Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

P.S.

Po obejrzeniu twoich linków ze stopki żałuję że wdałem się w tą dyskusję!!!

Rozumiem. Zamiast tracić czas na pisanie tu wolisz się napić, czy lecisz na działkie zobaczyć czy ci czegoś nie podwędzili? Zawsze możesz narąbać się na działce. Edytowane przez perm

• Odpowiedzi 5,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja słucham czy ktoś manipuluje faktami czy nie. Nie obchodzi mnie czy to RM czy Republika czy inna stacja.

P.S.

Po obejrzeniu twoich linków ze stopki żałuję że wdałem się w tą dyskusję!!!

Rotan, jaką drogą przyszedłeś na świat? Urodziłeś się, czy Cię bocian przyniósł?!

1. Kiszczaki mają swoje lata i dupy nie ruszają, więc po cholerę wysyłać pogoń za kimś, kto w zasadzie nie ma nóg i nie ucieknie?

2. Rywiny siedziały pod kluczem, więc również, po cholerę wysyłać pogoń?

Więc ja się nie dziwię, że sąd się wcurwił, bo facet na pracę w gazecie jest zdrowy jak byk, a do sądu - chory i to obłożnie. Brzydzą mnie oszuści wszelkiej maści, niezależnie od motywów, które im przyświecają.

PS. Tylko nie próbuj pisać, że jestem miłośnikiem Kiszczaka albo Rywina, dobrze?

Dobra, nie będę tak pisać. ;)

Gość Pepeg z Gumy
Rotan, jaką drogą przyszedłeś na świat? Urodziłeś się, czy Cię bocian przyniósł?!

Jest jeszcze jedna możliwość. Znaleziono go w zupełnie niekoszernej kapuście. I tu jest coś na rzeczy , biorąc pod uwagę publikatory , z których czerpie niczym nie zmanipulowaną wiedzę.

Jest jeszcze jedna możliwość. Znaleziono go w zupełnie niekoszernej kapuście.

Że się nie boisz tak napisać... wspomnę tylko mimochodem, że nawet najpodlejsze poletko trochę tych główek zawiera, więc kapusta ma wielką rodzinę...

Edytowane przez wykrot

Moje brody, albo ich brak pod burką i tak nie będą widoczne.

Stasiu, musisz się pośpieszyć z dystrybucją destylatu, bo już Ci nie będzie potrzebny.

Widzę, że Pepeg w imię przyszłego szczęścia już zaczął się odzwyczajać od internetu, bo krótkie posty pisze. :D

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...