Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Gość Pepeg z Gumy
  perm napisał:
Zawsze można się potem zamienić. "Teraz Pana kolej Panie referendarzu".

Taa! Temat rzeka. Osobiście wolę zdeklarowanego pedałą niż kryptogeja hipokrytę.

Przynajmniej wiem co ew. może mi grozić. Chociaż mój kumpel-gej , kiedyś w przypływie szczerości w rozmowie na ten temat powiedział mi:

"Ojej, no co ty. Ty jesteś taki cholerny heteeeryk,że bym cię nawet na głodzie nie tknął."

Nie wiem czy się nie pogniewać na gada ?

Pepeg z Gumy napisał:
T mój kumpel-gej , kiedyś w przypływie szczerości w rozmowie na ten temat powiedział mi:

"Ojej, no co ty. Ty jesteś taki cholerny heteeeryk,że bym cię nawet na głodzie nie tknął."

Nie wiem czy się nie pogniewać na gada ?

Nogi miałeś nieogolone - pewnie stąd ta uwaga :)

Co do zdeklarowanego pedała niż kryptogeja hipokryty sam widzisz że zaczynają się dylematy.

A w mojej Polsce pośród takich dylematów nigdy nie musiałem się poruszać i stąd mój wpis.

Nie deprecjonuję sukcesu Biedronia. co prawda jest to sukces od "drugiej strony", ale udowodnił tylko tyle - że dobrą kampanią można dużo osiągnąć - zaplecze w postaci prezydentury w średniej wielkości mieście to niezły start po coś większego.

I tutaj widzę zagrożenie!

Edytowane przez bobiczek

Gość Pepeg z Gumy
  bobiczek napisał:
Nogi miałeś nieogolone - pewnie stąd ta uwaga :)

Co do zdeklarowanego pedała niż kryptogeja hipokryty sam widzisz że zaczynają się dylematy.

A w mojej Polsce pośród takich dylematów nigdy nie musiałem się poruszać i stąd mój wpis.

Bobiczku daj sobie siana na lekkie wstrzymanie emocji. Jakie dylematy?:)

Myślisz ,że ta Twoja Polska nigdy wcześniej nie miała jeszcze geja u władz ?

Miała i to niejednego, ino żaden się nie ujawniał.

Statystycznie nawet w katolickim PiSie, u Korwina i łysych narodowców jest ich jakiś procent , chociaż oni , tak jak i Ty być może , nie dopuszczają nawet takiej myśli i gotowi są za samo takie stwierdzenie pozabijać.

Pepeg z Gumy napisał:
Bobiczku daj sobie siana na lekkie wstrzymanie emocji. Jakie dylematy?:)

Myślisz ,że ta Twoja Polska nigdy wcześniej nie miała jeszcze geja u władz ?

Miała i to niejednego, ino żaden się nie ujawniał.

Statystycznie nawet w katolickim PiSie, u Korwina i łysych narodowców jest ich jakiś procent , chociaż oni , tak jak i Ty być może , nie dopuszczają nawet takiej myśli i gotowi są za samo takie stwierdzenie pozabijać.

No co ty! Przecież to katolicy! Co najwyżej muchy gazetą a i tak potem spowiedź od razu.

perm napisał:
No co ty! Przecież to katolicy! Co najwyżej muchy gazetą a i tak potem spowiedź od razu.

Nie jarzę co ma piernik do popierduły

Ale wiem tylko że w sposobie myślenia popierających argument iż ma ten Prezydent ( Poseł) na sztandarach pokój i szacunek dla drugiego człowieka nie jest akurat dla mnie argumentem żadnym.

Pamiętam że Josef Wisarinowicz Długoszawili na swoich miał podobne - i co z tego komu po tym?

Edytowane przez bobiczek

Elfir napisał:
obawia się, że prezydent będzie teraz przesladował urzędników?

Niekoniecznie.

Obawia się chyba że podobnie jak burmistrz Berlina będzie promował Słupsk "To miasto jest biedne, ale seksowne" konsekwentnie wykorzystując ten wizerunek w marketingu.

Długo na tym nie popędzi, niestety,

A kwalifikacje?

Spróbujcie napisać - jakie ma.

bobiczek napisał:
Niekoniecznie.

Obawia się chyba że podobnie jak burmistrz Berlina będzie promował Słupsk "To miasto jest biedne, ale seksowne" konsekwentnie wykorzystując ten wizerunek w marketingu.

Długo na tym nie popędzi, niestety,

A kwalifikacje?

Spróbujcie napisać - jakie ma.

Gej mu szansę! "Nie wiesz gdzie spędzić święta z chłopakiem? Zapraszamy do Słupska!" Tłumy będą! Jeszcze mu pomnik postawią. Taki Manneken-Pis tylko bez PiS. Edytowane przez perm

Gość Pepeg z Gumy
  eniu napisał:
Kumple przy piwie...

- Słyszałem, że kandydujesz?!! Przecież Ty nie masz żadnych kwalifikacji! Pojebało Cię?!!!

- A to nie wystarczy?...

Jak najbardziej.Wystarczy!:)

W tym kraju nigdy nie trzeba było mieć żadnych ,specjalnych umiejętności żeby sobie porządzić.

Trzeba się tylko umieć adekwatnie pokazać, przyje.ać publicznie komu trzeba , rzucić patriotycznym sloganem, obudzić jakieś zwapniałe resentymenty lub z narodową pieśnią na ustach, łzami w oczach i rozdartą w Rejtanowskim geście koszulą ryczeć do rzesz leniwych debili , że teraz to oni już będą panami na wieki.

Kto w Polsce ma zdolność rządzenia? Nikt rozsądny, kiedy nawet pod hasłami szlacheckości i genetycznej polskości kryją się zwykłe parobki z gminu i genetyczne kundle, urzekające motłoch swym czarującym i słodkim bolszewizmem.

Jest i będzie zajebiście , byle mieć wroga i otępiałe stado baranów, za każdym rogiem widzące wilka .:D

Edytowane przez Pepeg z Gumy

u nas to się teraz na Słupsk Dupsk woła;)

i od razu

gdzie jest Biedroń?

no jak gdzie, w Dupsku

słupsk - mieszkam bliziutko - całe lata był pod rzadami komuchów - to chyba był ostatni albo jeden z ostatnich bastionów komuszych. u nas rzadziło sld...potem skumali się z postkomuchami - czyli peło...doprowadzili miasto prawie do bankructwa - rozgrzebany akwapark z kilkoma sprawami w prekuraturze;), rozgrzebany ring, prekuratura słupska umarza i umarza i umarza...taka jest niezawisła;)

ludzie mieli juz serdecznie dość komucha u steru - jeden pan to nawet niedawno wystapił w polsacie w' państwie prawa';) opowiadając o powiazaniach naszego byłego prezia z przestepcami i 'biznesmenami' od siódmej boleści...

dlatego wybrali pana b... część jak sama mówi - dla hecy, część - zmęczenie materiału a inni - bo wierza, że on nowy tu i układy rozwali stare...

trzymam kciuki, zeby się chłop nie załamał, jak pod kołderkę zajrzy...smród okrutny buchnie i nie wiem, czy panu b starczy sił, by ta stajnie augiasza oczyścić no i - może to troszkę mało taktowne z mojej strony - czy facet ma jaja i zrobi porządek;)

a generalnie też przychylam się do twierdzenia - lepiej wiedzieć, z kim się ma do czynienia... zdeklarowany gej chyba bezpieczniejszy niż kryptogej;);)

amalfi napisał:
Prezydent to nie kandydat na męża, aby tak sie rozwodzić nad tym, z kim lubi sypiać. Jak się złodziej albo prosty cham dopcha do władzy to jest nieszczęście.

No to szacunkowo mamy pewnie tak zez 50% nieszczęścia...No, odliczmy zez 1% na chamów nie prostych;)

• 1 month później...
Gość Pepeg z Gumy
  amalfi napisał:
Niby stary news, lae dopiero dziś przeczytalam. Czy to prawda?

http://www.prawy.pl/z-kraju/6163-rosjanie-przejeli-grafen

:rotfl:

itd., itd. zwłaszcza,że sam tytuł jak i artykuł napisany przez kompletnego debila , na zapotrzebowanie podobnych jemu półgłówków.

Łykaj dalej.:lol2:

Tu nie o łykanie chodzi. W kraju absurdów nic mnie nie zdziwi. Żadna bzdura. A uosobienie debili i półglówków szukałabym w rejonach, które sprawiają, że już nie wiadomo, co jest prawdą, a co fikcją, bo jak się okazuje, wszystko jest możliwe.

Gratuluję dobrego humoru.

Gość Pepeg z Gumy

Trudno nie mieć dobrego humoru, zwłaszcza gdy z przypadkowych i kompletnie niezrozumiałych dla Kowalskiego informacji, cwaniacy na potrzeby ciemnej gawiedzi tworzą legendy z serii "w 3 minucie wyraźnie słychać strzały".

Może Ciebie to nie bawi, mnie głupawe teorie spiskowe... i owszem.

Nie wiem co ma wspólnego grafen z udziałem rosyjskiego akcjonariatu w Azotach?

Gość Pepeg z Gumy
Jasne! W przyrodzie niczego nie można jednoznacznie wykluczyć. Jednak już pierwsze zdanie linkowanego artykułu stawia autora w rzędzie wybitnych uczniów Józia Goebbelsa.

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...