szopen 20.09.2013 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 Zamach tym bardziej jest niewiarygodny bo nie można wskazać jego beneficjentów. Jedynym chyba który w jakimś sensie skorzystał na zamachu jest Jarosław Kaczyński który, o mały włos nie został dzięki temu prezydentem. Lech Kaczyński jako prezydent był na rękę wszystkim krajom a szczególnie Rosji. Dumy Polsce nie przynosił. Słaby prezydent = słaby kraj. Do twego zbliżały się w wybory w których nie miał najmniejszych szans. Po co Rosja miałaby takiego człowieka usuwać? Zgodziłbym się z małą modyfikacją: Lech Kaczyński był na rękę Rosji pod warunkiem, że premierem był ktoś z nim skłócony. Jak długo premier darł koty z prezydentem, tak długo Rosja byłą wniebowzięta. Co innego, gdyby u władzy był PiS - wtedy rozumiałbym jakiś sens, bo to było skupienie władzy w jednym obozie, zwiększenie skuteczności działania - prezydent za dużo nie może robić, ale może sporo bruździć i psuć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szopen 20.09.2013 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 Tusk realizuje program wyborczy Leppera. COś w tym jest. http://dorzeczy.pl/tusk-wierny-uczen-leppera/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 20.09.2013 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 Tusk realizuje program wyborczy Leppera. COś w tym jest. http://dorzeczy.pl/tusk-wierny-uczen-leppera/Kolejny bzdet zaopatrzonego w końskie okulary publicysty. Przepraszam ale kompletnie nie trafia. PO nie jest partia populistyczną! Nie jest też partią liberalną, nie jest partią socjalistyczną. PO nie ma w ogóle oblicza czy programu. Rządy ostatnich lat to najczęściej chaotyczne decyzje podejmowane w ostatniej chwili pod wpływem czynników które można było przewidzieć, przygotować się lub im, w razie potrzeby zapobiec. Decyzji często nieprzemyślanych, o konsekwencjach które są oczywiste dla wszystkich tylko nie dla je podejmujących. To rządy ludzi z których każdy realizuje lub nie jakąś swoją wizję lub pomysły a najchętniej nie wychyla się na zasadzie jak nic nie zrobię to nic nie zepsuję. Polska jest już w tej chwili krajem w którym ciężko jest żyć a przez nieróbstwo rządu będzie jeszcze gorzej. Tusk musi odejść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szopen 21.09.2013 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 Niemniej jednak prześmiewcza publikacja trafnie wskazuje, że rzeczy, które kiedyś proponował Lepper i były wtedy słusznie wysmiewane jako przykład populizmu, obecnie są głoszone lub planowane przez PO i nikt na to nie zwraca uwagi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malux20 21.09.2013 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 Wyborcza jest gazetą polską z wyrażnymi wpływami lewicowo-żydowskimi-ale moim zdaniem ujmy jej to nie przynosi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 21.09.2013 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 ...żydowskimi-ale moim zdaniem ujmy jej to nie przynosiMówisz o narodowości Jezusa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 21.09.2013 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 Niemniej jednak prześmiewcza publikacja trafnie wskazuje, że rzeczy, które kiedyś proponował Lepper i były wtedy słusznie wysmiewane jako przykład populizmu, obecnie są głoszone lub planowane przez PO i nikt na to nie zwraca uwagi.To jest chaos, nikt nad tym nie panuje a już najmniej Tusk. Mimo wszystko najbardziej boli ignorowana przez Tuska beztroska urzędników i tych wysokiego i tych niskiego szczebla. Za nic nie odpowiadają. Takiego bezhołowia nie pamiętam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malux20 21.09.2013 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 a w czym problem ?jEZUS był zydem - ale to przeciez tez nic złego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malux20 21.09.2013 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 z bezhołowiem sie zgadzam- byc moze to jest celowetaki styl rządzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 21.09.2013 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 a w czym problem ? jEZUS był zydem - ale to przeciez tez nic złegoTo czemu podkreślasz tę żydowskość? Żydowskość świadczy o tym co piszą w gazecie? Może napisz czym się to różni od polskości skoro jesteś w stanie to zauważyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 21.09.2013 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 - to jest tylko reakcja na na sprowadzanie do tego pulapu. pozdrawiam pisior -antysemita moge z wami sie nie zgadzac ale cenie sobie to ze moge czytac opinie osób którym nie wszystko jest obojetne ja gdy jestem w szwecji jednego tygodnia a po niedzieli jestem np w izmirze to zawsze z przyjemnoscią podkreslam swoją polskosc , narodowosc to powód do dumy -kazda nardowoscPepeg zasugerował kto używa takiego określenia - środowisko związane z gazetą polską czy tzw prawdziwi Polacy. Nie jest to określenie, wg nich dające powód do dumy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malux20 21.09.2013 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 ja nie widze problemu z tegonatomiast warto rozmawiac jaki ma wpływ to na ostatnie 25 lat w kraju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 21.09.2013 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 ja nie widze problemu z tego natomiast warto rozmawiac jaki ma wpływ to na ostatnie 25 lat w kraju Zapytałbym cie jaki ale jak mam znowu czytać o teoriach spiskowych to jakoś mi się nie chce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malux20 22.09.2013 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2013 Alez prosze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 23.09.2013 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Zapytałbym cie jaki ale jak mam znowu czytać o teoriach spiskowych to jakoś mi się nie chce. Nie rozumiem zupełnie Twojego zniechęcenia. Może być bardzo interesująco. Biorąc pod uwagę ,że ksenofobia traktowana jest zwyczajowo jako pewien defekt intelektualny a teorie spiskowe tworzą z reguły ludzie wyjątkowo prymitywni lub skrajni demagodzy, to może być to nadzwyczaj rozrywkowa lektura. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malux20 23.09.2013 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 (edytowane) napisanie że żydowstwo to żadna ujma a wręcz powód do dumy to ksenofobia.?uprzedze - to nie wolno napisać o nadreprezentacji ŻYDÓW we władzach do 56.albo to że we Wyborczej WIDOCZNY JEST przechył lewicowy i niestety wręcz lewacki jestem już ksenofobem czy tylko faszystą? Edytowane 23 Września 2013 przez malux20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 23.09.2013 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 jestem już ksenofobem czy tylko faszystą? Ty mnie o to pytasz? Na razie przedstawiłeś się tylko osobiście jako antysemita. Sądząc jednak po sposobie pisania, zapewne też anty-polak, chociaż zaiste prawdziwy patryjota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malux20 23.09.2013 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 To jest tylko propaganda żydowskiej gazety polskojęzycznej. Nikt nas nie przekona,że białe jest białe, powtarzam raz jeszcze - "nikt". ostatnie posty tutaj wynikały z tego głupkowatego podpuszczania i sprowadzania wszystkiego do uprzedzeń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 23.09.2013 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 ostatnie posty tutaj wynikały z tego głupkowatego podpuszczania i sprowadzania wszystkiego do uprzedzeń Czujesz się głupkowato podpuszczony? To niedobrze, tak łatwo dawać się sobą manipulować. No cóż, aluzja i ironia nie dla każdego mogą być zrozumiałe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malux20 23.09.2013 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Takie życie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts