perm 10.07.2013 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 jak to co - że każda spółdzielnia to władza! A poczucie łatwości bawienia się życiem innych ludzi ogarnęło większość parlamentarzystów - chociaż absolutnie nie jestem w stanie zrozumieć - z jakiego powodu........... Chyba trochę mylnie to nazywasz. To nie jest poczucie łatwości tylko poczucie obojętności wobec losów innych. Czemu? Bo tak łatwiej i nie niesie to żadnych konsekwencji, choć powinno. Popatrz na swój przykład. Czy którykolwiek z urzędników decydujących o twoim losie miał z powodu błędnych decyzji nieprzespaną noc? Nijak się ich niekompetencja nie przekłada na ich status, zarobki itp. Podobnie jest w sejmie. Poczucie odpowiedzialności wobec wyborców praktycznie nie istnieje. Jest za to bardzo silne poczucie odpowiedzialności wobec tych którzy de facto decydują o apanażach - szefach partii. Chory system. Od góry do dołu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szopen 11.07.2013 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 http://dorzeczy.pl/cudowny-program-gospodarczy/ Od dość długiego czasu uważam PiS za partię kiepską z kiepskim programem, tyle tylko, że lepszą od jeszcze gorszego PO. Zaczynam jednak uważać, że niezależnie od tego, czy rządzić będzie PiS, czy PO, będziemy w czarnej d*. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szopen 11.07.2013 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 . Poczucie odpowiedzialności wobec wyborców praktycznie nie istnieje. Jest za to bardzo silne poczucie odpowiedzialności wobec tych którzy de facto decydują o apanażach - szefach partii. Chory system. Od góry do dołu. Co ciekawe, Żakowski nazywa osoby, które chciałyby ten system zmienić "Zaczadzonymi". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 11.07.2013 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 ...Zaczynam jednak uważać, że niezależnie od tego, czy rządzić będzie PiS, czy PO, będziemy w czarnej d*. Ty też?Ja to wiem. W Szczecinie rządzi koalicja PiS i SLD. Rządziła PO. Syf jaki był taki pozostał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 11.07.2013 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Ty też?Ja to wiem. W Szczecinie rządzi koalicja PiS i SLD. Rządziła PO. Syf jaki był taki pozostał. No,nie żartuj. Przecież to nieeemożliwe. A tymczasem Luluś Hartman wraz z Godsonem stanęli w morderczym uścisku, próbując przekonać się nawzajem , kto bardziej pochodzi od maupy a kogo Pan z lepsiejszej gliny ulepił. No i Isia nie dopuszczona do akcji z Jezusem , za karę , że uczyniła pokaz publiczny zbyt obfitej ilości opalonej skóry. A to kurew jedna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rotan 12.07.2013 01:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 (edytowane) Pierdu, pierdu...Wszędzie jest tak samo. Ludzie sa skłucani, następuje celowa antagonizacja społeczeństwa.Cel jest jeden: odwrócenie uwagi od meritum sprawy. (ekonomia głupcy)A my gonimy jak szczurki w kanalizacji... .Tylko tyle i aż tyle.Szkoda Was czytać i szkoda gadać. Edytowane 12 Lipca 2013 przez Rotan literówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compi 12.07.2013 04:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 Pierdu, pierdu... Wszędzie jest tak samo. Ludzie sa skłucani, następuje celowa antagonizacja społeczeństwa. Cel jest jeden: odwrócenie uwagi od meritum sprawy. (ekonomia głupcy) A my gonimy jak szczurki w kanalizacji... . Tylko tyle i aż tyle. Szkoda Was czytać i szkoda gadać. Wczorajsze całe popołudnie nikt w radiowej 3 nie odwracał uwagi od ekonomii tylko omawiano wprost sytuacje dzisiejszych 40-latków za te 20-25 lat. Może warto mniej gadać, ale już czytać i słuchać na pewno warto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 12.07.2013 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 Pierdu, pierdu... Wszędzie jest tak samo. Ludzie sa skłucani, następuje celowa antagonizacja społeczeństwa. Cel jest jeden: odwrócenie uwagi od meritum sprawy. (ekonomia głupcy) A my gonimy jak szczurki w kanalizacji... . Tylko tyle i aż tyle. Szkoda Was czytać i szkoda gadać. Proste rozumowanie, proste recepty. One (te złe) skłucają społeczeństwo czyli następuje celowa antagonizacja tegoż. Robi się to po to by odwrócić uwagę od meritum. Ekonomia głupcy (forumowicze?). Szkoda nas czytać. Ileż tu treści. Ile emocji. A o co chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 12.07.2013 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 Proste rozumowanie, proste recepty. One (te złe) skłucają społeczeństwo czyli następuje celowa antagonizacja tegoż. Robi się to po to by odwrócić uwagę od meritum. Ekonomia głupcy (forumowicze?). Szkoda nas czytać. Ileż tu treści. Ile emocji. A o co chodzi? Jak to, o co chodzi? Prawdziwy patryjota musiał zaakcentować swoje zniewolone terrorem jestestwo i oznajmić dramatycznie całemu światu: Szkoda Was czytać i szkoda gadać -głupcy. A że nic z tego nie wynika, to pikuś.Wylał wszak gorycz, wyraził niesmak i już. Czego Ty jeszcze chcesz? Sensu ? Frustracja wybitnego speca od ekonomii, zalęgnięta w rozumie miłośnika teorii spiskowych musi się przecież gdzieś skanalizować. PS. Celowa antagonizacja ,to też nie po polskiemu, ale za to jak po inteligencku brzmi. I te wielokropki... Ech! Tak charakterystyczne, wiesz zapewne dla kogo . Znów zrobiło się tu i sentymentalnie, i rewolucyjnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 13.07.2013 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 Jak to, o co chodzi? Prawdziwy patryjota musiał zaakcentować swoje zniewolone terrorem jestestwo i oznajmić dramatycznie całemu światu: Szkoda Was czytać i szkoda gadać -głupcy. A że nic z tego nie wynika, to pikuś.Wylał wszak gorycz, wyraził niesmak i już. Czego Ty jeszcze chcesz? Sensu ? Frustracja wybitnego speca od ekonomii, zalęgnięta w rozumie miłośnika teorii spiskowych musi się przecież gdzieś skanalizować. PS. Celowa antagonizacja ,to też nie po polskiemu, ale za to jak po inteligencku brzmi. I te wielokropki... Ech! Tak charakterystyczne, wiesz zapewne dla kogo . Znów zrobiło się tu i sentymentalnie, i rewolucyjnie. To nowa (stara) jakość. Musimy się pomału przyzwyczajać. Wybory nie zadługo, wrócą chyba codzienne konferencje sprawozdawcze z łapania czarnego luda. Rotan, obdarzony niewątpliwie poczuciem chumoru przypomniał nam jak barwnego języka da się użyć do opisu rzeczywistości. Nabija się wprawdzie z propagandowej szkoły PiS ale mam wrażenie że robi to podświadomie. Jakby nie było, brawo Rotan! Taki ludź jest Polsce poczebny. Nie damy się onym. PiS górom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 15.07.2013 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 W pierwszym momencie pomyślałem - głupi głupek!W następnym momencie - już pomyślałem że mniej głupszy ode mnie jest na pewno i historię zna ode mnie lepiej. http://www.wprost.pl/ar/408240,1/Polityk-PiS-Enej-To-tak-jakby-powstala-grupa-muzyczna-doktor-Mengele/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 15.07.2013 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 W pierwszym momencie pomyślałem - głupi głupek! W następnym momencie - już pomyślałem że mniej głupszy ode mnie jest na pewno i historię zna ode mnie lepiej. A gdzież tam lepiej! Usłyszał jak ktoś mówi i usiłuje znaleźć się na wizji, bo go dziennikarze o nic nie pytają (bo on niczego nie wie, więc po co) a tu wybory się zbliżają. O tym nie zapomina i to dlatego. Ot i cała prawda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.k.k 15.07.2013 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 W pierwszym momencie pomyślałem - głupi głupek! W następnym momencie - już pomyślałem że mniej głupszy ode mnie jest na pewno i historię zna ode mnie lepiej. Bądź spontaniczny. Zaufaj pierwszemu wrażeniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 15.07.2013 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Islamizacja zatacza coraz szersze kręgi... http://img.wiocha.pl/images/6/a/6ab32849aab66d52e70e609e9771fb82.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irqul 15.07.2013 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Niespotykanie spokojnego proboszcza też da się wyprowadzić z równowagi http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=wydBFbJMXI0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 15.07.2013 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Komorowski, Prezydent zarobił jajkiem w marynarkie. Zamiast jajka mógł być nóż czy pałka. Osobisty goryl prezydencki, niewątpliwie najlepszy z najlepszych ruszył się dopiero wtedy jak Prezydent oberwał co było widać na filmie. Pewnie w BOR też panuje polska choroba. Liczy się tatuś i mamusia, ewentualnie wujek a nie kompetencje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 15.07.2013 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 Jajko było ugotowane na twardo.Nie liczy się... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.k.k 16.07.2013 05:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 . niewątpliwie najlepszy z najlepszych... To chyba niczym nieuzasadniona legenda miejska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 16.07.2013 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 (...) Prezydent zarobił jajkiem w marynarkie. Zamiast jajka mógł być nóż czy pałka. Osobisty goryl prezydencki, niewątpliwie najlepszy z najlepszych ruszył się dopiero wtedy jak Prezydent oberwał co było widać na filmie. (...) Czyżbyś wymagał aby jajko wziął ochroniarz na klatę? Że niby pryncypała ma swoją piersią zasłonić? A gdyby to był nóż lub pałka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 16.07.2013 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 (edytowane) Czyżbyś wymagał aby jajko wziął ochroniarz na klatę? Że niby pryncypała ma swoją piersią zasłonić? A gdyby to był nóż lub pałka? Oczywiście, powinien się uchylić! A najlepiej, jakby zadzwonił po firmę ochroniarską i pluton rencistów. Edytowane 16 Lipca 2013 przez wykrot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts