Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Za PO wszystko bylo wiadomo tylko pewnego dnia Przewodniczacy Partii PO i przy okazji premier Polski spakowal walizki i ...........cos ....jakby to ujac elegancko .......nagle wyjechal.

Wszystko bylo dobrze a nawet wspaniale a on pewnego dnia dal noge .

Tak bez POwodu ?????

Edytowane przez fusstuss

• Odpowiedzi 5,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Podałem link do wyników giełdowych na świecie.

Czytaj i myśl samodzielnie, a nie opieraj się na komentarzach Gazety Polskiej.

Znajdź proszę giełdę o podobnych do naszej spadkach. Nawet Grecy takich nie notują.

To są wyniki czarno na białym i w tym nie ma nic rozśmieszającego. Przynajmniej dla mnie.

Jejeku, jejku, dzis gielda sie odbila, przerywajac trzydniowe spadki .....Sadzisz, ze to wiadoma oznaka zblizajacej sie Apokalipsy , ktora nam zgotowal Kaczynski ?

Kolejne hasło PiSokomuny mamiące głupków okazuje się fikcją. Podniesienie kwoty wolnej od podatku odbędzie się "w ciągu dwóch - trzech lat" Co na to głosujące na PiSokomunę naiwne matołki? Do tego chcą zabrać kwotę wolną od podatku ludziom "dobrze zarabiającym". Komuna wróciła.

Nie pytałem, bo mi się dobrze żyło. Firma kwitła, nikt mi na górników nie kazał dopłacać, hołota robotnicza była tam gdzie jej miejsce czyli w czarnej dziurze dla nierobów. Normalne państwo było.

A czy ta hołota robotnicza zatrudniona w twej wspaniale prosperującej firmie miała np. umowę o pracę, prawo do urlopu itp.?

Kolejne hasło PiSokomuny mamiące głupków okazuje się fikcją. Podniesienie kwoty wolnej od podatku odbędzie się "w ciągu dwóch - trzech lat" Co na to głosujące na PiSokomunę naiwne matołki? Do tego chcą zabrać kwotę wolną od podatku ludziom "dobrze zarabiającym". Komuna wróciła.

Piskomuna powiadasz? :rotfl:

http://niezalezna.pl/73716-komunistyczna-brygada-platformersow-z-zalosnym-show-w-brukseli

Czepiasz się drobiazgów. Ważniejsze, że PAD już ułaskawił zarówno siebie jak i Klempę za niewykonanie wyroku TK i jego nieopublikowanie. Będzie dobrze!

Czepiasz się drobiazgów. Ważniejsze, że PAD już ułaskawił zarówno siebie jak i Klempę za niewykonanie wyroku TK i jego nieopublikowanie. Będzie dobrze!
:) Gwoli ścisłości, to nie plastelinowy AD ułaskawił tylko zrobił to prezes. Tam się nikt nie wychyli. Kaczyński wybił im to z głowy dawno temu.

Reklamy cie przerosly .

Inwestuje sie na dolku a nie na gorce :lol:

Pleciesz juz sam nie wiesz co .

Lec do Sfetru i zapytaj sie go czy zainwestowal i w co :D

Co kogo przerosło? Dzisiaj sprzedawałeś, co by zrealizować wczorajsze zyski. Efekt - ceny spadły. Więcej sprzedających, niż kupujących. Proste?

to ja proponuje żeby pis kilka urzedów obstawiło na 0 lat do przodu

na zasadzie czerwcowej ustawy po=będzie zabawnie

wykrot-a ty wierzysz że po w czerwcu zrobiła to dla dobra demo?

mieli większość i tyle , teraz też jest większość

Edytowane przez malux20

wykrot-a ty wierzysz że po w czerwcu zrobiła to dla dobra demo?

mieli większość i tyle , teraz też jest większość

Coś ty, ja wreszcie uwierzyłem w nadrzędność ludowej sprawiedliwości! I zgodnie z nią, od dziś nie będę płacił podatków, tak będzie sprawiedliwie! Ki chooj jakieś błazny, obojętnie jakiej maści, mają żyć z mojej krwawicy i urządzać se cyrki za moją kasę? A wała! Mnie prawo nie interesuje, lecz sprawiedliwość! I sam se ją wymierzę, jak mnie nauczono.

@malux20, a Ty zdecyduj się wreszcie jak chcesz pisać kWh. Bo splendoru Ci nie przynosi to co drukujesz w stopce, świadczy natomiast o nieuctwie.

Edytowane przez wykrot

Czyli malux cieszy cię to, że naród wybrał takie samo zło bo nie rozumiem? Bo miało być niby inaczej.

Wiesz co to jest nowość? To dobrze zapomniana staroć. I tylko tępaki co nie uczą się historii mogli się łudzić, że będzie lepiej. Ale cóż, sprawiedliwość ponad prawem już przechodziliśmy, jednym z najwybitniejszych przedstawicieli tego nurtu był przecież polski i to herbowy Feliks Edmundowicz.

A teraz znaleźli się następcy, którzy wiernie tak po polsko katolicku będą walczyć o pokój i sprawiedliwość, że kamień na kamieniu nie zostanie, ale oni swego przekonania nie zmienią.

Jakby nie rozumieli czym i jak to się skończy. Dla nich i dla państwa.

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...