... sorry...... http://www.youtube.com/watch?NR=1&feature=endscreen&v=LBQU-Gg3k28 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 22.04.2013 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 ja pierdolę - nie pierdziulę.... sorry...... http://www.youtube.com/watch?NR=1&feature=endscreen&v=LBQU-Gg3k28 A co Cię aż tak mocno zbulwersowało? Pijani, starsi, czy "rzetelny" tzw. dziennikarz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 22.04.2013 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 chyba po trosze wszyscy.....A najbardziej chyba to jak pomyślę z jakiej potrzeby ten przede mną i ten po mnie kreśli wyborczą kartkę.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 22.04.2013 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 jest to prawdziwe? czy tylko podpucha....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
epikurejczyk 22.04.2013 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 Bobiczek skocz poruchać.Ruchanie to najprzyjemniejszy i najprostszy sposób rozładowania napięć.Polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maysee 23.04.2013 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Mówi się, że dyma nas codziennie rząd więc nie widzę potrzeby dodatkowego ruchania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.k.k 23.04.2013 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 jest to prawdziwe? czy tylko podpucha....... W tym zestawieniu brakuje tylko informacji, jak ma się obrót roczny 400 tyś w obu tych krajach. To jest obrót mikro, obrót średni? 32520 (dochód 10%) to 2710 miesięcznie, a 40 000 PLN rocznie w W Brytanii to 641 funtów miesięcznie, przy średniej pensji na poziomie 2000 funtów miesięcznie, co daje 32 % średniej. W inne obliczenia się nie wgłębiałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 23.04.2013 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Mówi się, że dyma nas codziennie rząd więc nie widzę potrzeby dodatkowego ruchania. Wszystko zależy jednak od indywidualnego zapotrzebowania na ruchanie w ogólności. Popełniasz wyraźny błąd semantyczny, typowy u samców z brakiem jakiejkolwiek empatii dla partnera. Dymać sobie a być dymanym, to raczej różne stany odczuwania i zapewne przyjemności. Epikur proponuje działanie relaksacyjne z całkiem odmienną perspektywą seksualną . Racz zauważyć zupełnie inną rolę, wyznaczoną tu dla bobiczka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 23.04.2013 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Dymać sobie a być dymanym, to raczej różne stany odczuwania i zapewne przyjemności. . zdecydowanie się z Tobą zgadzam Nie wie ktoś przypadkiem, gdzie mieszka ten Poruchać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maysee 23.04.2013 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Nie wie ktoś przypadkiem, gdzie mieszka ten Poruchać? Pewnie przy ul. Ordynacka w stolycy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 23.04.2013 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Pewnie przy ul. Ordynacka w stolycy. Czarzasty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
epikurejczyk 23.04.2013 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Oj ludzie , ludzie. i coś w ucho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts