Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Gość Pepeg z Gumy
Jest jeszcze Niezłomny Wzorzec Moralny czyli sam Jacek Kurski!

A głupi naród to kupi...

Problem w tym ,że prezes ma wybitną... powtarzam-niebywałą wręcz pamięć i nad wyraz mięciutkie ego, które nigdy nie zapomina afrontu, więc Jacuś, mimo ekwilibrystycznych ukłonów, ma u prezia generalnie nadal przechlapane.

A swoją drogą, to jakież mendy muszą być w tym PO , żeby takich poczciwych ciulów wystawić Jarkowi na odstrzał.

Dzięki ci dobry Panie Boże, żeś nam naród obdarzył postaciami tak wybitnymi jak Duda -prezydent wesoły, "Breivik"-Mastalerek czy sam obrotowy Gliński.

Może prezes nadal garściami czerpać z zaplecza.

Problem w tym ,że prezes ma wybitną... powtarzam-niebywałą wręcz pamięć i nad wyraz mięciutkie ego, które nigdy nie zapomina afrontu, więc Jacuś, mimo ekwilibrystycznych ukłonów, ma u prezia generalnie nadal przechlapane.

A swoją drogą, to jakież mendy muszą być w tym PO , żeby takich poczciwych ciulów wystawić Jarkowi na odstrzał.

Dzięki ci dobry Panie Boże, żeś nam naród obdarzył postaciami tak wybitnymi jak Duda -prezydent wesoły, "Breivik"-Mastalerek czy sam obrotowy Gliński.

Breivik - Mastalerek. :-) Będzie strzelał słowami. Instrukcje są jasne.

... a Maciorka ;) ... zapomniałeś ? :(

Gość Pepeg z Gumy
wygraliśmy, wygraliśmy! Mam pokera!

Ja też się cieszę.Sprawdź tylko czy aby wszystkie karcięta w tym samym kolorze są. Karo bardzo łatwo pomylić z kierem.

Tfu! co ja godom! powinno być: serce tak łatwo pomylić ze zwykłym dzwonkiem.

Edytowane przez Pepeg z Gumy

To wszystko jest nic..

U nas w Gminie Żabia Wola w drugiej turze spotkają się :

- Nowa z polskim paszportem .........od 8 lat.......... przedtem miała obywatelstwo " na wschód od Białorusi "

- Dotychczasowa "miłościwie nam panująca " z 13 letnim stażem w rządzeniu ...

Rożnica głosów w pierwszej turze ..100 słownie STO !!

I kto to powiedziała że życie społeczno-polityczne na wsi nie jest ciekawe ?

Płakać mi się chce jak sobie pomyślę, że PIS wygrał tę bitwę...

Ale inni mają radochę...

10006312_764673353613408_8810421888482630495_n.jpg?oh=717a9662f2fa9fbd3b5de2f283f56dbc&oe=54E1F771&__gda__=1423965432_b1022386895123fae0cf75139472be35

... fejsbóg blokuje konta z tym zdjęciem uznając to za "fotkę z golizną". Znajomemu z fb zablokowali konto. Ciekawe czy tu dostanę bana http://forum.muratordom.pl/images/smilies/biggrin-2.gif

Edytowane przez Rom-Kon

Ale inni mają radochę...

10006312_764673353613408_8810421888482630495_n.jpg?oh=717a9662f2fa9fbd3b5de2f283f56dbc&oe=54E1F771&__gda__=1423965432_b1022386895123fae0cf75139472be35

... fejsbóg blokuje konta z tym zdjęciem uznając to za "fotkę z golizną". Znajomemu z fb zablokowali konto. Ciekawe czy tu dostanę bana http://forum.muratordom.pl/images/smilies/biggrin-2.gif

Prędzej banana...;)

Jak miło popatrzeć na uśmiechniętego człow....no sam nie wiem....

Ale inni mają radochę...

Eee tam, zaraz bana. Jakbys pokazal swoja facjate to pewnie bys dostal najwyzej banana.

PSL wypadł rewelacyjnie w wyborach bo był na pierwszej stronie tej żółtej książeczki,ludzie nie wiedzieli jak głosować,to po co szli na wybory?

tyle nieważnych głosów to kompromitacja Polaków,to że PO nie wygrała nie dziwi,ale to,że wygrał PIS to tak jak wybór między dżumą a cholerą,myślę,że wybory do sejmików wojewódzkich powinny zostać powtórzone - w niektórych okręgach jest 60% nieważnych głosów.

Ja zakładam stowarzyszenie chętnych do powrotu monarchii...Przynajmniej nikt się nie będzie onanizował wyborami....
Z wyborem króla to byłyby dopiero problemy. Poczytaj o różnych stowarzyszeniach pragnących powrotu monarchii. To dopiero panopticum.

Może też król już jest:

Jezus Królem Polski

Tylko jak Go przekonać, by tę udręczoną ziemię objął we władanie. Jakiś sputnik trzeba albo co i delegację, najlepiej z Macierewiczem i Fotygą.

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...