perm 15.02.2015 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 (edytowane) P.S. Po obejrzeniu twoich linków ze stopki żałuję że wdałem się w tą dyskusję!!!Rozumiem. Zamiast tracić czas na pisanie tu wolisz się napić, czy lecisz na działkie zobaczyć czy ci czegoś nie podwędzili? Zawsze możesz narąbać się na działce. Edytowane 15 Lutego 2015 przez perm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 15.02.2015 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Ja słucham czy ktoś manipuluje faktami czy nie. Nie obchodzi mnie czy to RM czy Republika czy inna stacja. P.S. Po obejrzeniu twoich linków ze stopki żałuję że wdałem się w tą dyskusję!!! Rotan, jaką drogą przyszedłeś na świat? Urodziłeś się, czy Cię bocian przyniósł?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 15.02.2015 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 1. Kiszczaki mają swoje lata i dupy nie ruszają, więc po cholerę wysyłać pogoń za kimś, kto w zasadzie nie ma nóg i nie ucieknie? 2. Rywiny siedziały pod kluczem, więc również, po cholerę wysyłać pogoń? Więc ja się nie dziwię, że sąd się wcurwił, bo facet na pracę w gazecie jest zdrowy jak byk, a do sądu - chory i to obłożnie. Brzydzą mnie oszuści wszelkiej maści, niezależnie od motywów, które im przyświecają. PS. Tylko nie próbuj pisać, że jestem miłośnikiem Kiszczaka albo Rywina, dobrze? Dobra, nie będę tak pisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 15.02.2015 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Rotan, jaką drogą przyszedłeś na świat? Urodziłeś się, czy Cię bocian przyniósł?! Jest jeszcze jedna możliwość. Znaleziono go w zupełnie niekoszernej kapuście. I tu jest coś na rzeczy , biorąc pod uwagę publikatory , z których czerpie niczym nie zmanipulowaną wiedzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 15.02.2015 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 (edytowane) Jest jeszcze jedna możliwość. Znaleziono go w zupełnie niekoszernej kapuście. Że się nie boisz tak napisać... wspomnę tylko mimochodem, że nawet najpodlejsze poletko trochę tych główek zawiera, więc kapusta ma wielką rodzinę... Edytowane 15 Lutego 2015 przez wykrot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 15.02.2015 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Zresztą, co tam kapusta. Ruskie nam most podpaliły aż mgła poszła. Tylko nie wiem dlaczego śmierdziało dymem sosnowym a nie brzozowym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rotan 16.02.2015 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beton44 16.02.2015 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2015 O co chodzi z koszernością kapusty ? Kapusta jako taka jest koszerna. Bigos na żeberkach jest niekoszerny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 16.02.2015 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2015 O co chodzi z koszernością kapusty ? Kapusta jako taka jest koszerna. Bigos na żeberkach jest niekoszerny. A fe... naprawdę nie wiesz? Koszerność to nie świnina! Wódka też jest koszerna i niekoszerna... Znaczy są dwie wódki. Obydwie mają po 40 voltów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 16.02.2015 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2015 [ATTACH=CONFIG]304761[/ATTACH] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 16.02.2015 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2015 Niedługo będziemy szczęśliwi i koszerność przestanie mieć znaczenie: https://www.omon.pl/wiadomosci/353-imam-choudary-wprowadzimy-szariat-w-polsce-bedziecie-szczesliwi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 16.02.2015 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2015 Niedługo będziemy szczęśliwi i koszerność przestanie mieć znaczenie: https://www.omon.pl/wiadomosci/353-imam-choudary-wprowadzimy-szariat-w-polsce-bedziecie-szczesliwi Będziesz musiała zapuścić brodę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 16.02.2015 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2015 Będziesz musiała zapuścić brodę... Skąd wiesz, że już nie ma ? A choćby nawet i te 50 cm niżej od brody przeciętnego chłopa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 16.02.2015 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2015 Eee... chyba nie jest taka niemodna. Kielcowo nie za morzami przecie, nie uchodzi! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 16.02.2015 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2015 Ja tam nie wiem czy modna, czy nie zwłaszcza ,że broda ma tu być atrybutem wiary a nie urody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 16.02.2015 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2015 Trzeba wierzyć, że odrośnie na czas! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 17.02.2015 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 Moje brody, albo ich brak pod burką i tak nie będą widoczne. Stasiu, musisz się pośpieszyć z dystrybucją destylatu, bo już Ci nie będzie potrzebny. Widzę, że Pepeg w imię przyszłego szczęścia już zaczął się odzwyczajać od internetu, bo krótkie posty pisze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 17.02.2015 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 Moje brody, albo ich brak pod burką i tak nie będą widoczne. Stasiu, musisz się pośpieszyć z dystrybucją destylatu, bo już Ci nie będzie potrzebny. No problem. Mnie to zapowiadane szczęście nie dotyczy. Mnie już mało co dotyczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 17.02.2015 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 No problem. Mnie to zapowiadane szczęście nie dotyczy. Mnie już mało co dotyczy. No nie opowiadaj Stasiu. A nie podupcyłbyś sobie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 17.02.2015 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 No nie opowiadaj Stasiu. A nie podupcyłbyś sobie ? A co to jest i do czego służy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts