fusstuss 11.12.2015 02:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2015 (edytowane) Za PO wszystko bylo wiadomo tylko pewnego dnia Przewodniczacy Partii PO i przy okazji premier Polski spakowal walizki i ...........cos ....jakby to ujac elegancko .......nagle wyjechal. Wszystko bylo dobrze a nawet wspaniale a on pewnego dnia dal noge . Tak bez POwodu ????? Edytowane 11 Grudnia 2015 przez fusstuss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fusstuss 11.12.2015 02:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2015 Podałem link do wyników giełdowych na świecie. Czytaj i myśl samodzielnie, a nie opieraj się na komentarzach Gazety Polskiej. Znajdź proszę giełdę o podobnych do naszej spadkach. Nawet Grecy takich nie notują. To są wyniki czarno na białym i w tym nie ma nic rozśmieszającego. Przynajmniej dla mnie. Jejeku, jejku, dzis gielda sie odbila, przerywajac trzydniowe spadki .....Sadzisz, ze to wiadoma oznaka zblizajacej sie Apokalipsy , ktora nam zgotowal Kaczynski ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 11.12.2015 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2015 Kolejne hasło PiSokomuny mamiące głupków okazuje się fikcją. Podniesienie kwoty wolnej od podatku odbędzie się "w ciągu dwóch - trzech lat" Co na to głosujące na PiSokomunę naiwne matołki? Do tego chcą zabrać kwotę wolną od podatku ludziom "dobrze zarabiającym". Komuna wróciła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 11.12.2015 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2015 Nie pytałem, bo mi się dobrze żyło. Firma kwitła, nikt mi na górników nie kazał dopłacać, hołota robotnicza była tam gdzie jej miejsce czyli w czarnej dziurze dla nierobów. Normalne państwo było. A czy ta hołota robotnicza zatrudniona w twej wspaniale prosperującej firmie miała np. umowę o pracę, prawo do urlopu itp.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 11.12.2015 07:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2015 Kolejne hasło PiSokomuny mamiące głupków okazuje się fikcją. Podniesienie kwoty wolnej od podatku odbędzie się "w ciągu dwóch - trzech lat" Co na to głosujące na PiSokomunę naiwne matołki? Do tego chcą zabrać kwotę wolną od podatku ludziom "dobrze zarabiającym". Komuna wróciła. Piskomuna powiadasz? http://niezalezna.pl/73716-komunistyczna-brygada-platformersow-z-zalosnym-show-w-brukseli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 11.12.2015 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2015 Jejeku, jejku, dzis gielda sie odbila, przerywajac trzydniowe spadki .....Sadzisz, ze to wiadoma oznaka zblizajacej sie Apokalipsy , ktora nam zgotowal Kaczynski ? Rozumiem, że moment wykorzystałeś i zainwestowałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fusstuss 11.12.2015 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2015 Reklamy cie przerosly . Inwestuje sie na dolku a nie na gorce Pleciesz juz sam nie wiesz co . Lec do Sfetru i zapytaj sie go czy zainwestowal i w co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 11.12.2015 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2015 Piskomuna powiadasz? Dokładnie. PiSokomuna niczym się od komuny PRLowskiej nie różni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 11.12.2015 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2015 Kolejne hasło PiSokomuny mamiące głupków okazuje się fikcją. Podniesienie kwoty wolnej od podatku odbędzie się "w ciągu dwóch - trzech lat" Co na to głosujące na PiSokomunę naiwne matołki? Do tego chcą zabrać kwotę wolną od podatku ludziom "dobrze zarabiającym". Komuna wróciła. Czepiasz się drobiazgów. Ważniejsze, że PAD już ułaskawił zarówno siebie jak i Klempę za niewykonanie wyroku TK i jego nieopublikowanie. Będzie dobrze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 11.12.2015 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2015 Czepiasz się drobiazgów. Ważniejsze, że PAD już ułaskawił zarówno siebie jak i Klempę za niewykonanie wyroku TK i jego nieopublikowanie. Będzie dobrze! Gwoli ścisłości, to nie plastelinowy AD ułaskawił tylko zrobił to prezes. Tam się nikt nie wychyli. Kaczyński wybił im to z głowy dawno temu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 11.12.2015 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2015 Reklamy cie przerosly . Inwestuje sie na dolku a nie na gorce Pleciesz juz sam nie wiesz co . Lec do Sfetru i zapytaj sie go czy zainwestowal i w co Co kogo przerosło? Dzisiaj sprzedawałeś, co by zrealizować wczorajsze zyski. Efekt - ceny spadły. Więcej sprzedających, niż kupujących. Proste? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 11.12.2015 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2015 Tia... http://obrazki.elektroda.pl/4438421700_1449867516.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malux20 11.12.2015 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2015 wkleiłeś to byśmy pamiętali jak to w czerwcu po zrobiła sprawiedliwość po swojemu w sprawie tk? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 11.12.2015 22:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2015 Nie wszyscy histeryzują. Marek Belka nawet chwali. http://wpolityce.pl/gospodarka/274769-marek-belka-chwali-rzad-obserwujemy-proces-godzenia-obietnic-z-realiami-budzetowymi?strona=1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 11.12.2015 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2015 wkleiłeś to byśmy pamiętali jak to w czerwcu po zrobiła sprawiedliwość po swojemu w sprawie tk? Wierzysz w to co piszesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malux20 12.12.2015 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2015 (edytowane) to ja proponuje żeby pis kilka urzedów obstawiło na 0 lat do przoduna zasadzie czerwcowej ustawy po=będzie zabawnie wykrot-a ty wierzysz że po w czerwcu zrobiła to dla dobra demo?mieli większość i tyle , teraz też jest większość Edytowane 12 Grudnia 2015 przez malux20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 12.12.2015 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2015 (edytowane) wykrot-a ty wierzysz że po w czerwcu zrobiła to dla dobra demo? mieli większość i tyle , teraz też jest większość Coś ty, ja wreszcie uwierzyłem w nadrzędność ludowej sprawiedliwości! I zgodnie z nią, od dziś nie będę płacił podatków, tak będzie sprawiedliwie! Ki chooj jakieś błazny, obojętnie jakiej maści, mają żyć z mojej krwawicy i urządzać se cyrki za moją kasę? A wała! Mnie prawo nie interesuje, lecz sprawiedliwość! I sam se ją wymierzę, jak mnie nauczono. @malux20, a Ty zdecyduj się wreszcie jak chcesz pisać kWh. Bo splendoru Ci nie przynosi to co drukujesz w stopce, świadczy natomiast o nieuctwie. Edytowane 12 Grudnia 2015 przez wykrot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 12.12.2015 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2015 wykrot-a ty wierzysz że po w czerwcu zrobiła to dla dobra demo? mieli większość i tyle , teraz też jest większość Czyli malux cieszy cię to, że naród wybrał takie samo zło bo nie rozumiem? Bo miało być niby inaczej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 12.12.2015 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2015 Czyli malux cieszy cię to, że naród wybrał takie samo zło bo nie rozumiem? Bo miało być niby inaczej. Wiesz co to jest nowość? To dobrze zapomniana staroć. I tylko tępaki co nie uczą się historii mogli się łudzić, że będzie lepiej. Ale cóż, sprawiedliwość ponad prawem już przechodziliśmy, jednym z najwybitniejszych przedstawicieli tego nurtu był przecież polski i to herbowy Feliks Edmundowicz. A teraz znaleźli się następcy, którzy wiernie tak po polsko katolicku będą walczyć o pokój i sprawiedliwość, że kamień na kamieniu nie zostanie, ale oni swego przekonania nie zmienią. Jakby nie rozumieli czym i jak to się skończy. Dla nich i dla państwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 12.12.2015 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2015 To doprowadzi prezia do furii. Będzie wojna z tym gorszym sortem Polaków.http://liveblog.platforma.org/relacja-na-zywo/manifestacja-pod-trybunalem-konstytucyjnym/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts