bobiczek 17.06.2013 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Bobiczek, ale to poseł jest. Jarek tez prowokuje. Chciałbyś żeby on i jego komanda z gromu po mordzie dostawała? Nie byłoby wtedy show? Wiem wiem, porównywać Jarka do Biedronia to obraza. Jarek jest bardziej narażony. Zawsze łatwiej dokopać podstarzałemu konusowi, aniżeli postawnemu "mężczyźnie" w sile wieku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compi 17.06.2013 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Jeśli Biedroń jest postawny to Jarek jest napakowany, hehee. Nie porównuj gabarytów, a stanowisko. Niezależnie czy to baba, pedał czy chłop nietykalność należy mu się w pierwszym rzędzie. Inaczej ten co nie sięgnie pięścią sięgnie znienawidzonej mordy inaczej. Nie można więc się obruszać na to, że poseł niepierwszy zresztą raz, krzyczy o tym że naruszono jego nietykalność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 17.06.2013 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Pamiętam, pamiętam......Do dzisiaj potrafię się wybudzić nocną porą - jak mi się przyśni horrorem sennym - "Ludzieeeeeeeeee!!!!!!! Niemcy mnie bijąąąąąąąąąą!!!!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wierzch 17.06.2013 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Chciałbyś żeby on i jego komanda z gromu po mordzie dostawała? Rozumiem, że to pytanie retoryczne. Ja na pewno nie chciałbym aby pojawił się kolejny Ryszard Cyba, który nie mogąc dostać się w pobliże Kaczora, zastrzelił innego polityka PiS Marka Rosiaka, a jego koledze próbował poderżnąć gardło. Nie byłoby wtedy show? Co ciekawe, w mediach nie zrobiono z tego wielkiego show, temat szybko wyciszono, a dzisiaj pewnie wiele osób nawet nie pamięta, że coś takiego miało miejsce. Jest to wręcz niewiarygodne, zważając na fakt, że był to pierwszy mord polityczny w III RP a zamachowcem nie był zwykły Kowalski, tylko były członek partii rządzącej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 17.06.2013 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Irytuje mnie tylko fakt - że ze zwykłej szarpaniny której przyczyny nikt nie zna - robi się polityczne show. Osobiście brzydzę się używaniu siły fizycznej jako argumentu. Ale jeszcze bardziej brzydzę się politykami którzy wykorzystują później takie zachowania, wiedząc że sami przez długi czas je prowokowali. Zdarzyło mi się w życiu parę razy zebrać w ryja. Ale zapamiętałem również, że nie byłem w tamtych sytuacjach ofiarą zwyrodniałego i agresywnego homofoba, a przeważnie sam się prosiłem o to aby dostać nauczkę. bobiczku nie znałem Cię z tej strony. Wywinąłeś się zwinnie jak piskorz i tak pięknie odwróciłeś na inny tor kierunek swojej wcześniejszej euforii, z tego jakże medialnego wydarzenia, że aż mam wysypkę. Compi Ci powiedział coś o nietykalności cielesnej i czego się chwyci każdy poseł-celebryta ,żeby zrobić szum, zwłaszcza,że jeśli dostał w ryja, to nie jako anonimowy sznurek ale konkretny trybun. Jestem tego samego zdania co compi i uwierz mi, że gdyby Jarosław "Wimięboga" Smoleński został opluty przez jakiego gnojka, osobiście nie miałbym z tego żadnej radości ani satysfakcji. Zwłaszcza ,że jak każdy podatnik łożę również , nie tylko na garnitury Tuska ale i Jarosława permanentną ochronę. I pies trącał moje na to wydane pieniądze , to też jest człowiek, chociaż niestety też poseł. Nawet jak tylko "nosi mały pistolecik" i mówi w windzie, że zabić przeciwnika, to dla niego "jak splunąć". Ostatnie Twoje zdanie przeczy też trochę wcześniejszej deklaracji o niechęci do przemocy. Dostałeś w trąbę, bo jak twierdzisz zasłużyłeś. Chwalebna postawa samokrytyki, tylko czy oberwać lub dać w ryja, jest argumentem w różnicy poglądów? Skoro Biedroń zasłużył też sobie i zebrał po mordzie za swoje preferencje seksualne czy głoszone poglądy , to może zaczniemy lać w dziób za łysinę na głowie i seks oralny ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compi 17.06.2013 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 ........ Ja na pewno nie chciałbym aby pojawił się kolejny Ryszard Cyba,........ Dla tego można wrócić do punktu pierwszego mojej wypowiedzi. Mają być nietykalni (oczywiście w granicach rozsądnego prawa) inaczej będzie to dupa nie poseł bo każdy na ulicy będzie mu mógł łomot spuścić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 17.06.2013 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Ja na pewno nie chciałbym aby pojawił się kolejny Ryszard Cyba, który nie mogąc dostać się w pobliże Kaczora, zastrzelił innego polityka PiS Marka Rosiaka, a jego koledze próbował poderżnąć gardło. Co ciekawe, w mediach nie zrobiono z tego wielkiego show, temat szybko wyciszono, a dzisiaj pewnie wiele osób nawet nie pamięta, że coś takiego miało miejsce. Jest to wręcz niewiarygodne, zważając na fakt, że był to pierwszy mord polityczny w III RP a zamachowcem nie był zwykły Kowalski, tylko były członek partii rządzącej. Tak, tak. Wszyscy o tym dawno zapomnieli, sprawę z impetem wyciszono za pomocą TVN a sam Ryszard C dostał od PO honorowe członkostwo ZBOWID-u i dożywotnią rentę oraz wczasy na Malediwach. Ty wyjdź może przewietrzyć się trochę na pole a my tu tymczasem wspominać sobie będziemy tych wszystkich męczenników zdradzonych o świcie, żeby te polityczne mordy nie poszły broń boże w zapomnienie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 17.06.2013 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 bobiczku nie znałem Cię z tej strony. Dostałeś w trąbę, bo jak twierdzisz zasłużyłeś. Chwalebna postawa samokrytyki, tylko czy oberwać lub dać w ryja, jest argumentem w różnicy poglądów? Skoro Biedroń zasłużył też sobie i zebrał po mordzie za swoje preferencje seksualne czy głoszone poglądy , to może zaczniemy lać w dziób za łysinę na głowie i seks oralny ? nie ma pewności że zasłużył po ryju za preferencje! dostał - bo zasłużył i się może głupio odezwał! Nie za bardzo mam podstawy wierzyć, że ludzie którzy walą po ryjach pod knajpą - potrafią odróżnić Biedronia od Mariana albo Andrzeja z osiedla....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 17.06.2013 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 nie ma pewności że zasłużył po ryju za preferencje! dostał - bo zasłużył i się może głupio odezwał! Za głupie odzywanie, powiadasz. To ja nie powinienem już dawno żyć a i kilku powinienem też wysłać do piachu. Może tak, a może nie, a być może właśnie dlatego. Daj spokój stary! Za odzywanie się lać w mordę, to głupsze niż głupio gadać. Czym sobie zasłużył? Tym ,że jest pedałem, uśmiecha się miękko i może dla niektórych za szeroko ? Bicie i opluwanie jest idiotyczne i jakoś mi się nie chce wierzyć, że to Biedroń zaatakował, za co oberwał, jak sugerujesz ponoć słusznie, "w obronie własnej", po czym rozdarł ryja na całą Polskę, gdyż taki miał(znowu - może) cel pierwotny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_123 17.06.2013 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 (edytowane) dostał - bo zasłużył i się może głupio odezwał! ..... Kilka dni temu pewien czytelnik ziejącej chrześcijańską miłością Frondy, po upewnieniu się co do tożsamości osoby, przywiał się słowami niech będzie pochwalony Jezus Chrystus po czym napluł w twarz ks. Lemańskiemu. Ten też śmiał głupio się odezwać. I to nie raz... Demony podnoszą łby ośmielone rosnącymi słupkami poparcia. Edytowane 17 Czerwca 2013 przez Gosc_123 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_123 17.06.2013 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Bo prawdziwy męszczyzna musi czasem komuś przywalić! Każdy powód dobry... rudy, kulawy, pedał, ciapaty, żyd czy czarny. A jeśli nic z powyższego to że źle się spojrzał! Bóg Honor Ojczyzna!!! ... Każdy żałosny dureń, który nie posiada nic na świecie, z czego mógłby być dumny chwyta się ostatniej deski ratunku, jaka jest przynależność do danego akurat narodu... Te słowa powiedział kiedyś Schopenhauer , tyle, że to Niemiec był i na dodatek filozof, więc chyba nie można go traktować poważnie...http://www.blog-bobika.eu/wp-includes/images/smilies/icon_rolleyes.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irqul 17.06.2013 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Zdecydowanie nie można No ale z drugiej strony mamy tradycję mądrych błaznów i komediantów. Stańczyk, Bareja... dla przykładu, żeby nie być gołosłownym. Niepoważni filozofowie też mogą być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irqul 17.06.2013 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 .. powrót do korzeni! ... W poprzednim ustroju zasadnicze znaczenie miało "pochodzenie" . W tym "korzenie". Opozycyjne, solidarnościowe, ziemiańskie, żydowskie... o robotniczych korzeniach nie słyszałem. Głupio mi bez jakiegoś korzenia. Może w tym tkwi przyczyna, że kontestuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_123 17.06.2013 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 ... Niepoważni filozofowie też mogą być No mogą... Choć ten Niemiec to i wnuki mógł mieć! Sprawdzić czy nie w Wehrmachcie! http://www.blog-bobika.eu/wp-includes/images/smilies/icon_twisted.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom-Kon 17.06.2013 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 No mogą... Choć ten Niemiec to i wnuki mógł mieć! Sprawdzić czy nie w Wehrmachcie! http://www.blog-bobika.eu/wp-includes/images/smilies/icon_twisted.gif Jakby dobrze poszperać to pewnie okazałoby się że on sam służył w Wehrmachcie!!! ...no wnuki oczywiście swoją drogą! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 17.06.2013 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Za głupie odzywanie, powiadasz. To ja nie powinienem już dawno żyć a i kilku powinienem też wysłać do piachu. Może tak, a może nie, a być może właśnie dlatego. Daj spokój stary! : demonizujesz! masz swoje doświadczenia co? zdziwiony jesteś tak bardzo? nie udajesz? nawet nie za odzywanie się - tylko za głupią odzywkę - z baniaka dostawałem. Jak dzisiejsze w demokracji wspomnę wypowiedzi - to wcale jakoś nie żałuję tych - co za jej treści wypowiadane zaliczą delikatnego plaskacza..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom-Kon 17.06.2013 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 W poprzednim ustroju zasadnicze znaczenie miało "pochodzenie" . W tym "korzenie". Opozycyjne, solidarnościowe, ziemiańskie, żydowskie... o robotniczych korzeniach nie słyszałem. Głupio mi bez jakiegoś korzenia. Może w tym tkwi przyczyna, że kontestuję ...korzeń zawsze można przyszyć choć prościej odciąć. Ale nie ma rzeczy niemożliwych! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 18.06.2013 04:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Tjaaa...wychodzi na to, że walenie w ryj też może dzielić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 18.06.2013 04:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Tjaaa...wychodzi na to, że walenie w ryj też może dzielić... Fizycznie na pewno. Przeciwstawne wektory sił. Politycznie łączy. Grupa atakowana z różnych, czasem diametralnie przeciwnych powodów wrzeszczy jednakowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 18.06.2013 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Fizycznie na pewno. Przeciwstawne wektory sił. Politycznie łączy. Grupa atakowana z różnych, czasem diametralnie przeciwnych powodów wrzeszczy jednakowo. U Ciebie też nie brak objawów upolityczniania nawet walenia w ryj... Kawał o bacy, cobyśta otrzeźwieli... Baco co robisz!? No srom! A gacie??!! Łeee kurde!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts