wykrot 14.11.2014 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 Jest jeszcze Niezłomny Wzorzec Moralny czyli sam Jacek Kurski! A głupi naród to kupi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 14.11.2014 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 Jest jeszcze Niezłomny Wzorzec Moralny czyli sam Jacek Kurski! A głupi naród to kupi... Problem w tym ,że prezes ma wybitną... powtarzam-niebywałą wręcz pamięć i nad wyraz mięciutkie ego, które nigdy nie zapomina afrontu, więc Jacuś, mimo ekwilibrystycznych ukłonów, ma u prezia generalnie nadal przechlapane. A swoją drogą, to jakież mendy muszą być w tym PO , żeby takich poczciwych ciulów wystawić Jarkowi na odstrzał. Dzięki ci dobry Panie Boże, żeś nam naród obdarzył postaciami tak wybitnymi jak Duda -prezydent wesoły, "Breivik"-Mastalerek czy sam obrotowy Gliński. Może prezes nadal garściami czerpać z zaplecza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 14.11.2014 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 Problem w tym ,że prezes ma wybitną... powtarzam-niebywałą wręcz pamięć i nad wyraz mięciutkie ego, które nigdy nie zapomina afrontu, więc Jacuś, mimo ekwilibrystycznych ukłonów, ma u prezia generalnie nadal przechlapane. A swoją drogą, to jakież mendy muszą być w tym PO , żeby takich poczciwych ciulów wystawić Jarkowi na odstrzał. Dzięki ci dobry Panie Boże, żeś nam naród obdarzył postaciami tak wybitnymi jak Duda -prezydent wesoły, "Breivik"-Mastalerek czy sam obrotowy Gliński. Może prezes nadal garściami czerpać z zaplecza.Breivik - Mastalerek. Będzie strzelał słowami. Instrukcje są jasne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 14.11.2014 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 Problem w tym ,że prezes ma wybitną... powtarzam-niebywałą wręcz pamięć i nad wyraz mięciutkie ego, które nigdy nie zapomina afrontu, więc Jacuś, mimo ekwilibrystycznych ukłonów, ma u prezia generalnie nadal przechlapane. A swoją drogą, to jakież mendy muszą być w tym PO , żeby takich poczciwych ciulów wystawić Jarkowi na odstrzał. Dzięki ci dobry Panie Boże, żeś nam naród obdarzył postaciami tak wybitnymi jak Duda -prezydent wesoły, "Breivik"-Mastalerek czy sam obrotowy Gliński. Może prezes nadal garściami czerpać z zaplecza. ... a Maciorka ... zapomniałeś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 17.11.2014 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 wygraliśmy, wygraliśmy! Mam pokera! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 17.11.2014 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 http://mistrzowie.org/uimages/services/mistrzowie/i18n/pl_PL/201411/1415796351_by_Gutek4488.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 17.11.2014 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 http://mistrzowie.org/uimages/services/mistrzowie/i18n/pl_PL/201411/1415796351_by_Gutek4488.jpgPewnie ma jakiś ukryty walor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 17.11.2014 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 (edytowane) wygraliśmy, wygraliśmy! Mam pokera! Ja też się cieszę.Sprawdź tylko czy aby wszystkie karcięta w tym samym kolorze są. Karo bardzo łatwo pomylić z kierem. Tfu! co ja godom! powinno być: serce tak łatwo pomylić ze zwykłym dzwonkiem. Edytowane 17 Listopada 2014 przez Pepeg z Gumy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdun Darek B 19.11.2014 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2014 To wszystko jest nic..U nas w Gminie Żabia Wola w drugiej turze spotkają się :- Nowa z polskim paszportem .........od 8 lat.......... przedtem miała obywatelstwo " na wschód od Białorusi " - Dotychczasowa "miłościwie nam panująca " z 13 letnim stażem w rządzeniu ... Rożnica głosów w pierwszej turze ..100 słownie STO !! I kto to powiedziała że życie społeczno-polityczne na wsi nie jest ciekawe ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom-Kon 20.11.2014 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 (edytowane) Płakać mi się chce jak sobie pomyślę, że PIS wygrał tę bitwę... Ale inni mają radochę... ... fejsbóg blokuje konta z tym zdjęciem uznając to za "fotkę z golizną". Znajomemu z fb zablokowali konto. Ciekawe czy tu dostanę bana http://forum.muratordom.pl/images/smilies/biggrin-2.gif Edytowane 20 Listopada 2014 przez Rom-Kon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 20.11.2014 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 Ale inni mają radochę... ... fejsbóg blokuje konta z tym zdjęciem uznając to za "fotkę z golizną". Znajomemu z fb zablokowali konto. Ciekawe czy tu dostanę bana http://forum.muratordom.pl/images/smilies/biggrin-2.gif Prędzej banana... Jak miło popatrzeć na uśmiechniętego człow....no sam nie wiem.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusiek 20.11.2014 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 Ale inni mają radochę... ... fejsbóg blokuje konta z tym zdjęciem uznając to za "fotkę z golizną". Znajomemu z fb zablokowali konto. Ciekawe czy tu dostanę bana http://forum.muratordom.pl/images/smilies/biggrin-2.gif Eee tam, zaraz bana. Jakbys pokazal swoja facjate to pewnie bys dostal najwyzej banana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 21.11.2014 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2014 Znaczy, żałoba już odstawiona? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 22.11.2014 02:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2014 Co tam żałoba. Cieszmy się, bo jest zajebiście. Głupie pismaki powsadzane za kratki, mądre pismaki strzelają fochy. I ogólnie jest wesoło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
namira 22.11.2014 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2014 PSL wypadł rewelacyjnie w wyborach bo był na pierwszej stronie tej żółtej książeczki,ludzie nie wiedzieli jak głosować,to po co szli na wybory?tyle nieważnych głosów to kompromitacja Polaków,to że PO nie wygrała nie dziwi,ale to,że wygrał PIS to tak jak wybór między dżumą a cholerą,myślę,że wybory do sejmików wojewódzkich powinny zostać powtórzone - w niektórych okręgach jest 60% nieważnych głosów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 23.11.2014 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2014 Ja zakładam stowarzyszenie chętnych do powrotu monarchii...Przynajmniej nikt się nie będzie onanizował wyborami.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 23.11.2014 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2014 Ja zakładam stowarzyszenie chętnych do powrotu monarchii...Przynajmniej nikt się nie będzie onanizował wyborami....Z wyborem króla to byłyby dopiero problemy. Poczytaj o różnych stowarzyszeniach pragnących powrotu monarchii. To dopiero panopticum. Może też król już jest: Jezus Królem Polski Tylko jak Go przekonać, by tę udręczoną ziemię objął we władanie. Jakiś sputnik trzeba albo co i delegację, najlepiej z Macierewiczem i Fotygą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 23.11.2014 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2014 Jakie wybory!? Przecież to JA zakładam to stowarzyszenie. Jezusa bym w to nie mieszał.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 23.11.2014 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2014 Jakie wybory!? Przecież to JA zakładam to stowarzyszenie. Po co Ci kumple do królowania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 01.12.2014 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2014 Z cyklu: "Rady dla prawdziwych patryjotów": Jak wyżej słusznie zauważono robotnicy i chłopi to inna rasa, tj klasa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts