perm 30.09.2013 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 Czyżby faktycznie JEDNEGO? Z tego co się orientuję, to obecnie mamy zamieszanie wokół 3 duchownych,i stare sprawy zamiecione pod dywan, no chyba,że to nagonka antyklerykałów, cyklistów i Żydów. Nie przepadam za stylem pani Olejnik, ale rozumiem trochę apetyt żurnalistów, bo dostają niezłą pożywkę a i cynizm wypowiedzi księdza dobrodzieja zaprezentowany podczas konferencji jedynie to wzmaga.Jest o czym pisać. Problem też jest poważny ale poświęcanie temu godzinnego programu z udziałem czołowych (pożal się Boże) polityków to gruba przesada. Ja już nie wiem co czytać i co oglądać. Poznikali gdzieś ci normalni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 30.09.2013 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 Jest o czym pisać. Problem też jest poważny ale poświęcanie temu godzinnego programu z udziałem czołowych (pożal się Boże) polityków to gruba przesada. Ja już nie wiem co czytać i co oglądać. Poznikali gdzieś ci normalni. Nie przesadzaj, przecież czasem się pojawiam i czytać możesz. A że tylko krótkie formy... Wybacz, w dłuższych wyżywam się w innym miejscu. Bo mnie polityka zaczęła mierzić już wcześniej, dlatego zmieniłem menu. Chcesz wiedzieć na jakie? Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę z tego, że kobiety miewają coś w sobie... Najchętniej dzięki nam. To jest taki wdzięczny temat! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 01.10.2013 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Jest o czym pisać. Problem też jest poważny ale poświęcanie temu godzinnego programu z udziałem czołowych (pożal się Boże) polityków to gruba przesada. Ja już nie wiem co czytać i co oglądać. Poznikali gdzieś ci normalni. Polecam ten link http://www.wiez.pl/czasopismo/;s,czasopismo_szczegoly,id,562,art,15514 Krzywda, nadzieja i uzdrowienie. Osobista droga biskupa przez skandale seksualne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 01.10.2013 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Nie przesadzaj, przecież czasem się pojawiam i czytać możesz. A że tylko krótkie formy... Wybacz, w dłuższych wyżywam się w innym miejscu. Bo mnie polityka zaczęła mierzić już wcześniej, dlatego zmieniłem menu. Chcesz wiedzieć na jakie? Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę z tego, że kobiety miewają coś w sobie... Najchętniej dzięki nam. To jest taki wdzięczny temat! , a przy okazji, jak kot? Pije? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 01.10.2013 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Polecam wywiad z Panem Nowackim. Podpisuję się pod tym czterema kończynami. Wprawdzie nie było to po mysli Olejnik do tego stopnia, że film był 3 dni zablokowany (nie wiem więc, czy to jest całość, bo nie oglądałam drugi raz). http://www.tvn24.pl/kropka-nad-i,3,m/maz-jarugi-nowackiej-rzad-po-katastrofie-udaje-ze-nic-sie-nie-stalo,357587.html Hm.. Nawet Wiki wie, że Ćwiąkalski złożył dymisję, która została przyjęta, a superstar polskiego dziennikarstwa M.O. nie wie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 06.10.2013 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2013 , a przy okazji, jak kot? Pije? Niestety... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 11.10.2013 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Niestety... Żal mi Twojego kota. Żal mi też strasznie dobrodziei dominikańskich i nadinżyniera Biniendy. Ten to ma dopiero ale przesrane. PS Ale Hanki mi nie żal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 14.10.2013 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Żal mi jednak Hanki.Ruscy znów jednak chachmęcili z serwerami, ale... prezes już wkrótce to wyjaśni w samej Radzie Europy!Boże! Cóż byśmy poczęli, wszyscy uciemiężeni patryjoci , gdyby nie jego geniusz i kolejny sukces partii ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malux20 14.10.2013 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 w doskonałość ruskich serwerów to ja wierzę jak w to że oni ze zniczem olimpijskim zejdą na dno bajkału bez jego gasnięcia.a niech sprawdzają - może dzięki temu za 2, 4 10 lat każdy się zastanowi czy robić takie cuda jak np w BRUKSELI.bez względu na opcję polityczną.najbardziej śmieszy mnie wynik -95% jak za BIERUTA.NIKT NIE PRZEGRAŁ , NIKT NIE WYGRAŁ - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 14.10.2013 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 najbardziej śmieszy mnie wynik -95% jak za BIERUTA. NIKT NIE PRZEGRAŁ , NIKT NIE WYGRAŁ - Kolega ma jednak zbyt pesymistyczne nastawienie. Jak to nikt nie wygrał? Towarzysz Hofman, Błaszczak i prof. Kandydat na kandydata wyraźnie dali znać społeczeństwu, że to kolejne już wielkie zwycięstwo sprawiedliwych i prawych. Aha! Guzioła mi nie żal. Guzioła mi szkoda, bo dał się wydymać jak nieletni przez biskupa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malux20 15.10.2013 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 nie mam ochoty udowadniać gdzie jest więcej zadowolonych towarzyszy.oby to była nauczka dla obu stron. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 16.10.2013 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 oby to była nauczka dla obu stron. Tym razem taka nadzieja , to jednak już przesadny optymizm. Towarzysze, w samej swojej istocie, są bardzo twardogłowi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maysee 16.10.2013 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Aha! Guzioła mi nie żal. Guzioła mi szkoda, bo dał się wydymać jak nieletni przez biskupa. Guzioł słaby, ramię w ramię z komunistycznym działaczem z bogatej rodziny, bratem znanej rewolucjonistki kuchennej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 16.10.2013 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Guzioł słaby, ramię w ramię z komunistycznym działaczem z bogatej rodziny, bratem znanej rewolucjonistki kuchennej. Myślisz, że to ten działacz tak zgubił Guzioła ? Cóż! Każdy sukces ma wielu ojców. PS Podobno rząd katolickiej(podobno) Irlandii wprowadza obowiązkowe lekcje ateizmu w szkołach. Ja pierniczę! Ludzkość jest naprawdę nieźle porąbana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 17.10.2013 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Ja pierniczę! Ludzkość jest naprawdę nieźle porąbana. Ludzkość to my! Idę zadzwonić do Macierewicza przez skajpaja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 17.10.2013 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Owszem, porąbani jesteśmy. Ja już się gubię w tym wszystkim. http://wyborcza.pl/1,76842,14791505,Kosciol_Potwora_Spaghetti_apeluje_do_poslow__Wspolnie.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 17.10.2013 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 (edytowane) Jaka ja jestem szczęśliwa, że nie wiem o czym Wy tutaj tego Z pół roku będzie jak zatrzasłam telewizor w stodółce i w radiu ustawiłam wyściszanie wiadomości. Piwniczkę mam zaopatrzoną, drewno porąbane, na przednówku kupię kozę - pięknie jest Edytowane 17 Października 2013 przez Zochna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 17.10.2013 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Owszem, porąbani jesteśmy. Ja już się gubię w tym wszystkim. http://wyborcza.pl/1,76842,14791505,Kosciol_Potwora_Spaghetti_apeluje _do_poslow__Wspolnie.html Całe szczęście, że są ludzie, którzy potrafią wbrew presji otoczenia nie brać wszystkiego zbyt poważnie - i nie boją się być "nienormalni" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 17.10.2013 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Jaka ja jestem szczęśliwa, że nie wiem o czym Wy tutaj tego Z pół roku będzie jak zatrzasłam telewizor w stodółce i w radiu ustawiłam wyściszanie wiadomości. Piwniczkę mam zaopatrzoną, drewno porąbane, na przednówku kupię kozę - pięknie jest Z jednej strony racja, ale z drugiej trudno nie zauważać na codzień, że "jest super" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malux20 18.10.2013 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 (edytowane) SZYKUJE się klincz między pis a posld wystarczy tak jak ostatnio w stolicy przyglądać się z boku i w odpowiednim momencie przeczołgać tuska.po właściwie już nie udaje - klimaty dokładne z koncowego gierkapis ----- niechsię zastanowi co chce zaproponować - wystarczyłoby się skupić na gospodarce i tusku leci.smolensk to właściwie wzmocnił popierwszy raz w życiu ciesze się z sld- niech pilnują flanki przed ruchem twoim MOŻE I DOBRZE ŻE PIS niczego nie może być pewien.PLATFORMĘ zgubią tematy zastępcze typu madzia czy gil.sld skupi się na socjalu i gospodarce i będzie zmiana w sondażach. Edytowane 18 Października 2013 przez malux20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts