Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 5,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Gość Pepeg z Gumy
Zawsze można się potem zamienić. "Teraz Pana kolej Panie referendarzu".

Taa! Temat rzeka. Osobiście wolę zdeklarowanego pedałą niż kryptogeja hipokrytę.

Przynajmniej wiem co ew. może mi grozić. Chociaż mój kumpel-gej , kiedyś w przypływie szczerości w rozmowie na ten temat powiedział mi:

"Ojej, no co ty. Ty jesteś taki cholerny heteeeryk,że bym cię nawet na głodzie nie tknął."

Nie wiem czy się nie pogniewać na gada ?

T mój kumpel-gej , kiedyś w przypływie szczerości w rozmowie na ten temat powiedział mi:

"Ojej, no co ty. Ty jesteś taki cholerny heteeeryk,że bym cię nawet na głodzie nie tknął."

Nie wiem czy się nie pogniewać na gada ?

Nogi miałeś nieogolone - pewnie stąd ta uwaga :)

Co do zdeklarowanego pedała niż kryptogeja hipokryty sam widzisz że zaczynają się dylematy.

A w mojej Polsce pośród takich dylematów nigdy nie musiałem się poruszać i stąd mój wpis.

Nie deprecjonuję sukcesu Biedronia. co prawda jest to sukces od "drugiej strony", ale udowodnił tylko tyle - że dobrą kampanią można dużo osiągnąć - zaplecze w postaci prezydentury w średniej wielkości mieście to niezły start po coś większego.

I tutaj widzę zagrożenie!

Edytowane przez bobiczek

Gość Pepeg z Gumy
Nogi miałeś nieogolone - pewnie stąd ta uwaga :)

Co do zdeklarowanego pedała niż kryptogeja hipokryty sam widzisz że zaczynają się dylematy.

A w mojej Polsce pośród takich dylematów nigdy nie musiałem się poruszać i stąd mój wpis.

Bobiczku daj sobie siana na lekkie wstrzymanie emocji. Jakie dylematy?:)

Myślisz ,że ta Twoja Polska nigdy wcześniej nie miała jeszcze geja u władz ?

Miała i to niejednego, ino żaden się nie ujawniał.

Statystycznie nawet w katolickim PiSie, u Korwina i łysych narodowców jest ich jakiś procent , chociaż oni , tak jak i Ty być może , nie dopuszczają nawet takiej myśli i gotowi są za samo takie stwierdzenie pozabijać.

Bobiczku daj sobie siana na lekkie wstrzymanie emocji. Jakie dylematy?:)

Myślisz ,że ta Twoja Polska nigdy wcześniej nie miała jeszcze geja u władz ?

Miała i to niejednego, ino żaden się nie ujawniał.

Statystycznie nawet w katolickim PiSie, u Korwina i łysych narodowców jest ich jakiś procent , chociaż oni , tak jak i Ty być może , nie dopuszczają nawet takiej myśli i gotowi są za samo takie stwierdzenie pozabijać.

No co ty! Przecież to katolicy! Co najwyżej muchy gazetą a i tak potem spowiedź od razu.

No co ty! Przecież to katolicy! Co najwyżej muchy gazetą a i tak potem spowiedź od razu.

Nie jarzę co ma piernik do popierduły

Ale wiem tylko że w sposobie myślenia popierających argument iż ma ten Prezydent ( Poseł) na sztandarach pokój i szacunek dla drugiego człowieka nie jest akurat dla mnie argumentem żadnym.

Pamiętam że Josef Wisarinowicz Długoszawili na swoich miał podobne - i co z tego komu po tym?

Edytowane przez bobiczek

obawia się, że prezydent będzie teraz przesladował urzędników?

Niekoniecznie.

Obawia się chyba że podobnie jak burmistrz Berlina będzie promował Słupsk "To miasto jest biedne, ale seksowne" konsekwentnie wykorzystując ten wizerunek w marketingu.

Długo na tym nie popędzi, niestety,

A kwalifikacje?

Spróbujcie napisać - jakie ma.

Niekoniecznie.

Obawia się chyba że podobnie jak burmistrz Berlina będzie promował Słupsk "To miasto jest biedne, ale seksowne" konsekwentnie wykorzystując ten wizerunek w marketingu.

Długo na tym nie popędzi, niestety,

A kwalifikacje?

Spróbujcie napisać - jakie ma.

Gej mu szansę! "Nie wiesz gdzie spędzić święta z chłopakiem? Zapraszamy do Słupska!" Tłumy będą! Jeszcze mu pomnik postawią. Taki Manneken-Pis tylko bez PiS. Edytowane przez perm

Gość Pepeg z Gumy
Kumple przy piwie...

- Słyszałem, że kandydujesz?!! Przecież Ty nie masz żadnych kwalifikacji! Pojebało Cię?!!!

- A to nie wystarczy?...

Jak najbardziej.Wystarczy!:)

W tym kraju nigdy nie trzeba było mieć żadnych ,specjalnych umiejętności żeby sobie porządzić.

Trzeba się tylko umieć adekwatnie pokazać, przyje.ać publicznie komu trzeba , rzucić patriotycznym sloganem, obudzić jakieś zwapniałe resentymenty lub z narodową pieśnią na ustach, łzami w oczach i rozdartą w Rejtanowskim geście koszulą ryczeć do rzesz leniwych debili , że teraz to oni już będą panami na wieki.

Kto w Polsce ma zdolność rządzenia? Nikt rozsądny, kiedy nawet pod hasłami szlacheckości i genetycznej polskości kryją się zwykłe parobki z gminu i genetyczne kundle, urzekające motłoch swym czarującym i słodkim bolszewizmem.

Jest i będzie zajebiście , byle mieć wroga i otępiałe stado baranów, za każdym rogiem widzące wilka .:D

Edytowane przez Pepeg z Gumy

u nas to się teraz na Słupsk Dupsk woła;)

i od razu

gdzie jest Biedroń?

no jak gdzie, w Dupsku

słupsk - mieszkam bliziutko - całe lata był pod rzadami komuchów - to chyba był ostatni albo jeden z ostatnich bastionów komuszych. u nas rzadziło sld...potem skumali się z postkomuchami - czyli peło...doprowadzili miasto prawie do bankructwa - rozgrzebany akwapark z kilkoma sprawami w prekuraturze;), rozgrzebany ring, prekuratura słupska umarza i umarza i umarza...taka jest niezawisła;)

ludzie mieli juz serdecznie dość komucha u steru - jeden pan to nawet niedawno wystapił w polsacie w' państwie prawa';) opowiadając o powiazaniach naszego byłego prezia z przestepcami i 'biznesmenami' od siódmej boleści...

dlatego wybrali pana b... część jak sama mówi - dla hecy, część - zmęczenie materiału a inni - bo wierza, że on nowy tu i układy rozwali stare...

trzymam kciuki, zeby się chłop nie załamał, jak pod kołderkę zajrzy...smród okrutny buchnie i nie wiem, czy panu b starczy sił, by ta stajnie augiasza oczyścić no i - może to troszkę mało taktowne z mojej strony - czy facet ma jaja i zrobi porządek;)

a generalnie też przychylam się do twierdzenia - lepiej wiedzieć, z kim się ma do czynienia... zdeklarowany gej chyba bezpieczniejszy niż kryptogej;);)

Prezydent to nie kandydat na męża, aby tak sie rozwodzić nad tym, z kim lubi sypiać. Jak się złodziej albo prosty cham dopcha do władzy to jest nieszczęście.

No to szacunkowo mamy pewnie tak zez 50% nieszczęścia...No, odliczmy zez 1% na chamów nie prostych;)

• 1 month później...

Tu nie o łykanie chodzi. W kraju absurdów nic mnie nie zdziwi. Żadna bzdura. A uosobienie debili i półglówków szukałabym w rejonach, które sprawiają, że już nie wiadomo, co jest prawdą, a co fikcją, bo jak się okazuje, wszystko jest możliwe.

Gratuluję dobrego humoru.

Gość Pepeg z Gumy

Trudno nie mieć dobrego humoru, zwłaszcza gdy z przypadkowych i kompletnie niezrozumiałych dla Kowalskiego informacji, cwaniacy na potrzeby ciemnej gawiedzi tworzą legendy z serii "w 3 minucie wyraźnie słychać strzały".

Może Ciebie to nie bawi, mnie głupawe teorie spiskowe... i owszem.

Nie wiem co ma wspólnego grafen z udziałem rosyjskiego akcjonariatu w Azotach?

Gość Pepeg z Gumy
Jasne! W przyrodzie niczego nie można jednoznacznie wykluczyć. Jednak już pierwsze zdanie linkowanego artykułu stawia autora w rzędzie wybitnych uczniów Józia Goebbelsa.

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...