Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Czyżby faktycznie JEDNEGO? Z tego co się orientuję, to obecnie mamy zamieszanie wokół 3 duchownych,i stare sprawy zamiecione pod dywan, no chyba,że to nagonka antyklerykałów, cyklistów i Żydów.

Nie przepadam za stylem pani Olejnik, ale rozumiem trochę apetyt żurnalistów, bo dostają niezłą pożywkę a i cynizm wypowiedzi księdza dobrodzieja zaprezentowany podczas konferencji jedynie to wzmaga.

Jest o czym pisać. Problem też jest poważny ale poświęcanie temu godzinnego programu z udziałem czołowych (pożal się Boże) polityków to gruba przesada. Ja już nie wiem co czytać i co oglądać. Poznikali gdzieś ci normalni.

• Odpowiedzi 5,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jest o czym pisać. Problem też jest poważny ale poświęcanie temu godzinnego programu z udziałem czołowych (pożal się Boże) polityków to gruba przesada. Ja już nie wiem co czytać i co oglądać. Poznikali gdzieś ci normalni.

Nie przesadzaj, przecież czasem się pojawiam i czytać możesz. A że tylko krótkie formy... Wybacz, w dłuższych wyżywam się w innym miejscu. Bo mnie polityka zaczęła mierzić już wcześniej, dlatego zmieniłem menu. Chcesz wiedzieć na jakie?

Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę z tego, że kobiety miewają coś w sobie...

Najchętniej dzięki nam.

To jest taki wdzięczny temat!

Polecam ten link

http://www.wiez.pl/czasopismo/;s,czasopismo_szczegoly,id,562,art,15514

Krzywda, nadzieja i uzdrowienie. Osobista droga biskupa przez skandale seksualne

Nie przesadzaj, przecież czasem się pojawiam i czytać możesz. A że tylko krótkie formy... Wybacz, w dłuższych wyżywam się w innym miejscu. Bo mnie polityka zaczęła mierzić już wcześniej, dlatego zmieniłem menu. Chcesz wiedzieć na jakie?

Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę z tego, że kobiety miewają coś w sobie...

Najchętniej dzięki nam.

To jest taki wdzięczny temat!

:), a przy okazji, jak kot? Pije?

Polecam wywiad z Panem Nowackim. Podpisuję się pod tym czterema kończynami. Wprawdzie nie było to po mysli Olejnik do tego stopnia, że film był 3 dni zablokowany (nie wiem więc, czy to jest całość, bo nie oglądałam drugi raz).

http://www.tvn24.pl/kropka-nad-i,3,m/maz-jarugi-nowackiej-rzad-po-katastrofie-udaje-ze-nic-sie-nie-stalo,357587.html

Hm.. Nawet Wiki wie, że Ćwiąkalski złożył dymisję, która została przyjęta, a superstar polskiego dziennikarstwa M.O. nie wie!

Gość Pepeg z Gumy

Żal mi jednak Hanki.

Ruscy znów jednak chachmęcili z serwerami, ale... prezes już wkrótce to wyjaśni w samej Radzie Europy!

Boże! Cóż byśmy poczęli, wszyscy uciemiężeni patryjoci , gdyby nie jego geniusz i kolejny sukces partii ?

w doskonałość ruskich serwerów to ja wierzę jak w to że oni ze zniczem olimpijskim zejdą na dno bajkału bez jego gasnięcia.

a niech sprawdzają - może dzięki temu za 2, 4 10 lat każdy się zastanowi czy robić takie cuda jak np w BRUKSELI.

bez względu na opcję polityczną.

najbardziej śmieszy mnie wynik -95% jak za BIERUTA.

NIKT NIE PRZEGRAŁ , NIKT NIE WYGRAŁ -

Gość Pepeg z Gumy

najbardziej śmieszy mnie wynik -95% jak za BIERUTA.

NIKT NIE PRZEGRAŁ , NIKT NIE WYGRAŁ -

Kolega ma jednak zbyt pesymistyczne nastawienie.

Jak to nikt nie wygrał? Towarzysz Hofman, Błaszczak i prof. Kandydat na kandydata wyraźnie dali znać społeczeństwu, że to kolejne już wielkie zwycięstwo sprawiedliwych i prawych.

Aha!

Guzioła mi nie żal. Guzioła mi szkoda, bo dał się wydymać jak nieletni przez biskupa.

Gość Pepeg z Gumy
Guzioł słaby, ramię w ramię z komunistycznym działaczem z bogatej rodziny, bratem znanej rewolucjonistki kuchennej.

Myślisz, że to ten działacz tak zgubił Guzioła ?

Cóż! Każdy sukces ma wielu ojców.:D

PS Podobno rząd katolickiej(podobno) Irlandii wprowadza obowiązkowe lekcje ateizmu w szkołach.

Ja pierniczę! Ludzkość jest naprawdę nieźle porąbana. :rotfl:

Jaka ja jestem szczęśliwa, że nie wiem o czym Wy tutaj tego :)

Z pół roku będzie jak zatrzasłam telewizor w stodółce i w radiu ustawiłam wyściszanie wiadomości.

Piwniczkę mam zaopatrzoną, drewno porąbane, na przednówku kupię kozę - pięknie jest :) ;)

Edytowane przez Zochna

Owszem, porąbani jesteśmy. Ja już się gubię w tym wszystkim.

http://wyborcza.pl/1,76842,14791505,Kosciol_Potwora_Spaghetti_apeluje _do_poslow__Wspolnie.html

Całe szczęście, że są ludzie, którzy potrafią wbrew presji otoczenia nie brać wszystkiego zbyt poważnie - i nie boją się być "nienormalni" :)

Jaka ja jestem szczęśliwa, że nie wiem o czym Wy tutaj tego :)

Z pół roku będzie jak zatrzasłam telewizor w stodółce i w radiu ustawiłam wyściszanie wiadomości.

Piwniczkę mam zaopatrzoną, drewno porąbane, na przednówku kupię kozę - pięknie jest :) ;)

Z jednej strony racja, ale z drugiej trudno nie zauważać na codzień, że "jest super"

SZYKUJE się klincz między pis a po

sld wystarczy tak jak ostatnio w stolicy przyglądać się z boku i w odpowiednim momencie przeczołgać tuska.

po właściwie już nie udaje - klimaty dokładne z koncowego gierka

pis ----- niechsię zastanowi co chce zaproponować - wystarczyłoby się skupić na gospodarce i tusku leci.

smolensk to właściwie wzmocnił po

pierwszy raz w życiu ciesze się z sld- niech pilnują flanki przed ruchem twoim

MOŻE I DOBRZE ŻE PIS niczego nie może być pewien.

PLATFORMĘ zgubią tematy zastępcze typu madzia czy gil.

sld skupi się na socjalu i gospodarce i będzie zmiana w sondażach.

Edytowane przez malux20

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...